real-vin.com / главные новости

Новости Украины и Винницы, новости мира и стран СНГ, новости России, Белорусии, новости Европы.
Страна: Украина
Адрес: real-vin.com

Все новости дня

16.01 / 07:16
ЗСУ ЗСУ знищили колону окупантів на Лиманському напрямку
Російські окупанти 15 січня різко активізували штурмові дії на Кремінському (Лиманському) напрямку. Бійці Сил борони вже завдали ворогу великих втрат, «м’ясна» атака була тривалою.
16.01 / 07:16
самит ЗСУ ЗСУ знищили ворожу бронеколону і загін колишніх «вагнерівців»
Вчора, 15 січня, російські окупанти здійснили чергову масовану невдалу спробу штурму нескореного села Степове на північний захід від Авдіївки. На цей раз силами колишніх найманців ПВК Вагнера: «Ті, хто вижив – відступили».
16.01 / 07:16
танки самит досье ЗСУ Українські дрони почали масово знищувати російські танки з першого влучання
Варто було рашистським пропагандистам похвалитися «штатними засобами захисту» від FPV-дронів-камікадзе для своїх танків Т-80БВМ, як бійці Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України саме таким баражуючим боєприпасом знищили саме такий ворожий танк.
16.01 / 07:16
Окупанти захопили нову ділянку біля Мар’їнки
Російські загарбники незначно просунулися вперед у східній частині прифронтового села Георгіївка, яке примикає до окупованого і вщент зруйнованого містечка Мар’їнка.
16.01 / 07:16
люди политика ХАМАС жертва ракетами Іран вдарив балістичними ракетами по Курдистану
Корпус вартових Ісламської революції (КВІР) Ірану у ніч проти вівторка, 16 січня завдав удару по об’єктах у столиці іракського регіону Курдистан Ербілі балістичними ракетами великого радіусу дії, повідомляє Reuters.
16.01 / 07:16
происшествия люди общество БПЛА Росія вдарила ракетою по Нью-Йорку
Російські фашисти сьогодні завдали ударів по Нью-Йорку, що біля Горлівки в Донецькій області.
16.01 / 07:16
Окупанти оточили Новомихайлівку з трьох сторін
Російські загарбники просунулися вперед північніше нескореного села Новомихайлівка на Мар’їнському напрямку (на південний захід від окупованого з 2014 року Донецька).
16.01 / 07:16
оборона ЗСУ ЗСУ знищили російську танкову колону при спробі штурму
На Бахмутському напрямку бійці Сил оборони ввечері 15 січня дронами-камікадзе знищили два танки і бойову броньовану машину російських окупантів, а також ліквідували значну кількість ворожої піхоти.
16.01 / 07:16
оборона Українські бійці знищили танковий взвод окупантів
Бійці 100-ої окремої Волинської бригади територіальної оборони Збройних сил України сьогодні відбили масований штурм російських окупантів у Серебрянському лісі Луганської області.
15.01 / 19:41
политика погоня труп ЗСУ ЗСУ знищили російського генерала Олега Пчелу
Ще пізнім ранком різні блогери (зокрема англомовна Olga Honcharenko) повідомляли, що пошуково-рятувальні служби російських окупантів знайшли місце катастрофи літака дальнього радіолокаційного виявлення «А-50» на Обіточній косі (біля Приморська між Бердянськом і Мелітополем).
15.01 / 19:41
БПЛА оборона ЗСУ Постачання гарнізону на лівобережжі Херсонщини: ЗСУ артилерією розбивають лід на річці
Задля постачання боєприпасів, провізії і решти необхідного нашому гарнізону на лівому окупованому березі Дніпра у Херсонській області Збройним силам України доводиться розбивати лід на річці вогнем з артилерії.
15.01 / 19:41
ЗСУ ЗСУ знищили колону російських окупантів на Кремінському напрямку
Сьогодні російські окупанти різко активізували штурмові дії на Кремінському (Лиманському) напрямку. Бійці Сил борони вже завдали ворогу великих втрат, однак «м’ясна» атака триває.
15.01 / 19:41
погода закон оборона ЗСУ СВО На Вінниччині на хабарі затримали лікаря військової частини
За сприяння в отриманні довідки про визнання особи обмежено придатною до проходження військової служби лікар однієї з військових частин вимагав хабар в розмірі 2500 доларів. Правоохоронці затримали посадовця під час одержання ним неправомірної вигоди.
15.01 / 19:41
оборона танки ЗСУ ЗСУ сьогодні підбили два танки і БМП в бою під Бахмутом
На Бахмутському напрямку бійці Сил оборони сьогодні ввечері дронами-камікадзе знищили два танки і бойову броньовану машину російських окупантів, а також ліквідували значну кількість ворожої піхоти.
15.01 / 19:41
политика погоня генерал труп А-50 ЗСУ Трупи екіпажу А-50 знайшли під Бердянськом, серед них генерал
Ще пізнім ранком різні блогери (зокрема англомовна Olga Honcharenko) повідомляли, що пошуково-рятувальні служби російських окупантів знайшли місце катастрофи літака дальнього радіолокаційного виявлення «А-50» на Обіточній косі (біля Приморська між Бердянськом і Мелітополем).
15.01 / 19:41
Volkswagen технологии авто Toyota Nissan опендатабот Імпорт авто в Україну торік упав на 50%
Війна продовжує впливати на ринок авто в Україні. Близько 380 тисяч транспортних засобів було ввезено в країну протягом 2023 року. Це найнижчий показник за останні три роки, повідомляє платформа для роботи з відкритими даними Опендатабот з посиланням на дані МВС України.
15.01 / 19:41
Румуни заблокували другий пункт пропуску на кордоні з Україною
Румунські фермери почали блокувати ще один пункт пропуску на кордоні з Україною. Про це повідомила Державна прикордонна служба України у понеділок, 15 січня.
15.01 / 19:41
штурм окупанти Російські окупанти пішли на масований штурм під Кремінною
Сьогодні російські окупанти різко активізували штурмові дії на Кремінському (Лиманському) напрямку. Бійці Сил борони вже завдали ворогу великих втрат, однак «м’ясна» атака триває.
15.01 / 19:41
закон бюджет Кабмін Кабмін підвищив зарплати бюджетникам
З 1-го січня 2024 року Кабінет міністрів підвищив зарплати бюджетникам, оскільки зросла мінімальна заробітна плата. Про це йдеться в постанові уряду від 12 січня 2024 р. № 23.
15.01 / 19:41
На Вінниччині збільшилась популяція червонокнижних зубрів
На території мисливських угідь філії «Вінницького лісового господарства» ДП «Ліси України» підрахували популяцію зубра європейського. Нараховано 125 особин.
15.01 / 19:41
оборона ЗСУ ЗСУ знищили шість ББМ окупантів на Таврійському напрямку
Підтверджені загальні бойові втрати російських окупантів у живій силі на Таврійському напрямку (Запорізька область і південна частина Донецької) минулої доби, за даними аеророзвідки, склали 485 осіб (чотири роти і чотири взводи).
15.01 / 19:41
НАТО политика оборона СВО Австралія відправить на утилізацію гелікоптери, які запросила Україна
Австралія вирішила розібрати й утилізувати гелікоптери Taipan замість того, щоб передати їх Україні. Про це повідомляє ABC в понеділок, 15 січня.
15.01 / 19:41
происшествия оборона прогноз Дом и интерьер Голову Пентагону Остіна виписали з лікарні
Міністра оборони США Ллойда Остіна виписали з лікарні в понеділок, 15 січня. Поки що він працюватиме з дому. Про це повідомляє пресслужбу Пентагону.
15.01 / 19:41
оборона ГУР У Мелітополі підірвали машину з окупантами
Чотирнадцятого січня на вулиці Гоголя в окупованому місті Мелітополь Запорізької області пролунав потужний вибух – українські партизани (руз опору) підірвали автомобіль російських загарбників УАЗ “Patriot”.
14.01 / 09:01
СВО Окупанти просунулися вперед в районі Спірного
Російські окупанти здійснили певне просування вперед в районі нескореного села Спірне на південному фасі Кремінського (Лиманського) напрямку (на межі з Бахмутським).
14.01 / 09:01
F-16 политика оборона поставки Швеція збільшить поставки боєприпасів в Україну
Влада Швеції уклала угоду з виробником боєприпасів, компанією Nammo (Nordic Ammunition Company), з метою розширення виробничих потужностей артилерійських боєприпасів на своїй території, щоб постачати їх в Україну. Про це у суботу, 13 січня, повідомляє управління матеріального забезпечення оборони (FMV) Швеції.
14.01 / 09:01
ГАЗ Нетаньяху бюджет ХАМАС ЦАХАЛ Ізраїль на шляху до перемоги, – Нетаньяху
Ніхто не зупинить Ізраїль у війні проти терористичної організації ХАМАС. Про це заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху на прес-конференції, що відбулася у військовому штабі Кірії в Тель-Авіві, передає The Times of Israel.
14.01 / 09:01
технологии трейлер Вийшов трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт»
Стримінгова платформа Prime Video опублікувала офіційний трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», який є переосмисленням класичного бойовика 2005 року. Відео з’явилось на YouTube-каналі платформи.
14.01 / 09:01
ГАЗ Нетаньяху общество оборона ХАМАС держава Нетаньяху хоче відрізати Сектор Гази від Єгипту
Кордон між Єгиптом і Газою «повинен бути закритий», заявив у суботу прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, повідомляє CNN.
14.01 / 09:01
самит досье закрыть танк ЗСУ Бійці ЗСУ підірвали російський танк у Василівці
Таке трапляється досить рідко – одного влучання FPV-дрона-камікадзе виявилося достатньо для тотального остаточного знищення танка російських окупантів (разом з екіпажем, якщо він у ньому був).
14.01 / 09:01
Окупанти захопили нові території біля Новомихайлівки
Російські окупанти просунулися вперед на Мар’їнському напрямку південніше нескореного села Новомихайлівка. Про це повідомив авторитетний вітчизняний укладач фронтових мап і військовий експерт «DeepState».
13.01 / 21:11
общество самит тепло В тюрмах Росії відключають тепло, щоб змусити зеків йти воювати
Російська влада відключає опалення у в’язницях, щоб змусити ув’язнених йти воювати в Україну. Про це повідомила виконавчий директор руху Русь сидить Ольга Романова в інтерв’ю Bild.
13.01 / 21:11
самит ЗСУ ЗСУ з HIMARS знищили казарму з російськими окупантами
Бійці Збройних сил України за допомогою високоточних снарядів реактивної системи залпового вогню HIMARS на Авдіївському напрямку знищили будинок, в якому облаштували казарму російські окупанти.
13.01 / 21:11
ЗСУ Окупанти захопили спостережні пункти ЗСУ біля Роботиного
Минулої ночі російські окупанти захопили два спостережні пункти Збройних сил України біля звільненого минулого літа села Роботине Запорізької області (на Мелітопольському напрямку).
13.01 / 21:11
люди Telegram оборона ЗСУ Половина «Кинджалів» сьогодні не досягла цілі, – Ігнат
Російські фашисти вранці у суботу запустили по Україні шість аеробалістичних ракет Кинджал. Половина з них не досягла своїх цілей, повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону 13 січня.
13.01 / 21:11
президент оборона самит держава У Тайвані президентом обрали неприйнятного Китаю кандидата
На Тайвані більшість голосів на президентських виборах в суботу, 13 січня, здобуває чинний віцепрезидент Лай Чін-те, повідомляють міжнародні ЗМІ.
13.01 / 21:11
На Вінниччині виробили рекордний обсяг цукру
У сезоні 2023-24 років вінницькі цукровари виробили 442 тисяч тонн цукру. Обсяги виробництва називають найвищими за останні п’ять років.
13.01 / 21:11
школы ЗСУ Влада пропонує винагороду за спорудження фортифікаційних споруд на Донбасі
Широкого розголосу набула ініціатива Івано-Франківської обласної військової адміністрації щодо набору будівельників для спорудження фортифікаційних споруд на Донбасі.
13.01 / 21:11
РФ НАТО президент политика СВО Туск пообіцяв Україні підтримку у війні з РФ
Місця антиукраїнським настроям в уряді Польщі бути не може. Про це сказав прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск в інтерв’ю TVN24, оприлюдненому напередодні. Це можна розцінювати, як окреслення позиції перед запланованими на початок наступного тижня переговори Туска у Києві із Зеленським. Ба більше, Туск збирався провести розмову щодо підтримки України і з президентом Дудою, щоб підсилити польську підтримку.
13.01 / 21:11
происшествия люди держава ЗСУ Міністр закликав українців виробляти FPV-дрони вдома: це викликало сильний резонанс
Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров спровокував черговий інформаційний скандал в суспільстві – він запропонував українцям збирати вдома FPV-дрони-камікадзе й передавати їх Збройним силам України.
13.01 / 21:11
технологии ЗСУ Бійцям ЗСУ на фронті надходять отруєні окопні свічки
Російські окупанти планують диверсійні операції в нашому ближньому тилу і прифронтових територіях, направлені на постачання нашим захисникам сурогатних (отруєних) алкогольних напоїв.
13.01 / 21:11
оборона самит Спецпризначенці Сил оборони знищили бронеколону окупантів
Бійці Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України на одній з прифронтових доріг в ближньому тилу російських окупантів знищили їх бронеколону та не пошкодували десяток FPV-дронів-камікадзе на ліквідацію десяти інтервентів, які даремно намагалися від них втекти.
13.01 / 21:11
технологии бюджет У Вінниці держаудит університету виявив порушення на 11 мільйонів
Державні аудитори провели ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Донецького національного університету імені Василя Стуса, який з 2014 року вимушено дислокується у місті Вінниці, та виявили низку фінансових порушень, які стосуються, зокрема, оплати праці, виплати стипендій студентам та нарахувань премій.
13.01 / 21:11
оборона танки ЗСУ ЗСУ знищили чотири танки окупантів на Таврійському напрямку
Чотири танки і два засоби протиповітряної оборони російських окупантів знищили бійці Збройних сил України минулої доби на Таврійському напрямку (Запорізька область та південна частина Донецької).
13.01 / 21:11
дороги БПЛА ЗСУ Штурмовики ЗСУ знищили колону окупантів під Бахмутом
Бійці підрозділу ударних безпілотних літальних апаратів «PHOENIX» п’ятої окремої штурмової бригади Збройних сил України на Бахмутському напрямку знищили або пошкодили чотири одиниці бронетехніки і дванадцять різноманітних автомобілів російських окупантів.
13.01 / 21:11
РФ политика самит Українські спецпризначенці знищили колону ЗС РФ
Бійці Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України на одній з прифронтових доріг в ближньому тилу російських окупантів знищили їх бронеколону та не пошкодували десяток FPV-дронів-камікадзе на ліквідацію десяти інтервентів, які даремно намагалися від них втекти.
10.01 / 18:05
оборона ЗСУ СВО Артилерія ЗСУ отримала резерв боєприпасів на Лиманському напрямку
В районі окупованого міста Кремінна Луганської області російські окупанти в кілька разів збільшили інтенсивність артилерійського вогню. З великою вірогідністю це може означати, що ворог готується до штурмових дій на цій ділянці фронту.
10.01 / 18:05
интересное У Придністров’ї заявили про стрілянину біля кордону з Україною
«Міністерство державної безпеки» невизнаного Придністров’я повідомило про стрілянину біля кордону з Україною. Про це йдеться на офіційному сайті відомства в середу, 10 січня.
10.01 / 18:05
люди культура президент самит держава Зеленський Зеленський заявив, що буде день «після Путіна»
Не буде дня «після України», але настане день «після Путіна». Про це сказав президент України Влодимир Зеленський сьогодні під час звернення до народу Литви у Вільнюсі.
10.01 / 18:05
люди закон общество храм самит протестующие На Вінниччині громаді повернули храм, який утримували «ждуни» російських окупантів
«Українські хлопці розпалили війну» — такими та схожими божевільними пропагандистськими висловлюваннями деякі парафіянки УПЦ МП апелювали до земляків, коли незаконно утримували Свято-Казанський храм у Ладижині на Вінниччині. Після того, як ранком 9 січня релігійну споруду було повернуто законному власнику – релігійній громаді ПЦУ, прихильники Московського патріархату стали «зірками» російських пропагандистських телеканалів. Також стало відомо і про інші доволі суперечливі деталі їхньої «віри».
10.01 / 18:05
оборона ЗСУ СВО ЗСУ мають успіхи на Мелітопольському напрямку
На Запорізькому напрямку бійці Сил оборони минулої доби відбили дві атаки російських загарбників західніше окупованого села Вербове (наш проривний плацдарм в районі звільненого минулого літа Роботиного на Мелітопольському напрямку).
10.01 / 18:05
блокпост Окупанти захопили блокпост між Мар’їнкою і Георгіївкою
Російські окупанти зайняли опорний пункт на південно-східному в’їзді до вільного села Георгіївка зі сторони окупованого і вщент знищеного містечка Мар’їнка (західніше Донецька).
10.01 / 18:05
Російські загарбники вийшли на нові позиції під Мар’їнкою
Російські окупанти зайняли опорний пункт на південно-східному в’їзді до вільного села Георгіївка зі сторони окупованого і вщент знищеного містечка Мар’їнка (західніше Донецька).
10.01 / 18:05
РФ общество политика БПЛА оборона спецслужбы Аеродром стратегічної авіації в РФ атакували безпілотники
Два невідомі безпілотні літальні апарати впали на території військового аеродрому російських окупантів біля міста Енгельс (на лівому березі Волги навпроти Саратова).
10.01 / 18:05
президент казна В Еквадорі влада залучила армію проти бандитського заколоту
На вулицях міст Еквадору справжній жах. Там повно озброєних бандитів, які нападають на поліцейські відділення, а також захоплюють і вбивають заручників.
10.01 / 18:05
ООН политика ракет КНДР Дом и интерьер ЄС Дві країни ЄС не засудили постачання ракет із КНДР до Росії
Країни Європи, де при владі посіпаки Путіна, й політику відповідну проводять. Раніше це була орбанівська Угорщина, а нещодавно до неї доєдналася Словаччина, де в парламенті більшість отримала політсила Роберта Фіцо.
10.01 / 12:36
РФ закон политика самит паспорт На посаді поновили суддю Верховного Суду, в якого знайшли паспорт РФ
Суддю Верховного Суду України Богдана Львова, у якого знайшли російський паспорт, поновили на посаді. Йому також виплатять зарплату за час вимушеного прогулу. Про це повідомив журналіст Схем Георгій Шабаєв на своїй Facebook-сторінці.
10.01 / 12:36
дороги оборона Окупанти захопили нову територію біля Новомихайлівки
Другий день поспіль російські окупанти просуваються вперед в лісосмугах і полях на стикові Мар’їнського і Вугледарського напрямків (південніше нескореного прифронтового села Новомихайлівка).
10.01 / 12:36
закон президент В Президентському палаці у Варшаві затримано двох опозиційних політиків
Ексголову Центрального антикорупційного бюро Польщі (CBA) Маріуша Камінського та його підлеглого Мацея Вонсіка у Варшаві у президентському палаці затримала поліція. Про це у вівторок, 9 січня, повідомив заступник глави МВС Польщі Чеслав Мрочек у Twitter (X) та TVN24.
10.01 / 12:36
технологии ГАЗ БПЛА модель Shahed-136 Іран розробив нову модель «Шахеда» для Росії
Іран розробив нову версію ударного дрона-камікадзе Shahed-107, яким може скористатися фашистська Росія у війні проти України. Про це повідомив телеканал Sky News з посиланням на джерела у сфері безпеки в середу, 10 січня.
DMCA