На Сіверський - главные новости

На Сіверський - последние новости часа

+2
Минулої доби Збройні сили України відбили атаки загарбників поблизу 17 населених пунктів. Про це в ранковому зведенні у Facebook повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.
Російські війська у четвер, 12 січня, завдали ракетних ударів по трьох містах України. Водночас окупанти проводять фільтраційні заходи та намагаються втекти під спецодягом російських підприємств.

Все новости, где упоминается На Сіверський

29.10 / 11:23
війна Російські окупанти вчинили напад на північні кордони України
"На Сіверському напрямку прикордонники зупинили просування розвідки противника", - повідомляє пресслужба ДПСУ.Вдень ворог намагався розвідати підступи до позиції за допомогою безпілотника."По ворожому коптеру відкрили вогонь та збили", - зазначили у ДПСУ.До спостережних постів намагались підійти дві групи наземної розвідки окупантів, яких також зупинили прикордонники.
13.01 / 10:05
ВСУ війна окупанти Українські сили оборони відбили атаки ворога поблизу 17 населених пунктів - Генштаб ЗСУ
Минулої доби Збройні сили України відбили атаки загарбників поблизу 17 населених пунктів. Про це в ранковому зведенні у Facebook повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.
13.01 / 08:11
золото оборона Генштаб ВСУ Окупанти вдарили ракетами по трьох містах та замовили форму "Роснефти", - зведення Генштабу
Російські війська у четвер, 12 січня, завдали ракетних ударів по трьох містах України. Водночас окупанти проводять фільтраційні заходи та намагаються втекти під спецодягом російських підприємств.
12.01 / 08:05
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили 12 атак у двох областях і знищили "Алігатор" росіян, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші захисники 11 січня успішно відбили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
11.01 / 19:21
Генштаб ВСУ Донецька область РФ наступає на Бахмутському напрямку, а ЗСУ знищили три склади боєприпасів, - Генштаб
Російські окупанти проводять наступальні дії на Бахмутському напрямку. Водночас Збройні сили України змогли знищити три склади боєприпасів.
11.01 / 08:22
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Українські воїни за добу відбили 13 атак росіян у трьох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші захисники 10 січня успішно зупинили атаки ворога у Харківській, Луганській та Донецькій областях.
10.01 / 19:33
Генштаб ВСУ Бахмут Донецька область ЗСУ атакували майже 20 районів зосередження живої сили окупантів, - Генштаб
Збройні сили України атакували 19 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
10.01 / 08:09
политика оборона Генштаб ВСУ На Донбасі ворог наступає на трьох напрямках і зазнає втрат під Херсоном, - Генштаб
Окупанти ведуть наступи на трьох напрямках на Донеччині, продовжуючи мобілізацію місцевого населення. Водночас ворог зазнає втрат у Херсонській області.
09.01 / 19:44
Генштаб ВСУ Запорожская область Донецька область ЗСУ атакували позиції ворожих ЗРК, а окупанти зазнають втрат під Лисичанськом, - Генштаб
Українські військові завдали три удари по позиціям ворожих ЗРК. Водночас окупанти зазнають значних втрат у Луганській області, а саме під Лисичанськом.
09.01 / 10:15
Бахмут ЗСУ РФ продовжує перекидати розконсервовану техніку до Білорусі
Значна кількість озброєння та військової техніки, яка прибуває для навчання особового складу противника в республіку Білорусь з РФ, знята з тривалого зберігання і вимагає обслуговування. Також відомо, що до робіт на цій техніці залучаються білоруські військовослужбовці. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ станом на 06:00 понеділка, 9 січня.
08.01 / 08:54
Facebook Telegram золото оборона Попри оголошене «перемир’я» Росія обстрілювала населені пункти та відімкнула українські канали на Херсонщині – Генштаб
Генштабу ЗСУ.Для поповнення втрат та підтримання наступу противник переміщує до районів ведення бойових дій особовий склад, озброєння і військову техніку та боєприпаси.Попри оголошений російськими окупантами так званий “режим припинення вогню”, протягом минулої доби, противник завдав 9 ракетних, 3 авіаційних удари та здійснив 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Зокрема, по цивільній інфраструктурі, є поранені та загиблі серед мирного населення.Загроза авіаційних та ракетних ударів залишається на всій території України.
08.01 / 08:21
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Українські воїни за добу відбили 16 атак росіян, - Генштаб
Українські військові продовжують успішно відбивати атаки російських окупантів. Наші воїни 7 січня зупинили наступальні дії ворога у Луганській та Донецькій областях.
07.01 / 07:52
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Українські воїни відбили 14 атак ворога у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 6 січня відбили 14 атак ворога у Луганській та Донецькій областях.
05.01 / 09:04
политика оборона Генштаб ВСУ Окупанти прискорили роздачу паспортів та безуспішно намагаються наступати, - Генштаб
Йде примусова інтеграція тимчасово окупованих та зайнятих територій у правове поле РФ.
03.01 / 08:13
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Українські воїни відбили 13 атак росіян у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 2 січня відбили 13 атак ворога у Луганській та Донецькій областях.
02.01 / 08:40
Telegram оборона Генштаб ВСУ ЗСУ збили 44 дрони і "вивели з ладу" 175 окупантів, - Генштаб
Минулої доби, 1 січня, противник завдав 51 авіаційного удару, у тому числі застосував 44 іранські дрони. Усіх їх було збито підрозділами сил оборони України.
01.01 / 08:36
оборона жертва Генштаб ВСУ Сотні поранених окупантів та збиті дрони: Генштаб повідомив про втрати ворога
Противник продовжує втрачати живу силу. Протягом останнього тижня лише до міської лікарні Біловодська в Луганській області доставлено близько 350 поранених військовослужбовців загарбників.
31.12 / 08:14
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили 15 атак росіян у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 30 грудня відбили 15 атак ворога у Луганській та Донецькій областях.
29.12 / 19:58
Генштаб ВСУ Збройні Сили України Вторгнення Росії до України Авіація ЗСУ завдала 12 ударів по позиціях окупантів та ЗРК армії РФ, - Генштаб
Російські війська зосереджують зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Запорізькому напрямках. Також окупанти намагаються покращити тактичне становище на Лиманському та Авдіївському напрямках.
29.12 / 08:46
политика оборона Генштаб ВСУ Сили оборони збили 11 ворожих дронів та вразили пункти управління РФ, - Генштаб
Вночі 29 грудня російські війська атакували енергетичну інфраструктуру Харкова 13 "Шахедами", 11 із яких збили підрозділи Сил оборони.
28.12 / 08:42
золото оборона Генштаб ВСУ Окупанти зазнали великих втрат біля Херсона після удару ЗСУ, - Генштаб
Внаслідок вогневої поразки позицій противника в районі Чаплинки Херсонської області втрати окупантів склали близько 50 військовослужбовців загиблими.
27.12 / 19:40
Генштаб ВСУ Збройні Сили України Вторгнення Росії до України Війська РФ зазнають великих втрат, але продовжують наступ під Бахмутом, - Генштаб
Війська РФ, незважаючи на значні втрати в живій силі, не припиняють наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Також окупанти намагаються покращити тактичне становище на Лиманському напрямі.
27.12 / 08:09
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили 8 атак росіян у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 26 грудня успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
26.12 / 08:09
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили наступ росіян у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 25 грудня успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
25.12 / 08:39
Facebook оборона Генштаб ВСУ ЗСУ відбили 15 атак у трьох областях, ворог ввів комендантську годину у Василівці, - Генштаб
Російські окупанти продовжують посилювати режимно-адміністративні заходи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. У Василівці окупанти запровадили комендантську годину в період з 28 грудня цього року до 04 січня 2023 року.
24.12 / 15:31
оборона жертва держава Протягом доби ЗСУ завдали 10 авіаційних ударів по ворогу
23 грудня Сили оборони відбили атаки окупантів в районах 10 населених пунктах у Донецькій та Луганській областях.
24.12 / 09:07
Facebook оборона Генштаб ВСУ Донбас Ворог зазнає втрат у Луганській області, обладнює лікарні під військові шпиталі, - Генштаб
Через значні втрати російських військ, окупаційна влада продовжує перепрофілювати лікарні Луганської області у військові госпіталі. Так сталося з місцевими медустановами у Біловодську та Марківці.
23.12 / 08:58
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили 19 атак росіян у чотирьох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 22 грудня успішно зупинили атаки ворога у Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях.
19.12 / 08:36
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили атаки ворога у двох областях і знищили російський "Зоопарк", - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 18 грудня успішно зупинили атаки ворога в районі 15 населених пунктів у Луганській та Донецькій областях.
18.12 / 09:30
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 17 грудня
297-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 17 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
18.12 / 08:19
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили атаки ворога в районі понад 15 населених пунктів, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 17 грудня успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
15.12 / 08:49
технологии политика оборона Противник намагається прорватися на Бахмутському та Авдіївському напрямках: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 295-та доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 15.12.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
15.12 / 08:17
политика Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили атаки окупантів у районі 6 населених пунктів на Донбасі, - Генштаб
Бійці Сил оборони України минулої доби відбили атаки російських окупантів у районах шести населених пунктів в Донецькій області. Також ЗСУ продовжують завдавати загарбникам втрат у живій силі та техніці.
14.12 / 21:36
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 14 грудня
294-у добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 14 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
14.12 / 08:49
политика оборона Російські окупанти намагаються просунутися у трьох областях на сході країни: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 294-та доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню.
14.12 / 08:14
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили наступ росіян у трьох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 13 грудня успішно зупинили атаки ворога у Харківській, Луганській та Донецькій областях.
13.12 / 21:54
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 13 грудня
293-ю добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 13 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
12.12 / 08:39
политика оборона Противник продовжує обстрілювати мирні населені пункти та позиції наших військ: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 292-га доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню.
11.12 / 08:58
политика оборона Противник намагається просунутися вперед на Донбасі: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 291-ша доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 11.12.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
11.12 / 08:11
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили всі атаки ворога у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 10 грудня успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
09.12 / 21:52
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 9 грудня
289-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 9 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
09.12 / 19:26
Генштаб ВСУ Донецька область ЗСУ завдали окупантам втрат у Луганській області та атакували ворожу техніку, - Генштаб
Українські військові завдали ворогу серйозних втрат, тому до окупованої Кадіївки (Луганська область) було доправлено до 50 поранених найманців зі складу приватної військової кампанії.
08.12 / 21:37
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 8 грудня
288-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 8 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
08.12 / 19:47
Генштаб ВСУ Донецька область ЗСУ атакували ворожі пункти управління та район зосередження артилерії РФ, - Генштаб
Збройні сили України вдало атакували ворожі пункти управління та завдали удару по району зосередження артилерії російських окупантів.
08.12 / 08:36
золото политика оборона Минулої доби атаки російських окупантів захлинулися в районах 15 населених пунктів: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 288-ма доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 08.12.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
07.12 / 09:06
Facebook Telegram золото оборона Війна Росії проти України: оперативні дані Генштабу ЗСУ станом на ранок 7 грудня
йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.На Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог зосереджує зусилля на ведені наступальних дій. На інших напрямках намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України, обладнує оборонні рубежі та позиції, веде розвідку.За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Яковлівка, Бахмут, Біла Гора, Курдюмівка, Новобахмутівка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.За минулу добу противник завдав 10 ракетних та 33 авіаційних удари, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.Від російських ракет постраждали житлові будинки та інші цивільні об’єкти міст Краматорськ, Кривий Ріг, а також село Степне Запорізької області.Загроза ворожих ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України зберігається і надалі.На Волинському та Поліському напрямках ситуація без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.
07.12 / 08:26
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України У Білорусі зростає невдоволення серед військових через спроби втягнути їх у війну проти України, - Генштаб
Режим Олександра Лукашенка продовжує підтримувати збройну агресію РФ проти України. На полігонах Білорусі триває підготовка ворожих підрозділів.
06.12 / 22:01
Facebook золото политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 6 грудня
286-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 6 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
06.12 / 19:41
Бахмут війна Соледар Ворог продовжує проривати лінію оборони під Бахмутом та Авдіївкою
ЗСУ відбили наступ російських окупантів у районі восьми населених пунктів Донецької області. Серед них Бахмут, Соледар та Курдюмівка. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ.
06.12 / 08:12
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Українські військові за добу відбили всі атаки ворога на Донбасі, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 5 грудня успішно відбили всі атаки ворога у Донецькій області.
05.12 / 20:03
Генштаб ВСУ війна Росії проти України Російська Федерація Росія намагається наступати на Донбасі, ЗСУ вдарили по скупченнях військ, - Генштаб
Російські війська намагаються наступати на Донбасі, а Збройні сили України завдали кількох ударів по скупченням військ противника.
04.12 / 22:01
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 4 грудня
284-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 4 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
04.12 / 10:05
золото политика оборона Сили оборони за добу відбили атаки окупантів у районах 15 населених пунктів на Донбасі: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 284-та доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 04.12.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
02.12 / 21:38
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 2 грудня
282 добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 2 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
02.12 / 19:35
Генштаб ВСУ Запорожская область ЗСУ завдали втрат ворогу під Бахмутом та збили гелікоптер окупантів, - Генштаб
Українські військові завдали значних втрат російським військовим під Бахмутом (Донецька область), а також збили ворожий гелікоптер у Харківській області.
01.12 / 21:58
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 1 грудня
281-у добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 1 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
01.12 / 19:25
оборона Генштаб ВСУ війна в Україні Росіяни ведуть наступ на Донбасі, а ЗСУ атакували позиції трьох ворожих ЗРК, - Генштаб
Російські військові продовжують вести наступ на одному напрямі в Донецькій області. Водночас Збройним силам України вдалося атакувати позиції трьох ворожих ЗРК.
30.11 / 19:42
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 30 листопада
280-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує проведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 30 листопада повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
30.11 / 19:26
оборона Генштаб ВСУ війна в Україні ЗСУ атакували 17 районів зосередження окупантів, а РФ веде наступ під Бахмутом, - Генштаб
Українські військові атакували 17 районів зосередження особового складу ворога. Водночас російські військові продовжують вести наступ під Бахмутом (Донецька область).
29.11 / 22:44
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 29 листопада
279-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 29 листопада повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
DMCA