Радана Верховна - главные новости

Радана Верховна - последние новости часа

+1
Верховна Рада не змогла проголосувати у другому читанні за законопроєкт №10037, який передбачає вилучення з місцевих бюджетів податків на доходи фізичних осіб (ПДФО), сплачених військовими.
У п'ятницю, 13 січня, Верховна Рада конституційною більшістю позбавила мандатів депутатів ОПЗЖ Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна. Утім, в цілому у парламенті не дуже поспішають очищати свої ряди від колишніх представників проросійської партії. 3 листопада Верховна Рада на пленарному засіданні прийняла ухвалу про припинення депутатських повноважень Вадима Рабіновича, який втік з України. Але більшість депутатів, які представляли ОПЗЖ у Верховній Раді, так і залишилися «під куполом». Аналогічна ситуація – із депутатами місцевих органів влади, яких ніхто не хоче чіпати.

Все новости, где упоминается Радана Верховна

17.10 / 12:46
дороги оборона бюджет Верховній Раді не вистачило трьох голосів, щоб забрати військовий ПДФО з місцевих бюджетів
Верховна Рада не змогла проголосувати у другому читанні за законопроєкт №10037, який передбачає вилучення з місцевих бюджетів податків на доходи фізичних осіб (ПДФО), сплачених військовими.
16.01 / 12:45
ОПЗЖ Верховна Рада «Кнопки» на виклик: як монобільшість позбавляє мандатів екс-медведчуківців
У п'ятницю, 13 січня, Верховна Рада конституційною більшістю позбавила мандатів депутатів ОПЗЖ Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна. Утім, в цілому у парламенті не дуже поспішають очищати свої ряди від колишніх представників проросійської партії. 3 листопада Верховна Рада на пленарному засіданні прийняла ухвалу про припинення депутатських повноважень Вадима Рабіновича, який втік з України. Але більшість депутатів, які представляли ОПЗЖ у Верховній Раді, так і залишилися «під куполом». Аналогічна ситуація – із депутатами місцевих органів влади, яких ніхто не хоче чіпати.
12.01 / 18:54
закон Telegram Рада скасувала податкові пільги для грального бізнесу
Верховна Рада на засіданні у четвер, 12 січня, ухвалила закон "Про внесення змін до підрозділу 8 розділу ХХ Податкового кодексу щодо заборони перебування грального бізнесу на спрощеній системі оподаткування".
01.12 / 16:31
Рада не звільнила Пацкана з посади голови Рахункової палати
Верховна Рада не підтримала відставку голови Рахункової палати Валерія Пацкана.
27.11 / 13:46
Верховна Рада війна Росії проти України Рада хоче позбавити мандатів 10 нардепів-втікачів, але це не так просто, - Стефанчук
Верховна Рада хоче забрати мандати у близько 10 народних депутатів, які виїхали з України під час повномасштабної війни з Росією, та не повернулися до роботи у парламенті.
03.11 / 15:47
политика Верховна Рада Рабинович і Васильківський позбавлені депутатських мандатів
Двоє депутатів Верховної Ради втратили мандати у зв’язку з позбавленням громадянства.
03.11 / 15:39
бюджет Рада ухвалила держбюджет на 2023 рік
Верховна Рада на засіданні 3 листопада ухвалила державний бюджет на 2023 рік в другому читанні та в цілому. За це проголосували 295 народних депутатів, повідомив нардеп Олексій Гончаренко.
31.10 / 07:07
Рустем Умеров: На переговорах мы спрашивали россиян: где они видят нацистов? А они несли чушь об иностранных базах
Рустем Умєров - новий голова Фонду держмайна. Біографія Умєрова строката та напрочуд цікава.
18.10 / 20:37
бюджет Верховна Рада Верховна Рада на 387 млрд грн збільшила військові видатки бюджету-2022: куди спрямують кошти
Верховна Рада внесла зміни до державного бюджету на поточний рік. Під час засідання парламенту 18 жовтня 318 народних депутатів проголосували за збільшення військових видатків у 2022 році на 387 млрд грн. Про це повідомив перший заступник керівника Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк.
02.10 / 14:44
Верховна Рада Війна Росії з Україною 2022 У Раді анонсували розгляд законопроєкту про спрощену процедуру конфіскації майна в осіб-резидентів росії
Верховна Рада на найближчому засіданні розгляне законопроєкт про спрощену процедуру конфіскації майна в осіб, які є резидентами рф.
21.09 / 22:36
закон Telegram Рада схвалила оновлений законопроєкт про комплексну реконструкцію застарілого житла
Верховна Рада на засіданні у середу, 21 вересня, схвалила за основу проєкт закону "Про здійснення комплексної реконструкції кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду".
21.09 / 17:23
закон Рада проголосувала за приєднання Фонду соціального страхування до Пенсійного фонду
Верховна Рада на пленарному засіданні у середу, 21 вересня, ухвалила законопроєкт №3663, що змінює систему управління загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням. За нього проголосували 238 народних депутатів, повідомив Ярослав Железняк з Голосу.
20.09 / 23:20
ГАЗ закон Telegram Рада розширить повноваження НКРЕКП для боротьби з маніпуляціями на ринку електроенергії
Верховна Рада на засіданні у вівторок, 20 вересня, схвалила за основу проєкт закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання зловживанням на оптових енергетичних ринках" (так званий закон про REMIT).
20.09 / 23:20
закон Рада схвалила три євроінтеграційні законопроєкти у сфері ядерної безпеки
Верховна Рада на засіданні у вівторок, 20 вересня, ухвалила у першому читанні три законопроєкти, пов'язані з питаннями ядерної безпеки.
20.09 / 23:20
закон Telegram Рада схвалила перетворення державних користувачів землі у товариства з обмеженою відповідальністю
Верховна Рада на засіданні у вівторок, 20 вересня, схвалила за основу проєкт закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності використання земель фізичними особами та суб'єктами державного сектору економіки".
06.09 / 23:17
закон Telegram общество Законопроєкт про НАБУ, який стурбував послів G7, зник із порядку денного. Уже є заміна
Верховна Рада не розглядатиме законопроєкт №7654 щодо змін до закону про Національне антикорупційне бюро, який розкритикували посли G7, опозиція й антикорупційні організації. Про це заявив депутат Ярослав Железняк із Голосу.
16.08 / 17:00
В Раді визначили, як повинна працювати Нацрада з телерадіомовлення в період війни
Верховна Рада на засіданні у вівторок, 15 серпня, ухвалила у другому читанні законопроєкт про особливості діяльності Нацради з питань телебачення та радіомовлення під час воєнного стану.
28.07 / 09:50
закон Telegram В Україні запровадили мораторій на стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги під час війни
Верховна Рада України заборонила на період дії військового стану примусове виконання рішень щодо стягнення з фізичної особи заборгованості за житлово-комунальні послуги. Верховна Рада України 27 липня ухвалила законопроєкт <noindex></noindex>.
19.07 / 23:19
президент политика Питання про дистанційне проведення пленарних засідань Ради не знято з порядку денного
Верховна Рада має намір повернутися до обговорення можливості проводити пленарні засідання дистанційно, оскільки це питання залишається актуальним і не зняте з порядку денного, заявив речник Руслан Стефанчук.
19.07 / 15:47
закон Telegram Дерегуляція трудових відносин для малого та середнього бізнесу: Рада схвалила закон
Верховна Рада на засіданні 19 липня підтримала в цілому законопроєкт №5371 про дерегуляцію трудових відносин для малого та середнього бізнесу та запровадження договірного режиму трудових відносин.
18.07 / 22:31
закон банк Рада ратифікувала угоди з ЄІБ про надання €5 мільйонів на термомодернізацію будинків
Верховна Рада ратифікувала дві угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком про надання 5 млн євро на реалізацію проєкту «Енергоефективність громадських будівель в Україні».
07.06 / 17:52
марихуана Кабмін Кабмін підтримав легалізацію медичного канабісу в Україні
Уряд України підтримав законопроєкт про легалізацію та регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) в медичних та промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності.
01.06 / 11:08
Facebook технологии политика Верховна Рада провалила голосування щодо включення до порядку денного законопроєкту про дистанційне голосування
Верховна Рада не змогла включити до порядку денного законопроєкт, який пропонує надати народним депутатам можливість голосувати дистанційно. До Верховної Ради внесли законопроєкт про дистанційне голосування. Пропонували дозволити депутатам голосувати поза сесійною залою ВР.
21.05 / 18:19
закон Telegram Проєкт закону про позбавлення громадянства чоловіків за неповернення в Україну не розглядатиметься: нардепи відкликають підписи
Проєкт закону про позбавлення громадянства чоловіків, які виїхали з країни, Верховна Рада не розглядатиме. Автори документа почали відкликати свої підписи.
21.04 / 15:29
технологии закон военные Деятельность АМКУ в условиях военного положения
З початком агресії росії проти України та запровадженням воєнного стану Антимонопольний комітет України (АМКУ) перемістився з Києва у Львів.
03.04 / 10:55
закон политика держава Национализация, Дерипаска и ракеты
Рішення парламенту про можливість націоналізації російської власності в Україні зустріло критику як нібито антиліберальний та антиринковий крок.
26.03 / 22:17
закон У ніч на неділю Україна перейде на літній час
У ніч на неділю, 27 березня, Україна перейде на літній час. О 3:00 27 березня годинники буде переведено на одну годину вперед.
24.03 / 17:21
Telegram Рада призначила нового міністра агрополітики
Верховна Рада на засіданні 24 березня призначила нардепа від «Слуги народу» Миколу Сольського міністром агрополітики.
15.03 / 23:45
люди закон президент Битва за Україну. День двадцятий. Випуск 3
Верховна Рада на засіданні ухвалила 21 закон для регламентування життя України в умовах воєнного стану, зокрема армія додатково отримає майже 70 млрд на озброєння З Донеччини вдалося евакуювати 307 людей, з них 87 дітей, із Запорізького дитбудинку евакуювали 100 дітей. Ми переможемо! Слава Україні! Ми зібрали для вас інформацію про ситуацію в Україні й Києві на 21 годину 15 березня по рубриках. СИТУАЦІЯ НА ФРОНТАХ І ВТРАТИ ВОРОГА Шість окупантів на чолі з майором здалися в полон на Чернігівщині.
24.02 / 09:04
чрезвычайное положение Верховная Рада российская агрессия Верховна Рада ввела в Україні надзвичайний стан: парламент затвердив відповідний указ президента
У середу увечері Верховна Рада на своєму позачерговому пленарному засіданні затвердила указ президента України про введення надзвичайного стану з півночі 24 лютого на 30 діб у 22 областях України, окрім Донецької та Луганської областей, де вже і так діє надзвичайний правовий режим, передає Hubs.ua.
18.02 / 18:52
оружие легализация Міністр оборони висловився за легалізацію вогнепальної зброї в Україні
Міністр оборони Олексій Резніков висловився за легалізацію вогнепальної зброї, — сказав він, відповідаючи на запитання народних депутатів під час урядової години, передає Hubs.ua.
16.02 / 18:47
АТО «Укрзалізниця» ВР підтримала звіт ТСК із перевірки та оцінки стану «Укрзалізниці»
Верховна Рада на пленарному засіданні у середу підтримала підсумковий звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з перевірки та оцінки стану АТ «Укрзалізниця» (УЗ), передає Hubs.ua.
04.01 / 11:16
ДПС Верховна Рада Яким ФОПам знадобляться РРО у 2022 році й що про це потрібно знати
РРО для ФОП з 1 січня 2022: що це таке та хто зобов’язаний використовувати. Фото: Clay Banks/Unsplash
22.12 / 07:19
политика законопроект Арахамія назвав малоймовірним відновлення ВР змішаної системи виборів на наступній сесії
Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає малоймовірним, що Верховна Рада на наступній сесії відновить змішану пропорційно-мажоритарну систему виборів народних депутатів.
16.12 / 19:16
vodafone 5g 4G Рада ухвалила законопроєкт про створення нового регулятора, який відповідатиме за якість інтернету та мобільного зв’язку замість НКРЗІ
Верховна Рада на своєму засіданні 16 грудня в цілому ухвалила законопроєкт, який створить в Україні регулятор у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та поштового зв’язку європейського зразка. За документ проголосували у другому читанні 296 депутатів.
22.09 / 23:39
технологии политика держава Верховна Рада не визнала нову Держдуму Росії й вибори до неї
Відповідну постанову парламент ухвалив на пленарному засіданні в середу, 22 вересня, інформують #Букви.Документ підтримали 322 нардепи.У Верховній Раді наголосили, що залучення громадян України з окупованих Росією територій є незаконним та безпідставним, а організація виборів у Криму та ОРДЛО – юридично нікчемною. “Верховна Рада України визнає чергові вибори депутатів Державної Думи Російської Федерації 2021 року незаконними, а сформовану за їх результатами Державну Думу Російської Федерації – нелегітимною”, – йдеться у заяві. Парламент України також закликає парламенти іноземних держав та міжнародні парламентські організації “надати належну оцінку сфальшованим парламентським виборам у Російській Федерації, фактам незаконного голосування на
30.07 / 12:53
адвокат держава Микола Томенко пояснив, як влада підтримала Медведчука та "бідні" партії, в той час коли вони на морі
НАЗК поінформувала про перерахунок за 3 квартал, тобто за липень, серпень і вересень, державного фінансування у сумі 174 мільйони 320 тисяч гривень для парламентських партій. Тож в цей «напружений і працьовитий» для депутатів час (Верховна Рада на канікулах до 7 вересня 2021 року) держава підкинули із наших бюджетних грошей: Слузі Народу - 86, 46 млн.грн.; ОПЗЖ - 26, 15 млн.
17.05 / 11:13
оборона Радуцький підтримує подання президента та прем’єра щодо звільнення Максима Степанова
#Букви.“Прем’єр і президент мають рацію, зробивши таке подання (про відставку Степанова, – ред.). Ті підстави, які прем’єр надав комітету, відповідають його бажанню змінити міністра охорони здоров’я”, – зазначив Радуцький.Радуцький підтвердив журналістам, що особисто на комітеті буде підтримувати подання прем’єра Дениса Шмигаля про відставку Максима Степанова.Фото: #БуквиЩо стосується позиції президента Володимира Зеленського, то Радуцький сказав, що “особисто з президентом не розмовляв на цю тему”.Максим Степанов очолив МОЗ на старті епідемії коронавірусу.
15.05 / 16:22
Facebook Єрмака та Демченка потрібно притягнути до кримінальної відповідальності за провал спецоперації щодо «вагнерівців», – Бутусов
Про це він заявив в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”.“Щодо справи “вагнерівців” я вважаю, що ми таки маємо побачити і позицію РНБО, і маємо побачити позицію Верховної Ради, слідчої комісії. Я сподіваюся, що Давид Арахамія, який давав зобов’язання створити цю слідчу комісію ще три місяці тому, я сподіваюся, що Давид  таки виконає свою обіцянку і не продовжуватиме цей фарс.
14.05 / 23:48
оборона карантин Стало відомо, хто може стати очільником МОЗ після відставки Степанова
заявив голова фракції “Слуги народу” Давид Арахамія.Голова фракції зауважив, що на заміну Степанову, скоріш за все, призначать його заступника та головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.Читайте также:«Слуга народу» пов’язує відставку Степанова з провалами у вакцинації“Ляшко займався карантином, всіма цими тестами, і там є багато результатів. А вакцинацію забрав на себе особисто Степанов і, мені здається, що не впорався вчасно з цим завданням”, — сказав Арахамія.Максим Степанов очолив МОЗ на старті епідемії коронавірусу.
30.04 / 22:43
Telegram Шоу бизнес «Слуги» запросили Степанова на фракцію, аби обговорити перспективи його звільнення
етері шоу “Свобода слова” заявив голова фракції “Слуги народу” Давид Арахамія.“У нас буде 13 травня фракція, куди ми запрошуємо пана Степанова як міністра. Має бути політична відповідальність.
29.04 / 21:06
закон законопроект туроператор Створення Єдиного туристичного реєстру та скасування ліцензування туроператорів: ВР підтримала “туристичний” законопроект
Верховна Рада на позачерговому засіданні у четвер ухвалила у першому читанні проект закону № 4162 про внесення змін до Закону України “Про туризм” та деяких інших законодавчих актів щодо основних засад розвитку туризму.
28.04 / 11:13
политика У Зеленського є підстава для розпуску парламенту, — Стефанчук
Про це він заявив в інтерв’ю «Українській правді» «Станом на сьогодні одна така підстава, на мою думку, є», — повідомив він. Стефанчук зазначив, що формальною підставою є те, що депутати не збир
22.04 / 14:09
технологии закон самит Як українці розмитнюватимуть авто у 2021 році по новому закону
Нещодавно Верховна Рада на позачерговому пленарному засіданні в другому читанні ухвалила два законопроєкти щодо розмитнення автомобілів на європейській реєстрації.
19.04 / 20:45
ФОП ФОПам в Україні розповіли, як подати заявки на 8 тисяч гривень допомоги
В Україні з понеділка, 19 квітня 2021 року, почався прийом заявок на отримання держдопомоги в розмірі 8 тисячі гривень для ФОПів і найманих працівників, які призупинили діяльність через обмеження «червоної» зони.
13.04 / 21:35
технологии закон бюджет Рада попередньо ухвалила випуск облігацій на 20 млрд грн для програми «Доступна іпотека»
#Букв.Верховна Рада на позачерговому засіданні у вівторок ухвалила в першому читанні законопроект № 5308 про внесення змін до Держбюджету-2021 щодо впровадження фінансово-кредитних механізмів забезпечення громадян України житлом.Відповідне рішення підтримали 263 народні депутати.Згідно закону, в Україні з’явиться єдина організація з необхідним ресурсом, щоб продовжити програми забезпечення житлом українців. Документ свідчить, що Державна іпотечна установа приєднається до ПрАТ “Українська фінансова житлова компанія” (“Укрфінжитло”).Зазначено, що ДІУ діє на ринку іпотечного кредитування України з 2004 року.
30.03 / 18:54
закон политика Парламент розблокував велику приватизацію
Верховна Рада на позачерговому засіданні у вівторок, 30 березня, скасувала заборону на проведення аукціонів з продажу об'єктів великої приватизації в період карантину. Таке рішення підтримали 257 нардепів.
18.03 / 18:03
технологии политика нео Верховна Рада може перейти на режим «гібридного локдауну» через посилення карантину в Києві
з #Буквами припустила заступник голови фракції “Слуги народу”, нардеп Євгенія Кравчук.“Думаю, що будуть внесені зміни в календарний план, і ми працюватимемо в комітетах наступні тижні, але збиратимемося на позачергові засідання, щоб ухвалити життєво необхідні законопроєкти”, – зазначила Кравчук.Вона також зауважила, що значний відсоток депутатів вже перехворіли на коронавірус.Водночас перший заступник голови фракції “СН” Олександр Корнієнко сьогодні на брифінгу зазначив, що Верховна Рада не могла одразу ж змінити режим роботи після запровадження локдауну в Києві, оскільки заблокована правками до “земельного” законопроєкту.“Верховна Рада – ну подивимося, як вона працюватиме.
03.02 / 18:41
сервисы Минздрав е-лікарняні все ближче. Рада ухвалила запровадження електронного реєстру листків непрацездатності
Верховна Рада на засіданні в середу, 3 лютого, 315 голосами (при мінімально необхідних 226) ухвалила за основу та в цілому проєкт постанови щодо запровадження в Україні електронного реєстру листків непрацездатності (електронних лікарняних). Де-юре більше нічого не заважає повноцінно запустити багатостраждальні е-лікарняні — електронний медичний висновок про непрацездатність.
26.01 / 15:47
технологии общество бюджет Голова Львівської ОДА: Коронавірус коштував Львівщині 5 млрд грн
У грудні 2019 року у Китаї спалахнула пандемія COVID-2019. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала нову хворобу надзвичайною ситуацією, і вже 11 березня 2020 року коронавірус отримав статус світової пандемії.
18.12 / 16:11
закон политика реформы Рада відмовилася розглядати законопроєкт про реформу СБУ - немає голосів
Верховна Рада не змогла ухвалити рішення про розгляд законопроєкту щодо реформування Служби безпеки України.
08.10 / 15:00
технологии работа удаленная работа Дом и интерьер Работа во время пандемии. На что должно обратить внимание государство
Наталия Ломоносова Аналитик CedosОбострение ситуации неизбежно приведет к очередному росту количества украинцев, работающих дома.
DMCA