promo

Що пропонують курорти Закарпаття у сенсі активного відпочинку влітку

Нові відчуття у незнайомому оточенні, або активні розваги на свіжому повітрі із родиною та друзями, є невіднятною частиною літнього відпочинку. Подібне дозвілля є у багатьох курортних містечках Закарпаття. Тут пропонується безліч засобів активного відпочинку, від простого катання на велосипеді до джипінгу у гірській місцевості. 

Плисти на рафті по гірській річці набагато цікавіше, ніж просто плавати у басейні. Це дозволить отримати незабутні враження та здолати різні природні перешкоди. Не менш драйвовим є й пересування у повітрі за допомогою повітряної кулі або пароплана. Це не тільки дозволяє уважно подивитися на красу Закарпаття згори, а й отримати велику дозу адреналіну. Щоб заробити на такі розваги, можна запустити ігрові автомати ВІП, які мають приємні бонуси та великі шанси на виграш. 

А, для тих, хто полюбляє скелі, є пропозиції здійнятися до піка гори Говерла. Таке гірське сходження подарує людині дивовижні малюнки природи. А, насолоджуватися ними можна як наодинці, так і в компанії інших амбіційних людей. 

Популярні місця для літнього активного відпочинку в Карпатах

Як не дивно, але у Карпатах можна не лише кататися на лижах, або сноуборді. Тут є безліч інших можливостей отримати позитивні відчуття і забезпечити собі приємні спогади на все життя. Наприклад, у сенсі водних видів відпочинку популярними є такі річки:

  • Прут зі спокійним і тихим спуском. Приваблює доволі велику кількість екстремалів, які знаються на рафтингу та інших видах водного спорту;
  • Чорний Черемош. Має більш екстремальні умови для спорту, включно із крутими поворотами, порогами та великою глибиною;
  • Тиса підійде шанувальникам спокійних розваг;
  • Стрий, яка має середню складність, що підійде для тренувань або професійних запливів.

Влітку, на цих річках активізується сезон відпочинку для любителів: картингу, рафтингу, альпінізму, зіпбайкінгу тощо. Щодо рафту, можна обирати будь-які маршрути, згідно із підготовкою і ступенем важкості. Але, потрібно пам’ятати, що для вдалого відпочинку, доведеться придбати необхідне обладнання. Також, заздалегідь треба отримати консультацію від інструктора та інших фахівців. Це допоможе обрати задовільну локацію за здібностями та фізичним станом людини. 

Про тури на квадроциклах та поїздки на джипах

Одним з популярних занять на Закарпатті є подорож на квадроциклі по лісовій місцевості. Під час такого катання, люди отримають задоволення від свіжого вітру, мальовничих краєвидів та лісових ароматів. Разом з цим, подібні подорожі забезпечують не аби яку дозу адреналіну.

Для такого катання потрібні: міцне трекінгове взуття, одяг по погоді, дощовик (про всяк випадок) та сумка з обідом. Ці атрибути допоможуть зробити відпочинок незабутнім та приємним. Особливо, це важливо тому, що у Карпатах доволі нестабільні погодні умови.

Щодо поїздок на джипах важкопрохідними місцевостями - це екстремальний відпочинок, під час якого не доведеться нести багато туристичного спорядження на плечах. Тут відчувається атмосфера пригод, а також, з’являється можливість відвідати місця, до яких важко дістатись звичайними шляхами. При цьому, джипінг популярний навесні та влітку, бо осінні та зимові заїзди потребують більшої уваги до особистої безпеки й тривають менше. 

Що пропонують курорти Закарпаття у сенсі активного відпочинку влітку
Подробнее
DMCA