Ізраїль - главные новости

Ізраїль - последние новости часа

+113
Корпус вартових Ісламської революції (КВІР) Ірану у ніч проти вівторка, 16 січня завдав удару по об’єктах у столиці іракського регіону Курдистан Ербілі балістичними ракетами великого радіусу дії, повідомляє Reuters.
Он пытается ограничиться хуситами.Рупоры республиканцев США считают, что президенту следует изменить стратегию и перейти от "контроля эскалации" [в Украине] к "доминированию эскалации" [на Ближнем Востоке]. То есть, наконец, начать воевать по-настоящему. Далее текст на языке оригинала.

Все новости, где упоминается Ізраїль

14.08 / 10:48
самит спецслужбы Covid-19 держава Олег Вишняков розповів, як в розпал війни проходитиме єврейський Новий рік в Умані
Щороку десятки тисяч хасидів з’їжджалися в Умані для святкування Рош га-Шана (єврейського Нового Року).
16.01 / 07:16
люди политика ХАМАС жертва ракетами Іран вдарив балістичними ракетами по Курдистану
Корпус вартових Ісламської революції (КВІР) Ірану у ніч проти вівторка, 16 січня завдав удару по об’єктах у столиці іракського регіону Курдистан Ербілі балістичними ракетами великого радіусу дії, повідомляє Reuters.
14.01 / 12:15
ГАЗ президент общество ХАМАС держава Орест Сохар - Политические конкуренты побуждают Байдена поиграть в доминирование и напасть на Иран | OBOZ.UA
Он пытается ограничиться хуситами.Рупоры республиканцев США считают, что президенту следует изменить стратегию и перейти от "контроля эскалации" [в Украине] к "доминированию эскалации" [на Ближнем Востоке]. То есть, наконец, начать воевать по-настоящему. Далее текст на языке оригинала.
14.01 / 09:01
ГАЗ Нетаньяху бюджет ХАМАС ЦАХАЛ Ізраїль на шляху до перемоги, – Нетаньяху
Ніхто не зупинить Ізраїль у війні проти терористичної організації ХАМАС. Про це заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху на прес-конференції, що відбулася у військовому штабі Кірії в Тель-Авіві, передає The Times of Israel.
14.01 / 09:01
ГАЗ Нетаньяху общество оборона ХАМАС держава Нетаньяху хоче відрізати Сектор Гази від Єгипту
Кордон між Єгиптом і Газою «повинен бути закритий», заявив у суботу прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, повідомляє CNN.
14.01 / 07:40
ГАЗ Нетаньяху закрыть хочет Сектор Газа війна Нетаньяху хочет закрыть Сектор Газа от Египта
Нетаньяху заявил, что Израиль не сочтет войну законченной, пока не закроет Филадельфийский коридор - 14-километровую полосу земли, которая служит буферной зоной на границе между Египтом и Газой. Граница между Египтом и Газой "должна быть закрыта", заявил в субботу премьер-министр Израиля Биньямин Нетаньяху, сообщает CNN. Этот шаг даст Израилю полный контроль доступа палестинского анклава к миру.
11.01 / 11:40
чемпионат войны дисквалификация Израиль отстранили от международного хоккея из-за войны
Национальная команда ближневосточной страны не сыграет на чемпионате мира во втором дивизионе. IIHF приняла решение временно отстранить от участия в турнирах под своей эгидой национальную сборную Израиля.
05.01 / 11:41
продукты прогноз реформа держава Олег Вишняков: Коли економіка відновиться до довоєнного стану
Якою б була економіка України без гібридної війни 2014 року та повномасштабного вторгнення 2022 року? Про це розповів Консул Держави Ізраїль у Західному Регіоні Олег Вишняков.
31.12 / 16:25
люди ГАЗ Нетаньяху війна Нетаньяху розповів, скільки триватиме війна у Газі
Війна у Секторі Гази триватиме ще багато місяців. Ізраїль готовий битися доти, доки не досягне всіх своїх цілей. Про це заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, передає The Times of Israel.
15.12 / 21:01
Facebook Telegram tiktok держава Мова ворожнечі: як соціальні мережі поширюють антисемітизм і чому Україна виступила як найбільш толерантна країна Європи?
Олег Вишняков, бізнесмен, Почесний консул Держави Ізраїль у Західному регіоні України
14.12 / 17:01
президент политика протестующие держава У Туреччині помер депутат, який критикував Ізраїль і Ердогана
У Туреччині влада налаштована вороже до Ізраїлю і всіляко підтримує Палестину. В країні відбувалися й масові протести проти Ізраїлю, і атаки на посольство цієї країни.
05.12 / 15:20
люди ГАЗ оборона держава Консул Держави Ізраїль у Західному Регіоні Олег Вишняков розповів чи чекати перемир'я на Близькому Сході
Ханука — особливе свято. В перекладі з івриту означає оновлення, освячення, а друга назва події – Хаг Урим («Свято Вогнів»).
04.12 / 11:08
нефть ГАЗ Венесуэла против Гайаны и не только. Глобальные конфликты за природные ресурсы и роль россии в них
Николай Колесник Заместитель Министра энергетики Украины В Южной Америке начался военный конфликт между Венесуэлой и Гайаной. Он укладывается в четкую последовательность событий: оживление давних и появление новых конфликтов в регионах, где имеются значительные запасы ресурсов — углеводородов.Чому це вигідно в першу чергу росії? Активне заміщення ЄС російського газу та нафти, як і глобальна конкуренція нових родовищ, зменшують можливість впливу і шантажу рф, єдиним що в них залишилось — природніми ресурсами. Виглядає так, що коли план шантажу за допомогою вуглеводнів провалився, рф вирішила руками союзників масштабувати регіональні конфлікти для хоча б тимчасового зменшення світової пропозиції.
29.11 / 09:01
продукты еда События Пища Україна може перетворитися на глобальний агрохаб з виробництва нових продуктів, - Борис Шестопалов
В Києві відбувся дводенний New Food Summit - наймасштабніша подія в галузі, івент-майданчик, який обʼєднав усіх представників харчової та переробної галузей, food startups та інвесторів, дослідників та експертів. "Саме зараз Україна може перетворитися на глобальний агрохаб та процесінговий центр з виробництва новітніх, якісних, високомаржинальних та конкурентних продуктів. Для цього сектор має всі передумови.
27.11 / 10:47
Инвестиции общество послевоенное строительство Какие возможности открываются перед Украиной после «заморозки» войны
Анатолий Амелин Сооснователь и директор экономических программ Ukrainian Institute for the FutureЧто я вам скажу за наше будущее… В следующем году с вероятностью близкой к 90% нас заставят заморозить конфликт З поганих новин.— Підтримка Заходу на жаль падатиме. Чим далі тим більше маємо розраховуємо на себе— Наступний рік — у понад 40 країнах вибори.
26.11 / 21:02
ГАЗ ХАМАС Сектор Газа арабо-израильский конфликт Нетаньяху впервые посетил военных в секторе Газа
Израильский премьер посетил один из тоннелей ХАМАС, обнаруженных израильскими войсками. Премьер-министр Израиля Биньямин Нетаньяху впервые с начала войны посетил войска на севере Сектора Газа, сообщает The Times of Israel. "Мы прилагаем все усилия, чтобы вернуть наших заложников, и в конце концов мы вернем их всех", - заявил он.
24.11 / 20:40
Хусити здійснили напад на військовий флот США у Червоному морі
Військові США у четвер вранці збили кілька дронів, запущених в бік американського корабля з Ємену, з регіону, що перебуває під контролем хуситів. Про це повідомило Центральне командування США у мережі Х.
24.11 / 16:22
погода президент общество политика оборона Украину ждут тяжелые месяцы, возможны мирные переговоры «со слабой позиции»
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NVЧем жила страна 24 ноября 2023 года ● Україну чекають важкі місяці, можливі мирні переговори «зі слабкої позиції». Зрив подальших поставок американської зброї в Україну надасть Путіну суттєвий важіль впливу у війні, тоді як ЄС не зможе компенсувати цю нестачу.
22.11 / 11:56
Голова БФ "Квітна" Уріель Штерн розповів , як підтримати Ізраїль у нелегкі часи
Наша ініціатива – не збирання грошей, це акт солідарності та підтримки Ізраїлю у нелегкі часи  - повідомив голова БФ "Квітна" Уріель Штерн.
18.11 / 18:16
НАТО ГАЗ президент Головна небезпека для Америки пов’язана з Китаєм - колишній директор ЦРУ
Попри гостроту двох наявних збройних конфліктів, російської війни проти України та війни на Близькому Сході, генерал армії США у відставці колишній директор ЦРУ Девід Петреус вважає, що головна небезпека для Америки пов’язана з Китаєм. Про це колишній командувач коаліціями під проводом США в Іраку та в Афганістані сказав під час події, організованої «Атлантичною Радою» 17 листопада у Вашингтоні.
13.11 / 05:24
история общество Украина-США война России против Украины Смышленый шаг Байдена. Что будет с американской помощью Украине
Джон Хербст Экс-посол США в Украине Прошедший месяц стал насыщенной главой в истории поддержки Украины со стороны США. Эта глава еще не дописана, но есть все основания полагать, что ее финал может оказаться лучше, чем некоторые опасаются Вперше надруковано у журналі NV за листопад 2023 року.
12.11 / 19:09
общество антисемитизм В Париже прошел большой марш против антисемитизма
Во главе колонны, стартовавшей с Площади Инвалидов, с большим баннером "За Республику против антисемитизма" можно было заметить известных французских политиков. В Париже тысячи человек собрались на масштабный гражданский марш против антисемитизма, сообщает BFM TV. Во главе колонны, стартовавшей с Площади Инвалидов, с большим баннером "За Республику против антисемитизма" можно было заметить известных французских политиков.
09.11 / 16:32
общество террористы журналист нападения Поясніть співпрацю з терористами: Ізраїль вимагає роз'яснень від світових агентств
Офис премьер-министра Израиля потребовал от ряда мировых информагентств пояснить, почему их профессиональные кодексы допускают приобретать для публикации материалы у вероятных сообщников террористов. Об этом сообщает The Times of Israel.
08.11 / 18:16
люди президент самит демократы держава Конгресвумен палестинського походження отримала попередження від своїх колег за риторику про Ізраїль і ХАМАС
Палата представників у Конгресі США проголосувала за те, щоб осудити конгресвумен-демократку Рашиду Тлаїб (представницю Мічигану) — за риторику щодо війни Ізраїлю та ХАМАСу. Тлаїб – єдина американка-палестинка у Конгресі. Це “покарання” лише на один щабель нижче виключення з Палати представників. Конгресвумен Тлаїб перебуває у Конгресі свій третій термін, жінка і раніше піддавалася критиці за погляди на близькосхідний конфлікт. Дебати щодо резолюції були емоційними та напруженими.
06.11 / 07:59
ГАЗ ХАМАС газа ЦАХАЛ Война в Израиле 6 ноября – что происходит в Израиле и Газе
Израильские военные совершили авиаудары по Газе, а наземные войска завершили оцепление города. США отправили в зону Средиземного моря подводную атомную лодку.
05.11 / 20:25
ГАЗ президент протестующие У Туреччині протестувальники проривалися на авіабазу США
У Туреччині на американську авіабазу Інджирлік в Адані намагалася потрапити група протестувальників, яка хотіла висловити протест Ізраїлю й США. Щоб розігнати натовп, поліція застосувала перцевий газ і водомети, повідомляє NTV.
05.11 / 16:49
оборона самит Arrow Ізраїль уперше в світі збив балістичну ракету в космосі
Ізраїль вперше у світі збив балістичну ракету за межами стратосфери Землі - її запустили з Ємену в напрямку ізраїльського портового міста Ейлат.
03.11 / 08:23
политика фейки Один з ізраїльських каналів заблокував доступ українцям
Ізраїльський 11-й канал, який показував фейкове відео про передачу Україною західної зброї бойовикам ХАМАС, заблокував доступ українцям. Про це повідомляє Spravdi.
03.11 / 08:23
закон президент политика сенат демократы Конгрес проголосував за допомогу Ізраїлю
Конгрес США схвалив законопроєкт про надзвичайну допомогу Ізраїлю на суму 14,3 мільярда доларів. За нього віддали свої голоси 226 законодавців, проти були 196.
02.11 / 19:15
общество политика Олег Вишняков про гнів, антисемітизм та ксенофобію росіян
У Росії відбулися антисемітські акції та єврейські програми. Офіційна Москва ухвалила делегацію терористів вже після кривавої атаки на Ізраїль.
29.10 / 20:31
ООН ГАЗ війна Совбез ООН экстренно соберется через Израиль - СМИ
В повестке дня Совета Безопасности на понедельник во второй половине дня запланировано заседание по теме "Положение на Ближнем Востоке, включая палестинский вопрос". Совет Безопасности ООН проведет в понедельник, 30 октября, экстренное заседание по вопросу о наземной операции Израиля в Секторе Газа, сообщает CNN. По данным источника, запрос на экстренное заседание поступил от Объединенных Арабских Эмиратов.
29.10 / 18:42
конфликт В Белом доме предполагается распространение конфликта на Ближнем Востоке
На прошлой неделе США нанесли авиаудары по двум объектам, связанным с поддерживаемыми Ираном силами на востоке Сирии, после серии ракетных и беспилотных атак на американские силы в регионе. США видят "повышенный риск" распространения конфликта на Ближнем Востоке, поскольку поддерживаемые Ираном группировки продолжают атаковать американские войска, дислоцированные в регионе, заявил советник по национальной безопасности США Джейк Салливан.
29.10 / 14:02
ГАЗ оборона Тисяча солдатів Бундесверу готова до негайного розгортання на Близькому Сході
Бундесвер скерував понад тисячу військових на Близький Схід з метою проведення можливої евакуації німецьких громадян з Ізраїлю. Переважна більшість військовослужбовців поки що перебувають у стані готовності на Кіпрі.
27.10 / 08:16
ООН общество политика самит держава Ізраїль відреагував на приїзд делегації ХАМАС у Москву
Ізраїль розкритикував Росію за сьогоднішню зустріч представників МЗС РФ із лідерами ХАМАС у Москві. Про це заявив представника МЗС Ізраїлю Ліора Хаята в Х в четвер, 26 жовтня.
25.10 / 15:44
ООН ГАЗ президент мода и стиль держава Ердоган заявив, що ХАМАС – не терористи
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган не вважає бойовиків угрупування ХАМАС терористами. Таку заяву він зробив у середу, 24 жовтня, повідомляє Анадолу.
25.10 / 15:24
люди самит Перших двох американців звільнили з полону ХАМАС
7 жовтня жахливі новини з Ізраїлю сколихнули світ — бойовики ХАМАС прорвалися до країни, вбиваючи мирне населення. Також угруповання завдало масивного ракетного удару. Під час атаки на Ізраїль бойовики ХАМАС захопили полонених. 20 жовтня стало відомо, що двох американських громадян звільнили з полону. Про це повідомив Державний секретар США Ентоні Блінкен на прес-брифінгу в Держдепартаменті США. Інформацію про це передав кореспондент новинного порталу УКРІНФОРМ, де регулярно публікуються.
24.10 / 11:34
театр ГАЗ оборона Дом и интерьер держава Олег Вишняков: ХАМАС плюс Ліван та Іран.Наскільки реальна глобальна війна на Близькому Сході
У світлі недавніх подій і міжнародних напруг питання можливості глобальної війни стає актуальним. Цілком зрозуміло, що ніхто не бажає глобального конфлікту, але чи є ця загроза реальною? Про це розмірковує почесний консул Держави Ізраїль у західному регіоні України Олег Вишняков.
24.10 / 10:06
Сектор Газа Кремлю это на руку. Большой вызов для Украины на ближайшие месяцы
Павел Климкин Экс-министр иностранных дел Украины, сооснователь Центра национальной стойкости и развитияПутин смотрит на несколько событий в будущем Як війна в Ізраїлі впливатиме на підтримку України. Почну з того, чи розвернеться таки наземна операція в Газі, адже існує ризик великої війни. Якщо дуже спрощувати, то є три фундаментальних фактори, які впливають на рішення щодо наземної операції в Газі.
23.10 / 12:19
президент оборона самит держава Між двох вогнів: чи вдасться США надати достатньо допомоги Ізраїлю та Україні, розповів Олег Вишняков
Зважаючи на ці два конфлікти та обіцянки президента Байдена, ключовим питанням залишається, чи вдасться Сполученим Штатам надати достатньо допомоги обом країнам. Спроможність США виконати цю обіцянку залежатиме від декількох факторів, про це розповів Олег Вишняков, бізнесмен, Почесний консул Держави Ізраїль у Західному регіоні України.
23.10 / 10:45
Конгресс США финансовая помощь война в Украине Политический ход Байдена. Что меняется для Украины
Сергей Рахманин Народный депутат (Голос), член комитета ВР по вопросам национальной безопасности, обороны и разведкиДавайте называть вещи своими именами. Байден сказал об Украине правильные слова, но не все так просто Американський президент Джо Байден заявив, що в Конгрес подасть терміновий бюджетний запит і для України, і для Ізраїлю. Також у своїй промові він рівносильно згадав і Ізраїль, і Україну — сказав, що перемога і однієї країни, і іншої — це запорука національної безпеки і США.
23.10 / 09:32
ГАЗ общество McDonald’s Mcdonald's мода и стиль На Близькому Сході знищують ресторани McDonald’s, які є символом Америки
В епіцентрі конфлікту на Близькому Сході опинилися ресторани мережі швидкого харчування McDonald’s. Кілька з них у Туреччині, Лівані та Єгипті були фізично знищені після удару по лікарні, у якому влада у Смузі Гази звинуватила ізраїльську армію.
23.10 / 09:06
оборона Ізраїльський танк помилково обстріляв позицію єгипетських сил безпеки
Пресслужба Армії оборони Ізраїлю повідомила, що деякий час тому в районі Керем-Шалом ізраїльський танк помилково обстріляв позицію єгипетських сил безпеки поряд із кордоном.
22.10 / 11:38
ГАЗ оборона начальник Перед наземною операцією Ізраїль посилює удари по Сектору Гази
Збройні сили Ізраїлю оголосили про посилення ударів по контрольованій угрупованням «Хамас» Газі перед запланованою наземною операцією, оскільки 22 жовтня Пентагон заявив, що зміцнює оборону на Близькому Сході через «ескалацію» Ірану та його союзників.
21.10 / 19:32
люди Пропалестинська демонстрація в Лондоні зібрала 100 тисяч людей
Сьогодні, 21 жовтня, у Лондоні відбулися пропалестинські демонстрації. Мітингувальники пройшли маршем через всю столицю з вимогою негайного припинення вогню в Газі після нападу ХАМАСу на Ізраїль два тижні тому.
21.10 / 17:46
оборона держава Ізраїль закликав своїх громадян залишити межі низки країн
Ізраїль закликав своїх громадян утриматися від поїздок до низки країн через суттєве зростання антисемітських настроїв та загрозу насильства щодо євреїв.
20.10 / 16:16
НАТО президент общество политика Путин — это ХАМАС, ХАМАС — это Путин
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NVЧем жила страна 20 октября 2023 года ● Путін — це ХАМАС, ХАМАС — це Путін. Президент США Джо Байден засудив ХАМАС і порівняв дії угруповання з діями російського диктатора. Про це він сказав під час звернення до американського народу.
20.10 / 14:35
военная помощь обращение война в Украине Испытание для США. Что пытается сделать Джо Байден
Дженна Бен-Йехуда Исполнительный вице-президент Atlantic Council, экспрезидент и главный исполнительный директор проекта национальной безопасности имени ТрумэнаБайден сплачивает американцев как глобальных защитников демократии. Сработает ли это? Звернення Байдена до нації з Овального кабінету мало на меті відповісти на одне центральне питання щодо конфліктів між Ізраїлем і ХАМАСом та Росією і Україною: «Яке до всього цього діло американському народу?» На тлі внутрішньополітичної ситуації, коли Республіканська партія залишилася без спікера, ледь вдалося уникнути шатдауну, а нація глибоко розділена, Байден намагався об'єднати американський народ як глобального захисника демократії.Ця риторика стосувалася не лише проведення важливих паралелей між війнами в Україні та Ізраїлі.
19.10 / 08:37
люди ГАЗ Удар по лікарні в Газі: Романенко прокоментувам ситуацію
Політолог Юрій Романенко прокоментував ситуацію. Пише Politeka. "Удар по лікарні в Газі.
18.10 / 17:14
ГАЗ президент протестующие канцлер Єгипет не збирається приймати 600 тисяч палестинських біженців
Президент Єгипту Абдель Фаттах ас-Сісі в середу офіційно оголосив, що Єгипет не прийматиме палестинських беженців із Сектора Гази. Як передає агенція Reuters, заява прозвучала на його спільній із канцлером Німеччини Олафом Шольцем пресконференції. Ас-Сісі вважає, що разом із біженцями до країни можуть проникнути радикальні ісламісти. Він запропонував натомість перемістити біженців на південь Ізраїлю.
18.10 / 09:58
конфликт футболист Немецкий клуб отстранил игрока от тренировок за поддержку Палестины
Руководство Майнца решило наказать Анвара Эль-Гази за выражение личной позиции. Дорого обошлась футболисту Майнца Анвару Эль-Газе поддержка Палестины в войне с Израилем. Голландец высказался по поводу конфликта в социальных сетях.
18.10 / 04:29
ГАЗ общество террористы взрывы Дом и интерьер Лікарня у Газі. Ізраїль твердо заявив, що не стріляв по шпиталю – Білий дім
В администрации США заявили, что получили "очень ясные" заверения от Израиля, что взрыв в больницы в секторе Газа "был вызван не ими". Об этом заявил на брифинге в Белом доме координатор по Совета нацбезопасности Джон Кирби.
17.10 / 15:36
люди ГАЗ самит жертва У Європарламенті звинуватили Бензема у пропаганді ХАМАС
Карім Бензема почав отримувати першу негативну реакцію на свою адресу за слова про війну в Ізраїлі. Нагадаємо, раніше володар «Золотого м’яча» і один з лідерів збірної Франції підтримав Палестину у конфлікті.
17.10 / 12:46
ГАЗ общество війна Эрик Кантона поддержал Палестину
Легендарный в прошлом футболист Манчестер Юнайтед считает, что Израиль должен прекратить свой режим апартеида. Эрик Кантона встал на защиту палестинцев в их войне с Израилем. По мнению легендарного в прошлом футболиста, против жителей сектора Газа осуществляется настоящий режим апартеида.
17.10 / 09:55
війна В Европарламенте обвинили Бензема в пропаганде ХАМАС
Футболист саудовского Аль-Иттихада может сильно пострадать за свои слова в поддержку Палестины. Карим Бензема стал получать первую негативную реакцию в свой адрес за слова о войне в Израиле.
16.10 / 16:39
президент политика жертва Зеленський почув від ізраїльської влади своє улюблене "не на часі"
Ізраїль відмовив президенту України Володимиру Зеленському у візиті на знак солідарності у зв’язку з нападом ХАМАСу - зазначається, що це "не на часі"
16.10 / 13:32
Ближний Восток арабо-израильский конфликт США отправили дополнительную военную авиацию на Ближний Восток
Развертывание дополнительных штурмовиков A-10 вместе с другими истребителями США направлено на удержание расширения боевых действий за пределы границ Израиля. США отправили дополнительную военную авиацию, в том числе самолеты А-10, на Ближний Восток. Об этом сообщило командование Воздушных сил США в соцсети Х.
16.10 / 10:36
заложники люди ГАЗ самит террористы Ростислав Демчук: С террористами не разговаривают, но бывают исключения: как Катар влияет на ХАМАС — Блоги | OBOZREVATEL
С террористами не разговаривают, но бывают исключения. Госсекретарь США Блинкен провел переговоры с руководством Катара и призвал его повлиять на ХАМАС, чтобы освободить заложников.
16.10 / 08:58
ГАЗ общество политика самит коалиция Станислав Асеев: Россия, Иран, КНДР. Сформирована "ось тирании", которая может начать Третью мировую — Блоги | OBOZREVATEL
Общеизвестно, что во времена Второй мировой войны блок гитлеровской коалиции получил название "страны оси".Сама "ось" была сформирована сначала через Берлин-Рим-Токио, объединяя нацистскую Германию, фашистскую Италию и имперскую Японию соответственно, пишет Станислав Асеев для Радио Свобода. Далее текст на языке оригинала.
16.10 / 08:18
футбол Бундеслига війна В Германии требуют дисквалифицировать игрока за поддержку Палестины
Ведущее германское издание осудило реакцию на конфликт в Израиле от футболиста Баварии. Нуссаир Мазрауи может больше не сыграть в Бундеслиге. Футболисты могут дисквалифицировать за поддержку Палестины в конфликте с Израилем.
16.10 / 06:44
ГАЗ Бензема поддержал Палестину в войне с Израилем
Известный французский футболист Аль-Хиляля выразил свою позицию в давнем противостоянии. Карим Бензем поддержал Палестину в конфликте с Израилем.
15.10 / 20:04
ГАЗ закрыть Сектор Газа Откроют пункт пропуска между Египтом и Сектором Газа - Блинкен
Израиль закрыл два пограничных перехода с Сектором Газа и ввел "полную осаду" территории, заблокировав поставки топлива, электроэнергии и воды. Государственный секретарь США Энтони Блинкен пообещал после встречи с президентом Египта Абдель Фаттахом ас-Сиси, что контрольно-пропускной пункт Рафах между Сектором Газа и Египтом "будет открыт". "Рафах будет открыт… Вместе с ООН, Египтом, Израилем и другими сторонами мы создаем механизм, с помощью которого сможем доставить помощь нуждающимся людям", - заявил Блинкен, которого цитирует CNN.
DMCA