Hamster Kombat: Последние новости

Нова ера блокчейну чи чергове розчарування? Що чекає на Hamster Kombat після лістингу і чи буде другий сезон

Що сталося?

Курс криптовалюти Hamster Kombat на криптобіржі Bybit склав лише 0,01 долара. З огляду на кількість токенів, які в середньому отримали користувачі, заробити значні гроші поки що неможливо. Через те, що зароблені в грі віртуальні монети не конвертуються безпосередньо в криптовалюту, навіть найактивніші учасники зможуть отримати лише близько 2000 гривень. «НБН» розповідає, як творці Hamster Kombat готуються до виходу на біржу і що відбувалося з грою в останні місяці.

Hamster Kombat готується до виходу на біржу

У неділю, 22 вересня, було оголошено курс криптовалюти Hamster Kombat на криптобіржі Bybit. На премаркеті токен HMSTR, який не має прямого відношення до монет, зароблених у грі, оцінили в 0,01 долара, що стало розчаруванням для користувачів. Ціна може змінитися під час офіційного лістингу, який запланований на 26 вересня.

Також стало відомо, яку кількість токенів можуть отримати користувачі. За даними видання «Код Дурова», кожен гравець Hamster Kombat отримав від 500 до 2000 токенів. Інші ЗМІ зазначають схожі цифри – 1000–4000 токенів на основі аналізу скріншотів із соціальних мереж.

Скільки можна заробити на грі?

Отже, активний гравець за півроку клікань на віртуального хом’яка може заробити близько 200–2000 гривень за поточним курсом долара. Однак навіть цю суму не вдасться отримати повністю. За правилами, на першому етапі гравці зможуть вивести лише 88,75% зароблених токенів, решта будуть розблоковані тільки через 10 місяців.

Перший сезон завершено, другий готується до запуску

Поповнити запаси криптовалюти вже неможливо, оскільки 20 вересня розробники завершили перший сезон Hamster Kombat для підбиття підсумків перед лістингом на біржі. Наразі користувачам доступний так званий проміжний епізод, який

Hamster Kombat

nbnews.com.ua

Все новости дня

На этой странице могут использоваться файлы cookie, если они требуются поставщику аналитики.