На Слобожанський - главные новости

На Слобожанський - последние новости часа

+2
Минулої доби Збройні сили України відбили ворожі атаки біля 13 населених пунктів. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ станом на середу, 11 січня.
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші захисники 10 січня успішно зупинили атаки ворога у Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Все новости, где упоминается На Слобожанський

20.11 / 11:12
ЗСУ Окупанти готують провокації на кордоні з Україною
"У прикордонних районах Брянської та Курської областей противник утримує свої підрозділи. Не виключається, що ворог здійснить спроби  збройних провокацій на державному кордоні, а також спроби проникнення  диверсійно-розвідувальних груп противника  з території Російської Федерації та Республіки Білорусь", - повідомляє Генштаб ЗСУ.На Слобожанському напрямку, у прикордонних районах Білгородської області, певними підрозділами противник продовжує прикриття російсько-українського кордону, проводить демонстраційні та провокаційні дії."Здійснив мінометний обстріл у районі населеного пункту Стариця Харківської області", - наголошують військові.
11.01 / 10:03
Бахмут ЗСУ Соледар ЗСУ стримують штурм окупантів біля Соледара та Бахмута
Минулої доби Збройні сили України відбили ворожі атаки біля 13 населених пунктів. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ станом на середу, 11 січня.
11.01 / 08:22
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Українські воїни за добу відбили 13 атак росіян у трьох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші захисники 10 січня успішно зупинили атаки ворога у Харківській, Луганській та Донецькій областях.
10.01 / 19:33
Генштаб ВСУ Бахмут Донецька область ЗСУ атакували майже 20 районів зосередження живої сили окупантів, - Генштаб
Збройні сили України атакували 19 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
05.01 / 19:41
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Росіяни намагаються наступати на Донбасі та обороняються на трьох напрямках, - Генштаб
Російські військові ведуть наступальні дії на Донбасі, а також обороняються на Херсонському, Запорізькому та Новопавлівському напрямках.
27.12 / 08:09
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили 8 атак росіян у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 26 грудня успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
26.12 / 19:54
Генштаб ВСУ Збройні Сили України Війська РФ Війська РФ на сході готують наступ, на півдні - змушені оборонятися, - Генштаб
Окупанти зосереджують зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Лиманському напрямах, на Куп'янському, Авдіївському та Запорізькому – намагаються покращити тактичне становище. На Новопавлівському та Херсонському напрямках противник обороняється.
26.12 / 08:09
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили наступ росіян у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 25 грудня успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
25.12 / 08:39
Facebook оборона Генштаб ВСУ ЗСУ відбили 15 атак у трьох областях, ворог ввів комендантську годину у Василівці, - Генштаб
Російські окупанти продовжують посилювати режимно-адміністративні заходи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. У Василівці окупанти запровадили комендантську годину в період з 28 грудня цього року до 04 січня 2023 року.
24.12 / 15:31
оборона жертва держава Протягом доби ЗСУ завдали 10 авіаційних ударів по ворогу
23 грудня Сили оборони відбили атаки окупантів в районах 10 населених пунктах у Донецькій та Луганській областях.
24.12 / 09:07
Facebook оборона Генштаб ВСУ Донбас Ворог зазнає втрат у Луганській області, обладнює лікарні під військові шпиталі, - Генштаб
Через значні втрати російських військ, окупаційна влада продовжує перепрофілювати лікарні Луганської області у військові госпіталі. Так сталося з місцевими медустановами у Біловодську та Марківці.
23.12 / 19:51
ВСУ Генштаб ВСУ Війська РФ Війська РФ готуються до наступальних дій на трьох напрямках, - Генштаб
Російські війська продовжують зосереджувати зусилля для ведення наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямах. На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському – обороняються.
23.12 / 08:58
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили 19 атак росіян у чотирьох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 22 грудня успішно зупинили атаки ворога у Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях.
22.12 / 08:18
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Військові ЗСУ відбили атаки окупантів у районі 16 населених пунктів, - Генштаб
Сили оборони України відбили за минулу добу атаки російських окупантів у районах 16 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.
19.12 / 20:17
Facebook ВСУ оборона Вторгнення Росії до України Окупанти продовжують наступ на Донбасі, але не змогли просунутися, - Генштаб
Протягом доби противник завдав ракетного удару, а також здійснив близько 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Також ворог застосував 28 іранських ударних БПЛА "Шахед-136", 23 із яких збили Сили оборони України.
19.12 / 08:36
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили атаки ворога у двох областях і знищили російський "Зоопарк", - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 18 грудня успішно зупинили атаки ворога в районі 15 населених пунктів у Луганській та Донецькій областях.
16.12 / 08:36
Facebook оборона Генштаб ВСУ ЗСУ вдарили по окупантах у Токмаку, у місті працюють мобільні крематорії, - Генштаб
У районі населеного пункту Токмак Запорізької області Сили оборони завдали ударів по супротивнику, понад 180 росіян отримали поранення. У місті окупанти використовують мобільні крематорії.
15.12 / 21:47
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 15 грудня
295-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 15 грудня повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
10.12 / 21:49
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна ситуація станом на вечір 10 грудня
290-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 10 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
09.12 / 21:52
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 9 грудня
289-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 9 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
09.12 / 19:26
Генштаб ВСУ Донецька область ЗСУ завдали окупантам втрат у Луганській області та атакували ворожу техніку, - Генштаб
Українські військові завдали ворогу серйозних втрат, тому до окупованої Кадіївки (Луганська область) було доправлено до 50 поранених найманців зі складу приватної військової кампанії.
08.12 / 21:37
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 8 грудня
288-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 8 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
08.12 / 19:47
Генштаб ВСУ Донецька область ЗСУ атакували ворожі пункти управління та район зосередження артилерії РФ, - Генштаб
Збройні сили України вдало атакували ворожі пункти управління та завдали удару по району зосередження артилерії російських окупантів.
08.12 / 08:36
золото политика оборона Минулої доби атаки російських окупантів захлинулися в районах 15 населених пунктів: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 288-ма доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 08.12.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
07.12 / 21:53
Facebook золото политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 7 грудня
287-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 7 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
07.12 / 19:38
Запорожская область Херсонська область Харков ЗСУ атакували позиції ворожої артилерії та знищили два склади боєприпасів, - Генштаб
Українські військові атакували район зосередження ворожої артилерії та знищили два склади боєприпасів окупантів.
07.12 / 08:26
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України У Білорусі зростає невдоволення серед військових через спроби втягнути їх у війну проти України, - Генштаб
Режим Олександра Лукашенка продовжує підтримувати збройну агресію РФ проти України. На полігонах Білорусі триває підготовка ворожих підрозділів.
06.12 / 19:41
Бахмут війна Соледар Ворог продовжує проривати лінію оборони під Бахмутом та Авдіївкою
ЗСУ відбили наступ російських окупантів у районі восьми населених пунктів Донецької області. Серед них Бахмут, Соледар та Курдюмівка. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ.
06.12 / 08:12
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Українські військові за добу відбили всі атаки ворога на Донбасі, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 5 грудня успішно відбили всі атаки ворога у Донецькій області.
05.12 / 20:03
Генштаб ВСУ війна Росії проти України Російська Федерація Росія намагається наступати на Донбасі, ЗСУ вдарили по скупченнях військ, - Генштаб
Російські війська намагаються наступати на Донбасі, а Збройні сили України завдали кількох ударів по скупченням військ противника.
04.12 / 22:01
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 4 грудня
284-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 4 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
04.12 / 10:05
золото политика оборона Сили оборони за добу відбили атаки окупантів у районах 15 населених пунктів на Донбасі: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 284-та доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 04.12.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
03.12 / 21:32
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 3 грудня
283-ю добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 3 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
03.12 / 19:28
Генштаб ВСУ Бахмут Донецька область РФ веде наступ на двох напрямках, а ЗСУ збили ворожий літак під Бахмутом, - Генштаб
Росіяни атакують на двох напрямках у Донецькій області, а Збройні сили України збили ворожий літак окупантів під Бахмутом.
03.12 / 08:53
политика оборона Противник продовжує вести наступальні дії на Авдіївському та Бахмутському напрямках: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 283-тя доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 03.12.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
03.12 / 08:27
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили всі атаки ворога у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 2 грудня успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
02.12 / 21:38
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 2 грудня
282 добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 2 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
02.12 / 19:35
Генштаб ВСУ Запорожская область ЗСУ завдали втрат ворогу під Бахмутом та збили гелікоптер окупантів, - Генштаб
Українські військові завдали значних втрат російським військовим під Бахмутом (Донецька область), а також збили ворожий гелікоптер у Харківській області.
02.12 / 08:38
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили атаки ворога в районі 14 населених пунктів, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 1 грудня успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
01.12 / 21:58
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 1 грудня
281-у добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 1 грудня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
01.12 / 19:25
оборона Генштаб ВСУ війна в Україні Росіяни ведуть наступ на Донбасі, а ЗСУ атакували позиції трьох ворожих ЗРК, - Генштаб
Російські військові продовжують вести наступ на одному напрямі в Донецькій області. Водночас Збройним силам України вдалося атакувати позиції трьох ворожих ЗРК.
30.11 / 19:42
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 30 листопада
280-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує проведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 30 листопада повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
30.11 / 19:26
оборона Генштаб ВСУ війна в Україні ЗСУ атакували 17 районів зосередження окупантів, а РФ веде наступ під Бахмутом, - Генштаб
Українські військові атакували 17 районів зосередження особового складу ворога. Водночас російські військові продовжують вести наступ під Бахмутом (Донецька область).
29.11 / 08:15
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ за добу збили ворожі літаки Су-25 та Су-24, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських загарбників. Сили оборони 28 листопада збили два ворожі літаки.
28.11 / 21:53
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 28 листопада
278-у добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 28 листопада повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
28.11 / 19:24
Генштаб ВСУ Донбас війна в Україні РФ намагається атакувати на Донбасі, а ЗСУ знищили ворожий пункт управління, - Генштаб
Росіяни продовжують спроби наступальних дій у Донецькій області. А Збройні сили України влучно атакували та знищили ворожий пункт управління у Херсонській області.
28.11 / 08:21
золото оборона держава Окупанти обстрілюють населені пункти, перекладаючи провину на ЗСУ – Генштаб
Генштабу ЗСУ.Противник зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України. Триває переміщення особового складу та військової техніки ворога для комплектування підрозділів, що зазнали втрат.
28.11 / 08:20
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України Українські військові за добу відбили всі атаки ворога у Донецькій області, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 27 листопада успішно відбили всі атаки ворога у Донецькій області.
27.11 / 19:37
Генштаб ВСУ війна Росії проти України Донецька область ЗСУ успішно вдарили по окупантах під Сватовим, а РФ комплектує підрозділи, - Генштаб
Українські військові нанесли удар по ворожому обʼєкту під Сватовим (Луганська область), де знаходилися десятки окупантів. Тим часом росіяни намагаються доукомплектувати свої підрозділи.
27.11 / 08:31
Facebook Telegram политика оборона З 10 грудня РФ проведе чергову хвилю мобілізації – Генштаб
Генштабу ЗСУ.Ворог продовжує перегрупування військ з метою посилення частин та підрозділів на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Марї’нка, Верхньокам’янське та Спірне Донецької області.Ворог завдав 2 ракетних удари по цивільних об’єктах міста Дніпро та здійснив 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільних об’єктах, зокрема, міста Херсон.На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.На Сіверському напрямку, у прикордонних районах Брянської та Курської областей, ворожі підрозділи виконують завдання з прикриття ділянки російсько-українського кордону та ведення демонстраційних і провокаційних дій.На Слобожанському напрямку окупанти обстріляли з танків, мінометів та ствольної артилерії райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Чугунівка, Ізбицьке, Огірцеве, Бочкове, Бударки та Амбарне Харківської області.На Куп’янському напрямку ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій. На Лиманському напрямку – веде оборону.
26.11 / 21:39
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 26 листопада
276-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує ведення повномасштабної війни проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 26 листопада повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
26.11 / 19:26
Генштаб ВСУ війна в Україні Російська Федерація РФ перегруповується на Донбасі, а ЗСУ атакували ворожий пункт управління, - Генштаб
Росіяни перегруповуються на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. А Збройні сили України успішно атакували ворожий пункт управління.
25.11 / 21:38
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 25 листопада
275-ту добу український народ героїчно протистоїть російському збройному вторгненню. РФ продовжує вести повномасштабну війну проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 25 листопада повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
25.11 / 08:38
политика оборона Підрозділи Сил оборони відбили атаки ворога в районах 11 населених пунктів на Донбасі: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 275-та доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 25.11.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
25.11 / 08:34
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили наступ росіян у двох областях, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 24 листопада успішно зупинили атаки ворога у Луганській та Донецькій областях.
24.11 / 19:37
оборона Генштаб ВСУ війна в Україні ЗСУ атакували 12 районів дислокації росіян та знищили два ворожих ЗРК, - Генштаб
Збройні сили України атакували 12 районів зосередження особового складу росіян. Також українським захисникам вдалося знищити два ворожих ЗРК.
24.11 / 08:24
оборона Генштаб ВСУ війна Росії проти України ЗСУ відбили наступ окупантів у районах 8 населених пунктів, - Генштаб
Українські військові продовжують знищувати російських окупантів. Наші воїни 23 листопада успішно відбили всі атаки ворога у Донецькій області.
23.11 / 20:40
Facebook политика оборона Війна в Україні: оперативна інформація станом на вечір 23 листопада
273 -й день український народ героїчно протистоїть проти російського збройного вторгнення. РФ продовжує вести повномасштабну війну проти України. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 23 листопада повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.
23.11 / 08:51
политика оборона Підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах 11 населених пунктів: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 273-тя доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 23.11.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
22.11 / 21:41
политика оборона держава На Луганщині росіяни ведуть оборону, на Донетчині - намагаються наступати: зведення Генштабу
Генеральний штаб ЗСУ надає оперативну інформацію станом на 18.00 22.11.2022 щодо російського вторгнення. Триває двісті сімдесят друга доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Російська федерація продовжує збройну агресію проти нашої держави.
22.11 / 19:49
оборона Генштаб ВСУ війна в Україні РФ веде повітряну розвідку, а ЗСУ атакували два райони скупчення окупантів, - Генштаб
Російська Федерація веде повітряну розвідку в Україні, а ЗСУ атакували два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
DMCA