Ігор Коломойський - главные новости

Ігор Коломойський - последние новости часа

+7
Сьогодні, 10 листопада, під час засідання у справі Ігоря Коломойського, Шевченківський райсуд Києва відхилив клопотання про зміну запобіжного заходу олігарху й залишив його під арештом.
Прокурор просил продлить срок содержания Коломойского в СИЗО, потому что на свободе он может планировать побег за границу. Шевченковский районный суд Киева продлил меру пресечения бизнесмену Игорю Коломойскому в виде содержания под стражей. Об этом сообщило Громадське в пятницу, 27 октября.

Все новости, где упоминается Ігор Коломойський

10.11 / 13:13
закон самит У Коломойського нібито погіршився стан здоровʼя, але суд на це не зважив
Сьогодні, 10 листопада, під час засідання у справі Ігоря Коломойського, Шевченківський райсуд Києва відхилив клопотання про зміну запобіжного заходу олігарху й залишив його під арештом.
27.10 / 14:10
суд новости Украины Суд продлил арест Коломойского
Прокурор просил продлить срок содержания Коломойского в СИЗО, потому что на свободе он может планировать побег за границу. Шевченковский районный суд Киева продлил меру пресечения бизнесмену Игорю Коломойскому в виде содержания под стражей. Об этом сообщило Громадське в пятницу, 27 октября.
26.10 / 10:18
закон банк Група 1+1 media вирішила захистити та зберегти принципи свободи слова
Кінцевий бенефіціар та власник групи компаній 1+1 media бізнесмен Ігор Коломойський 23 жовтня вирішив передати свої корпоративні права в медіахолдингу в управління трудовому колективу в особі чинного генерального директора компанії – Ярослава Пахольчука.
08.09 / 15:22
Приватбанк набу САП На активы Коломойского наложен арест
Речь идет о 307 юридических лицах, в том числе акционерных обществ, а также почти 1 тыс. объектов недвижимости и более 1,6 тыс. транспортных средств и судов.
07.09 / 14:12
Приватбанк АРМА Права на канал 1+1 могут изъять - экс-нардеп
Конечным бенефицеарным владельцем телеканала 1+1 является бизнесмен Игорь Коломойский, которому принадлежит около 25% акций. Национальное агентство Украины по розыску и менеджменту активов (АРМА) может получить в свое управление корпоративные права на телеканал 1+1. Об этом сообщил бывший народный депутат Игорь Мосийчук в Facebook в четверг, 7 сентября.
03.09 / 20:01
Приватбанк Версия следствия. Детали подозрения Игорю Коломойскому, из-за которого он оказался под арестом — дело на 25,5 млн евро
Одного из самых богатых украинцев Игоря Коломойского два месяца будут держать под стражей. Суд разрешил ему внести залог в 509 млн грн, однако тот отказался. NV Бизнес рассказывает, все, что известно об этом громком деле.
02.09 / 07:37
обыск олигархи обыски подозрения Игорь Коломойский получил подозрение – заявления СБУ и прокуратуры
Олигарху Игорю Коломойскому сообщили о подозрении по двум статьям Уголовного кодекса.
16.01 / 15:47
Приватбанк Monobank Гороховський відмовився від позова до Приватбанку
16 січня, в понеділок, заплановане засідання Господарського суду Києва у справі за позовом Олега Гороховського проти «Приватбанку» завершилось дуже швидко: суд закрив впровадження, так як отримав заяву засновника monobank про відмову від позову.
16.01 / 11:06
Приватбанк Monobank 16 січня Гороховський в суді знов намагатиметься повернути ПриватБанк
У понеділок, 16 січня, Господарський суд Києва розгляне справу за позовом колишнього топменеджера і співвласника ПриватБанку та теперішнього засновника Monobank Олега Гороховського проти Міністерства фінансів України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та ПриватБанку, повідомив прессекретар ПриватБанку Олег Серга.
27.12 / 17:37
Як збідніли найбагатші українці протягом 2022 року — рейтинг Forbes
Статки 20 найбагатших українців порівняно з початком лютого 2022 року скоротилися більше ніж на $20 млрд. Про це свідчать дані рейтингу Forbes Україна.
26.12 / 12:25
війна Війна «з'їла» багатства українських олігархів (ІНФОГРАФІКА)
Повномасштабне вторгнення Росії 2022 року призвело до змін у майновому становищі великих українських бізнесменів. Видання BBC створило на основі даних Forbres-Україна відповідну інфографіку.
04.12 / 21:33
скандал війна Ясно, що мутно: як і чому держава «позичила» в олігархів великі підприємства
У власність держави відчужено активи «стратегічно важливих» підприємств. Йдеться про «Мотор Січ», «Запоріжтрансформатор», «АвтоКрАЗ»  , «Укрнафту», «Укртатнафту». Про це у понеділок, 7 листопада, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данилов. «Вилучені активи набули статусу військового майна, їх управління передано Міністерству оборони України, - сказав він. - Після завершення дії військового стану, згідно з вимогами закону, зазначені активи можуть бути повернені власникам, або буде відшкодовано їхню вартість. Для забезпечення потреб країни за умов воєнного стану ми маємо право приймати такі рішення».
13.11 / 09:32
Telegram держава Українська влада може націоналізувати більше приватних компаній: названо умови
Про це пише Financial Times. Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше Видання нагадало, що вже було націоналізовано п'ять стратегічно важливих підприємств. Йдеться, зокрема, про найбільшого виробника авіаційних турбін та вертолітних двигунів 'Мотор Січ' (його керівника В'ячеслава Богуслаєва затримано та звинувачено в роботі на Росію); найбільшу нафтовидобувну компанію 'Укрнафта' та переробну компанію 'Укртатнафта' (ними поряд з державою володів український олігарх Ігор Коломойський).
11.11 / 10:14
КСУ КСУ розглядає законність отримання частини активів Ахметовим, Коломойським, Ярославським та Новинським
Вчора, 10 листопада, Велика палата Конституційного суду України (КСУ) на відкритій частині пленарного засідання розглядала справу за конституційним поданням 45 народних депутатів України.
09.11 / 12:31
Укрнафта Офіс «Укрнафти» заблоковано озброєними людьми
Співробітники та керівники ВАТ "Укрнафта" 9 листопада поскаржилися, що роботу центрального офісу компанії заблоковано озброєними людьми. Про це повідомляє прес-служба компанії.
07.11 / 22:27
Нафтогаз ВСУ Деолігархізація воєнного часу: Що дасть Україні відчуження акцій п'яти підприємств
Відчуження у власність держави акцій акціонерних товариств «Мотор Січ», «Запоріжтрансформатор», «АвтоКрАЗ», «Укрнафта», «Укртатнафта» не є націоналізацією, заявив міністр оборони Олексій Резніков.
07.11 / 13:30
СБУ Укрнафта Мотор Січ, Укрнафта, АвтоКрАЗ та інші: Україна націоналізує власність низки олігархів — ЕП
Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) у неділю 6 листопада, прийняла рішення щодо забезпечення примусового відчуження у власність держави акцій низки стратегічно важливих підприємств, пов’язаних з Ігорем Коломойським, Вячеславом Богуслаєвим, Костянтином Григоришиним та Костянтином Жеваго. Як пише «Економічна правда», йдеться про «Моточ Січ», «Укрнафту», «Укртатнафту», «АвтоКрАЗ» та «Запоріжжятрансформатор».
11.10 / 17:36
президент Коломойський відмовився коментувати «дурниці» про позбавлення громадянства
Бізнесмен Ігор Коломойський відмовився коментувати чутки про те, що влітку його українське громадянство було припинене указом президента Володимира Зеленського. Про це у вівторок повідомило видання Bihus.info, якому вдалося коротко поспілкуватися з Коломойським 4 жовтня біля будівлі НАБУ.
04.10 / 23:47
набу Коломойський побував на допиті в НАБУ (фото)
Український бізнесмен Ігор Коломойський, за місцем проживання якого на курорті Буковель детективи НАБУ проводили обшук 18 вересня, 4 жовтня прибув до київського офісу Національного антикорупційного бюро України. Про це повідомляє Bihus.Info.
18.09 / 16:36
обыск набу НАБУ провело обыск у Коломойского - СМИ
Обыск касался дела о завладении имуществом и средствами компании Укрнафта. Олигарху обвинений не предъявляли. Детективы Национального антикоррупционного бюро провели обыск у олигарха Игоря Коломойского и изъяли документы, а также гаджет, с которого скачали содержимое.
26.07 / 20:44
Приватбанк набу САП Націоналізація Приватбанку – законна. Верховний Суд виніс остаточний вердикт
Верховний Суд у вівторок, 26 липня 2022 року, підтвердив законність інспекційної перевірки Нацбанком Приватбанку, під час якої було виявлено численні порушення, які й призвели до націоналізації фінустанови у 2016 році для порятунку її від банкрутства.
25.07 / 22:06
банки Приватбанк: ексвласники банку поновлюють масштабну атаку – під загрозою мільярди доларів громадян
Українські суди на цьому тижні продовжать розгляд ключових справ, за допомогою яких колишні власники Приватбанку та пов'язані з ними особи намагаються оскаржити законність виведення банку з ринку в 2016 р. та повернути держбанк у свою власність.
25.07 / 17:09
паспорт Депаспортизація: як і чому Зеленський забрав українське громадянство у Коломойського та Корбана
Днями у низці українських ЗМІ, які посилалися на джерела у розвідці та Офісі президента, з'явилася інформація про те, що Володимир Зеленський підписав таємний указ про припинення українського громадянства кількох гучних персон: олігарха Ігоря Коломойського, бізнесмена та керівника тероборони Дніпра Геннадія Корбана, опального депутата із забороненої партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича та члена президентської фракції Ігоря Васильківського. Формальною причиною припинення громадянства всіх згаданих персонажів було добровільне набуття ними громадянства іншої країни. У законі про громадянство такі дії є основою припинення громадянства України, проте Конституцією це заборонено. Де «зашита» істина?
22.07 / 18:03
закон политика паспорт З чистого аркуша. Навіщо Коломойського зробили найбільшим європейським інвестором в Україну
Вже кілька днів українці розгадують загадку: для чого Володимир Зеленський позбавив Ігоря Коломойського українського громадянства? Він його покарав чи врятував?
13.07 / 12:22
Хитрий Ахметов. Як найбагатший українець перестав бути олігархом коштом усіх нас
"Рінат Ахметов задав тренд, до якого, за його успішності, напевно долучаться інші наші олігархи, які не бажають потрапити в олігархічний реєстр. Щоб не потрапити, треба відмовитися або від великого системного бізнесу, або від впливу на політичну систему, або від володіння впливовими ЗМІ. Але не просто відмовитися, а по-хитрому.
09.03 / 19:03
Де знаходяться під час війни українські олігархи – Українська правда
23 лютого о 18 годині, за кілька годин до закриття неба для цивільної авіації та нападу Росії на Україну, президент Володимир Зеленський зібрав на Банковій майже всіх найбагатших людей України. Видання «Українська правда» дізналося, хто з олігархів встигнув залишити країну за лічені години до початку війни, а хто залишився в Україні.
03.03 / 13:55
Facebook ВСУ Як Ахметов, Пінчук, Фірташ та Ярославський допомагають зараз Україні
Group DF перерахувала 100 млн грн на спецрахунки Нацбанку для надання гуманітарної допомоги Україні, повідомили 2 березня у компанії. «Перший транш допомоги – для підтримки українців, чиї будинки зруйновані, та тих, хто сьогодні змушений залишити свій будинок», – наводяться у повідомленні слова голови Ради директорів Group DF Дмитра Фірташа.
17.02 / 20:06
Держава продала компаніям Ахметова та Коломойського електроенергію зі знижкою 21%
Посередницьке держпідприємство «Гарантований покупець» продав електроенергію дешевше на 466 грн за МВт·годину, або 21% від ринкових показників.
10.02 / 23:57
податки Бізнес-акваріум: Гетманцев, Лещенко та металурги
Як завжди, хочу повідомити вам неофіційні новини та версії щодо відомих і прихованих подій в українському корпоративному світі, у бізнес-середовищі, у нашому акваріумі. Тут усі про всіх усе знають, іноді більше, ніж хотілося б.
07.02 / 19:09
Коломойський перевів свій нафтогазовий бізнес із публічного у приватний
Компанія JKX Oil&Gas, що спеціалізується на розвідці та видобутку вуглеводнів у Росії та Україні, перереєструвалася в приватну компанію.
04.02 / 00:34
Нафтогаз гтс Бізнес-акваріум: Мінфін, «Нафтогаз» та Олександр Трухін
Як завжди, хочу повідомити вам неофіційні новини та версії щодо відомих і прихованих подій в українському корпоративному світі, у бізнес-середовищі, у нашому акваріумі. Тут усі про всіх усе знають, іноді більше, ніж хотілося б.
27.01 / 21:45
МВФ дефолт Ціна зволікання з реформами – дефолт України
Люди, які говорять голосами російської пропаганди з інтонацією Коломойского, кажуть, що наші західні партнери руйнують економіку України, створюючи паніку на ринках заявами про потенційний напад Путіна.
27.01 / 20:06
Офіс Президента Бізнес-акваріум: у чому підозрюють Данила Гетманцева
Як завжди, хочу повідомити вам неофіційні новини та версії щодо відомих і прихованих подій в українському корпоративному світі, у бізнес-середовищі, у нашому акваріумі. Тут усі про всіх усе знають, іноді більше, ніж хотілося б.
18.01 / 14:22
технологии политика Порошенко обвинувачує Зеленського та Коломойського в організації і замовленні кримінальної справи проти нього
П'ятий президент України (2014-19), лідер партії "Європейська солідарність", народний депутат Петро Порошенко вважає, що за кримінальною справою проти нього стоять президент України Володимир Зеленський і бізнесмен Ігор Коломойський.
04.01 / 18:37
курорт держава Зеленський і Коломойський зупинилися в одному готелі в Буковелі
видання “Українська правда”. Як стверджують джерела видання, Володимир Зеленський приїхав у готель гірськолижного курорту 4 січня.
29.12 / 20:46
политика Коломойський вже має певні домовленості з РФ на випадок її вторгнення до України, — економіст
Про це він заявив у під час «Великого ефіру Василя Зими» на Еспресо.TV. «Очевидно, що в Україні зараз інвестиційний клімат не просто поганий, а вкрай поганий і ситуація лише погіршується. Ми розуміємо, що питання і персоніфіковане, воно  пов’язане з тим, що К
06.07 / 10:49
технологии самит адвокат Атака Коломойського на канадського інвестора – чи не найскандальніша для ділового іміджу України, вважать експерти
Компанія «TIU-Канада» продовжує боротьбу з «Нікопольським заводом феросплавів» (бенефіціарний власник – Ігор Коломойський) за право працювати в Нікополі. Про це інформує проєкт «Стоп Реванш» на «5 каналі». Канадський інвестор за 11 млн євро побудував на Дніпропетровщині сонячну електростанцію і був зму
05.06 / 18:03
закон политика Малюська заявив, що Порошенко автоматично потрапляє до реєстру олігархів
Про це він заявив у п’ятницю, 4 червня, в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”.Зокрема, Малюська зазначив, що бізнесмен Ігор Коломойський і лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко потрапляють до реєстру олігархів, передбаченого президентським законопроєктом про деолігархізацію, оскільки вони відповідають критеріям.“Партнери пана Коломойського, офіційні, у Верховній Раді є, і він не один, тому пан Коломойський точно потрапляє (до реєстру олігархів, – ред.).
05.06 / 17:12
закон политика Малюська визнав, що законопроєкт Зеленського про олігархів спрямований проти Порошенка
Про це він заявив у п’ятницю, 4 червня, в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”.Зокрема, Малюська зазначив, що бізнесмен Ігор Коломойський і лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко потрапляють до реєстру олігархів, передбаченого президентським законопроєктом про деолігархізацію, оскільки вони відповідають критеріям.“Партнери пана Коломойського, офіційні, у Верховній Раді є, і він не один, тому пан Коломойський точно потрапляє (до реєстру олігархів, – ред.).
11.05 / 12:12
Вітренко пообіцяв найближчим часом усунути Коломойського від контролю над "Укрнафтою"
Голова НАК "Нафтогаз" Юрій Вітренко заявив, що акціонер "Укрнафти" і бізнесмен Ігор Коломойський буде усунутий від контролю ПАТ "Укрнафта" "найближчим часом".
13.04 / 19:38
политика Інвестиційний рай від Зеленського: Коломойський захоплює сонячну станцію канадської компанії
Игорь Коломойский Україна не стане «раєм для інвесторів», як обіцяв президент Володимир Зеленський, поки наближений до нього олігарх Ігор Коломойський рейдерськими способами знищує сектор зеленої енергетики.Про це написав екс-прем’єр міністр України Олексій Гончарук у статті «Як Україна втрачає інвестиційний рай» для американського видання The National Interest.«Заклик (Зеленського – ред.) в Давосі став наче підтвердженням тієї нової політики відкритих дверей щодо іноземних інвесторів, яку він анонсував невдовзі після свого обрання на Маріупольському інвестиційному форумі.
16.03 / 18:23
деньги Царское село: какие состояния в самых богатых олигархов Украины
Тепер там, кажуть, можна швидко знайти корупціонерів за прізвищем, за видом корупційного діяння або за місцем скоєння злочину. Детальніше – у відеоблозі.
05.03 / 12:04
набу НАБУ и Коломойский продолжают действовать по делу «Роттердам+» сообща – Вовк
Национальное антикоррупционное бюро и структуры олигарха Игоря Коломойского продолжают плодотворно сотрудничать в деле «Роттердам+» и координировать свои действия.Об этом заявил экс-глава НКРЭКУ и бывший подозреваемый по делу «Роттердам+» Дмитрий Вовк.«Серьёзны ли действия НАБУ по Коломойскому? Спойлер - НЕТ, они прекрасно сотрудничают. Вчера НАБУ разразилось традиционным постом о том, что вокруг враги, им мешают (как танцорам) и начало расписывать грехи прокурора САП дважды закрывшего дело «Роттердам+».
09.10 / 11:01
закон Прокурор Шабунин назвал Коломойского партнером
Глава «Центра противодействия коррупции» Виталий Шабунин назвал Игоря Коломойского своим партнером в попытках оспорить решение прокурора САП о закрытии дела «Роттердам+» из-за отсутствия в нем состава преступленияОб этом он сообщил на своей странице в социальной сети Facebook.«Мы добьемся открытия дела. Затем генпрокурор президента откажется заменить процессуального руководителя, который дело закрыл.
31.08 / 16:15
люди закон Центрэнерго Коломойский привлекает Конституционный суд, чтобы сохранить льготную цену на ток и разворовывать "Центрэнерго"
Олігарх Ігор Коломойський за участю контрольованих ним народних депутатів і з використанням Конституційного суду хоче зупинити розвиток зеленої енергетики, щоб купувати електроенергію для своїх підприємств задешево та зберегти можливість розкрадати державні енергетичні підприємства, в т.ч. «Центренерго»Про це у своєму блозі написав бізнесмен, співзасновник Асоціації відновлюваної енергетики України Ігор Тинний, коментуючи подання 47 депутатів в КС щодо визнання зелених тарифів незаконними.«Група депутатів Верховної Ради внесла ініційоване Олександром Дубінським подання в Конституційний суд щодо нібито незаконності зелених тарифів.
19.08 / 12:02
погода президент самит Центрэнерго Приватизувати «Центренерго» вдасться лише в пакеті з державними шахтами - економіст
Єдиний сценарій приватизації державної компанії «Центренерго», на який погодиться чинний її куратор Ігор Коломойський, передбачає об’єднання компанії з державними вугільними шахтами.Про це пише експерт Борис Кушнірук в своєму блозі на сайті Liga.net.«Єдиним сценарієм, на який може погодитися Коломойський, – приватизація «Центренерго» в пакеті з перспективними держшахтами.
07.08 / 02:12
президент банк адвокат WP: Український олігарх Коломойський звинувачується в США у відмиванні мільярдів «ПриватБанку»
#Букви наводять повний переклад матеріалу The Washington Post. Міністерство юстиції в четвер висунуло звинувачення українському олігарху, якого вважають союзником президента цієї країни, в розкраданні мільярдів доларів у банку, яким він колись володів, а потім — використовуванні величезного масиву компаній для відмивання цих грошей у США та в усьому світі.Міністерство юстиції [США] намагалася вилучити комерційну нерухомість Ігор Коломойський та його бізнес-партнер Геннадій Боголюбов у Кентуккі й Техасі та стверджувало у своєму поданні на цивільну конфіскацію, що чоловіки вкрали стільки у “ПриватБанку”, що національний банк країни мав дати цій організації $5,5 мільярд для порятунку та “запобігання економічній кризі для всієї
DMCA