Ірак - главные новости

Ірак - последние новости часа

+12
Корпус вартових Ісламської революції (КВІР) Ірану у ніч проти вівторка, 16 січня завдав удару по об’єктах у столиці іракського регіону Курдистан Ербілі балістичними ракетами великого радіусу дії, повідомляє Reuters.
Уряд Фінляндії має розробити «системне рішення» проблеми напливу шукачів притулку на кордоні з РФ, зазначив прем’єр-міністр країни Петтері Орпо, пише Yle.

Все новости, где упоминается Ірак

27.11 / 12:19
Telegram Турецька авіація та артилерія завдали нового удару по курдах в Іраку
Про це повідомляє Shafaq News. Джерело у службі безпеки повідомило агентству, що напад був націлений на гору Матін у районі Амеді на північ від Дахука.
16.01 / 07:16
люди политика ХАМАС жертва ракетами Іран вдарив балістичними ракетами по Курдистану
Корпус вартових Ісламської революції (КВІР) Ірану у ніч проти вівторка, 16 січня завдав удару по об’єктах у столиці іракського регіону Курдистан Ербілі балістичними ракетами великого радіусу дії, повідомляє Reuters.
17.12 / 16:18
общество политика самит закрыть Прем'єр Фінляндії заявив про гібридну атаку з боку Кремля
Уряд Фінляндії має розробити «системне рішення» проблеми напливу шукачів притулку на кордоні з РФ, зазначив прем’єр-міністр країни Петтері Орпо, пише Yle.
15.12 / 21:01
Facebook Telegram tiktok держава Мова ворожнечі: як соціальні мережі поширюють антисемітизм і чому Україна виступила як найбільш толерантна країна Європи?
Олег Вишняков, бізнесмен, Почесний консул Держави Ізраїль у Західному регіоні України
18.11 / 18:16
НАТО ГАЗ президент Головна небезпека для Америки пов’язана з Китаєм - колишній директор ЦРУ
Попри гостроту двох наявних збройних конфліктів, російської війни проти України та війни на Близькому Сході, генерал армії США у відставці колишній директор ЦРУ Девід Петреус вважає, що головна небезпека для Америки пов’язана з Китаєм. Про це колишній командувач коаліціями під проводом США в Іраку та в Афганістані сказав під час події, організованої «Атлантичною Радою» 17 листопада у Вашингтоні.
06.11 / 12:14
Атомний підводний човен США прибув на Близький Схід
У неділю, 5 листопада, атомний підводний човен США прибув до зони відповідальності Центрального командування збройних сил США на Близький Схід.
22.10 / 13:20
оборона Patriot США розгортають додаткові системи ППО на Близькому Сході, в Середземному морі діють дві авіаносні ударни групи
США розгортають додаткові системи протиповітряної оборони по всій території Близького Сходу у відповідь на ескалацію з боку Ірану та його проксі-сил у регіоні.
21.09 / 15:57
коррупция борьба с коррупцией Украина-США Что американская «deep state» должна знать об украинской «shadow state»
Сергей Гайдай Политтехнолог, директор по стратегическому планированию агентства Гайдай.КомЧто нужно понять нашим американским друзьям, чтобы на этот раз борьба как против российских оккупантов, так и против нашего коррумпированного государственного аппарата, закончилась победой? Матеріал Аріеля Коена, доктора філософії та старшого наукового співробітника Atlantic Council, та Уеслі Александера Хілла, менеджера міжнародних програм з питань енергетики, розвитку та безпеки в Міжнародному центрі оподаткування та інвестицій вThe National Interest, про необхідність прозорості дій української влади щодо її санкційної політики проти компаній, які залучені до співпраці з РФ та зусиль у боротьбі з корупцією всередині країни — вже не перший дзвоник про проблеми у відносинах України з США, нашими головним союзником у цій війні.Автори говорять про проблему, з якою стикається керівництво США при наданні фінансової та військової допомоги воюючій Україні, згадуючи невдачі, яких зазнали американці, намагаючись допомогти воюючому Південному В'єтнаму побудувати демократичну державу, засновану на західних цивілізаційних цінностях на противагу комуністичному Північному В'єтнаму. Про нездатність створити таку державу в Іраку, який американська армія звільнила від режиму Саддама Хусейна.
25.08 / 18:31
спорт самит Sun Для охорони Мессі найняли бійця ММА
Інтер Маямі прикладає великі зусилля для забезпечення безпеки свого головного футбольного таланту, Ліонеля Мессі. Футбольний клуб з МЛС вирішив найняти колишнього військовослужбовця та учасника змагань зі змішаних єдиноборств (ММА), щоб забезпечити захист аргентинському гравцеві.
25.08 / 10:01
ММА Sun Для охраны Месси наняли бойца ММА
Бывший американский солдат должен оберегать покой главной звезды флоридского Интер Майами. Интер Майами очень заботится о покое своей главной звезды Лионеля Месси. Клуб МЦС нанял бывшего солдата и бойца ММА, чтобы тот защищал аргентинского футболиста.
08.07 / 11:35
НАТО президент общество политика держава Александр Мотыль: Американские аналитики ошибаются в путинском режиме — Блоги | OBOZREVATEL
Джон Миршаймер, гуру внешней политики США из Чикагского университета, опубликовал свой последний анализ российско-украинской войны в исторический день – 23 июня, когда Россию потряс неудачный путч, возглавляемый Евгением Пригожиным. Далее текст на языке оригинала. Тоді доля президента Росії Володимира Путіна та його режиму висіла на волосині.
12.06 / 08:12
криминал жертва война в Украине военные Военные преступления РФ Украинцы хотят справедливого наказания за военные преступления
Андрей Уманский Историк, уголовный юрист из Кельна, член правления «Яхад — Ин Унум»Россия и ее сторонники придерживаются модели отрицания, которая очень напоминает традиционное отрицание геноцида Однією з відмінностей від минулих воєнних злочинів є те, що українські жертви та свідки самостійно повідомляють у соціальних мережах про несправедливість, що сталася з ними, будь то Facebook, Tiktok чи Instagram. Від початку війни ми щодня чуємо голоси українських цивільних осіб. Всі вони хочуть бути почутими.
08.05 / 18:09
Министерство обороны Украины Вооруженные Силы Украины (ВСУ) территориальная оборона ДРГ Бойня на Берестейской, хаос на Оболони. Почему охота на ДРГ в Киеве превратилась в массовый «дружеский огонь» — расследование BBC Украина
Чаще всего гибель военных из-за «дружественного огня» пытаются на первых порах скрыть или проигнорировать. Эта тема до сих пор остается табуированной в вооруженных силах многих стран (Фото:BBC) " Мой сын связал на руку украинский флаг, выбежал из автобуса и закричал: «Не стреляйте, мы свои!» В тот момент и раздался смертельный выстрел.
06.04 / 09:40
МВФ оборона госдолг послевоенное строительство У нас есть план? Почему мы не говорим о списании госдолга
Анатолий Амелин Сооснователь и директор экономических программ Ukrainian Institute for the FutureХотя бы частично Нижче дуже короткий список кейсів списання держборгу в різні періоди часу різним країнам:Країна / Рік / Списана сума /% держборгу / кредитор:1. Греція, 2012, €107 млрд, 50%, Клуб кредиторів.2. Аргентина, 2005 — 2010 р., > $ 65 млрд, 75%, МВФ.3.
20.03 / 10:43
погода президент самит протестующие реформа Олег Вишняков: Іран та Саудівська Аравія відновили дипвідносини, що це означає для України та Ізраїлю
Регіональні конкуренти на Близькому Сході Іран і Саудівська Аравія (СА) погодилися відновити дипломатичні відносини через сім років після їх розриву в запеклому конфлікті.
16.01 / 08:11
ГАЗ Німеччина хоче імпортувати газ із Іраку, - Шольц
Канцлер ФРН Олаф Шольц агітує за постачання газу з Іраку на тлі пошуку Німеччини заміни російського "блакитного палива" після широкомасштабної військової агресії проти України та запровадження санкцій.
15.01 / 15:20
В Ірані після тортур повісили екс-заступника міністра оборони
Колишнього заступника міністра оборони Ірану Аліреза Акбарі було повішено після звинувачення у шпигунстві на користь британської розвідувальної служби МІ-6. Про це повідомило офіційне агентство судової влади Ірану Mizan.
10.01 / 13:38
Аналітики змоделювали 24 сценарії війни США проти Китаю за Тайвань
Американські аналітики змоделювали 24 сценарії бойових дій США та Тайваню проти Китаю та визначили ймовірних переможців.
10.01 / 05:06
Сполучені Штати Америки Аналітики змоделювали 24 сценарії війни США проти Китаю за Тайвань: хто переможе
Американські аналітики змоделювали 24 сценарії бойових дій США та Тайваню проти Китаю та визначили ймовірних переможців.
09.01 / 01:40
люди Сполучені Штати Америки Над авіабазою США в Іраку збито військовий безпілотник: що відомо
Над іранською авіабазою Айн-аль-Асад, де розташовані збройні сили США, збили військовий безпілотник.
08.01 / 21:47
війна Росії проти України військова допомога Сполучені Штати Америки У Пентагоні розповіли, яку модифікацію БМП Bradley отримає Україна
Україна отримає американські бойові машини піхоти M2 Bradley у версії M2A2 ODS у рамках рекордного пакета військової допомоги.
08.01 / 07:08
Три роки у глухому куті. Що зі справою про катастрофу МАУ та як намагаються покарати Іран
Сьогодні, 8 січня 2023 року, третя річниця катастрофи пасажирського літака Boeing 737 "Міжнародних авіаліній України" в Ірані. Досі сім'ї загиблих не отримали компенсацій, а офіційний Тегеран намагається уникнути відповідальності.
07.01 / 15:45
туризм санкції проти Росії Через санкції та війну. Росіяни масово подають заявки на проживання в Туреччині
Росіяни стали найбільшою групою іноземців в Туреччині з посвідками на проживання у 2022 році. За рік до того вони були лише на шостому місці по цьому показнику в країні. З початком вторгнення РФ в Україну росіяни масово подають заявки на постійне проживання в Туреччині.
05.01 / 19:05
Covid-19 Саудівська Аравія знижує ціни на нафту для Азії з Європою – Bloomberg
Державна Saudi Aramco знижує ціни на нафту для Азії. Цей крок, як повідомляє Bloomberg, відбувається в той час, коли економіка сповільнюється, а кількість випадків Covid у Китаї різко зростає.
05.01 / 16:08
Археологи виявили в Омані 5000-річне поселення (Фото)
Інформаційна агенція Омана оголосила, що під час археологічних розкопок на археологічній ділянці Аль-Гарейн у вілаяті Аль-Мудхайбі в північній провінції Аш-Шаркія було виявлено поселення віком 5000 років.
05.01 / 15:25
НАТО Дмитро Кулеба війна Росії проти України Кулеба відповів, чи можлива участь нових країн у війні з Росією
Україна ніколи не просила інші країни допомогти військами у боротьбі з російською агресією. Наша країна сама здатна захистити себе, але їй потрібне озброєння від союзників.
04.01 / 19:19
бмп війна Росії проти України Сполучені Штати Америки Легкі танки від США. Головне про бойові машини Bradley та чи отримає їх Україна
Україна може отримати американські бойові машини піхоти M2 Bradley, які називають легкими танками. Очікується, що вони збільшать можливості Збройних сил у майбутніх контрнаступальних операціях.
03.01 / 11:09
НАТО війна НАТО скликає засідання Військового комітету у Брюсселі
Військовий комітет НАТО проведе 18-19 січня 2023 року засідання у Брюсселі. Серед тем зустрічі – підтримка України. Про це повідомляється на сайті Альянсу.На засіданні планується обговорити питання стратегічної важливості для Альянсу. Вперше на заході будуть присутні представники Швеції та Фінляндії, які у 2022 році розпочали процес вступу до організації.18 січня Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг поставить останні політичні цілі та обговорить виклики безпеки, що стоять перед Альянсом, також будуть порушені питання війни в Україні, військового потенціалу НАТО та його здатності реагувати на виклики сучасності та майбутнього.19 січня начальники генштабів НАТО зустрінуться з партнерами у рамках миротворчого контингенту в Косові KFOR – Вірменією, Австрією, Фінляндією, Ірландією, Молдовою, Швецією, Швейцарією та Україною, а також обговорять діяльність небойової місії в Іраку.Під час завершальної зустрічі Військовий комітет обговорить поточну підтримку України з боку НАТО.
02.01 / 20:42
НАТО допомога Україні На засіданні Військового комітету НАТО в Брюсселі обговорять підтримку України
Військовий комітет НАТО проведе засідання 18-19 січня 2023 року в Брюсселі. Серед тем зустрічі - підтримка України.
01.01 / 16:13
продукты президент общество Головне питання Європи: що далі робитиме принижена та ослаблена Росія – аналіз CNN
CNN.І, нарешті, наступ вразив тих, хто вважав брязкання ядерною зброєю оксюмороном у 2022 році, адже її застосування гіпотетично може призвести до повної руйнації для всіх на планеті.Одначе, наразі Європі залишається мати справу з набором невідомих, неймовірних ще у січні. У CNN нагадали: армія, яка колись вважалася третьою за силою у світі, вдерлася до свого меншого сусіда, який рік тому досяг успіху в основному в галузі інформаційних технологій та сільського господарства.Росія витратила мільярди доларів на модернізацію своїх збройних сил, але виявилося, що значною мірою це було удавання.
30.12 / 17:53
тигр статуя Названо 10 найкращих археологічних відкриттів 2022 року
Найкращі археологічні знахідки вкотре, як це заведено наприкінці кожного року, було визначено експертами. Археологи невпинно шукають нові знахідки, враховуючи розкопки, що продовжуються, і безперервний аналіз існуючих артефактів і фізичних останків, щоб розкрити приховані секрети і значення.
30.12 / 17:37
общество война России против Украины Сценарий войны, которого обязательно нужно избежать
Нил Фергюсон Британский историк, писатель, профессор истории Гарвардского университета Один из вызовов этой войны заключается в том, что во многом она напоминает войны 20 века. Мы практически наблюдаем сцены Первой мировой, а не Второй мировой войны Колонку записано в рамках виступу Ніла Ферґюсона на спеціальній панелі Kyiv Jewish Forum, проведеній Єврейською конфедерацією України 13 грудняПро це говорять навіть останні фото з окопних боїв у Бахмуті та його околицях. У той же час, серйозний дослідник війн 20-го століття не стане відокремлювати те, що відбувається на полі бою, від того, що відбувається на внутрішньому фронті, оскільки економіка є надзвичайно важливою для підтримки такого виду війни.Чому так? Тому що така війна дійсно руйнівна.
30.12 / 10:57
Bloomberg бмп Україна може отримати від США БМП M2 Bradley: як вони допоможуть ЗСУ
Україна має шанс отримати від США бойові машини піхоти M2 Bradley. Нині це питання перебуває на розгляді в американському уряді, пише Bloomberg.
30.12 / 10:17
оборона бюджет Дом и интерьер США обмірковують постачання БМП Bradley для додаткової допомоги ЗСУ – Bloomberg
У США обмірковують передачу Україні бойових машин Bradley, проте остаточного рішення поки що не ухвалено. Про це пише Bloomberg з посиланням на ознайомлених із питанням неназваних співрозмовників.
28.12 / 00:44
люди ebay Сполучені Штати Америки На eBay продали пристрої разом з біометричними даними американських військових
Німецькі дослідники придбали разом з пристроями SEEK II і HIIDE для біометричної ідентифікації базу даних американських військовослужбовців із контингентів США в Іраку та Афганістані та місцевих жителів цих країн.
27.12 / 14:02
культура Фахівці відтворили 3200-річний месопотамський парфум
3200-річний месопотамський аромат був відтворений у Діярбакірі, Туреччина, на основі формули, залишеної на давній глиняній табличці відомою жінкою-парфумером того часу на ім'я Таппуті. Про це пише Greekreporter.
27.12 / 12:40
оборона "Небо як решето": Експерт розкрив проблеми з ППО в Росії
У окупаційної армії був помічений ЗРГК Панцир-С1 у незвичайному для російської техніки камуфляжі. Така кольорова схема зазвичай призначена на експорт.
27.12 / 11:39
війна в Україні Російська Федерація У РФ серйозні втрати у техніці: знайдено новий доказ (фото)
У відкритих джерелах було опубліковано фото російського ЗРПК Панцир-С1 в Україні у надзвичайно незвичайному камуфляжі. Комплекс виявився з експортного контракту та призначався для Ірану.
25.12 / 14:58
Місце, де вперше були одомашнені кішки, визначили вчені
Дикі кішки почали виходити на контакт із людьми близько 12 тис. років тому, коли почало розвиватися землеробство. Невеликі вусаті хижаки допомагали фермерам позбавлятися гризунів, пише Nature.
23.12 / 20:50
бюджет Байден підписав оборонний бюджет США із $800 мільйонами для України
"Сьогодні я підписав закон про асигнування на національну оборону на 2023 фінансовий рік", - заявив Байден, повідомляє УНІАН.Закон, затверджений Байденом, став на 45 мільярдів доларів більше, ніж пропонував сам глава Білого дому, і на 10% більшим, ніж у 2021 році, коли були виділені 778 мільярдів доларів. Документ передбачає виділення $6 млрд. на програму стримування агресії РФ в Європі, яка була розпочата в 2014 році після окупації Криму, і додаткових $800 млн. на допомогу Україні. Закон продовжує на п'ять років заборону на співпрацю США із Росією у військовій сфері, і наказує домагатися виключення цієї країни з міжнародних організацій, включаючи G20. Передбачається збільшення заробітної плати військовослужбовців на 4,6%; фінансування закупівель зброї, кораблів і літаків. Закон передбачає надання підтримки Тайваню, який стикається з агресією з боку Китаю, і виділення $10 мільярдів цій державі до 2027. Оборонний бюджет США передбачає запровадження вторинних санкцій щодо осіб, які беруть участь у значних золотовалютних операціях з Росією, у тому числі із золотом з резервів Центрального банку Росії. Також проект передбачає зниження залежності від постачання російських енергоносіїв. Військові витрати з поправкою на інфляцію досягли найвищого рівня "з моменту пікових витрат на війни в Іраку та Афганістані у період між 2008 і 2011 роками", і стали "другими за величиною з поправкою на інфляцію з часів Другої світової війни".
22.12 / 14:54
президент самит Саміт Україна-ЄС відбудеться 3 лютого 2023 року – Reuters
інформує Reuters.У повідомленні зазначається, що місце проведення саміту поки не визначено, проте відбудеться він 3 лютого 2023 року.“Я можу підтвердити, що саміт Україна-ЄС відбудеться 3 лютого і що є відкрите запрошення президенту Зеленському відвідати Брюссель”, – заявив Баренд Лейтс.А також зауважив, що запрошення відвідати Брюссель не означає, що саме там проходитиме саміт.За інформацією офіційних осіб, темою саміту, ймовірно, буде продовження підтримки України. Зокрема, лідери двох ключових інституцій ЄС – Комісії та Ради лідерів ЄС  Урсула фон дер Ляєн та Шарль Мішель – також оцінять шлях України до членства в ЄС.Зазначимо, що вчора 21 грудня, президент України Володимир Зеленський прибув до Сполучених Штатів Америки з офіційним візитом.
22.12 / 10:24
происшествия оборона самит США надішлють ракети Patriot у наступному пакеті допомоги Україні — CNN
Після США можуть надати Україні комплекти високоточних бомб, які перетворять існуючі некеровані боєприпаси на високоточні «розумні» бомби, відомі як об'єднані боєприпаси прямого нанесення удару — Joint Direct Attack Munitions (JDAM). Про це CNN із посиланням на американських офіційних осіб.
21.12 / 19:09
технологии Дом и интерьер Слідчі Пентагону перевіряють постачання Україні воєнної допомоги
Служба кримінальних розслідувань Міноборони США (DCIS) проводить перевірки постачання воєнної допомоги Києву, повідомляє в середу Defense news.
21.12 / 13:44
НАТО Радио НВ Сколько будет продолжаться война России против Украины
Сергей Рахманин Народный депутат (Голос), член комитета ВР по вопросам национальной безопасности, обороны и разведкиАгентство Bloomberg смоделировало четыре сценария развития войны России с Украиной на основе анализа военных конфликтов за последние 200 лет Згідно з їхніми даними, середня тривалість сучасних воєн становить 15 місяців. А російсько-українська війна, припускають, може бути і «вічною».Я не готовий аналізувати всі війни, які тривали протягом двох століть.
20.12 / 16:50
зброя озброєння Brimstone 2 для Києва: як британські ракети допоможуть рвати російську техніку
Міністерство оборони Великобританії підтвердило 17 грудня передачу Києву ракет Brimstone Dual Mode другого покоління.
20.12 / 07:10
люди В Іраку бойовики ІДІЛ обстріляли селян і цивільний автомобіль: є загиблі
В понеділок, 19 грудня бойовики ІДІЛ розстріляли цивільний автомобіль і людей, які біля нього опинились. Загинуло 8 людей, ще 7 отримали поранення.
14.12 / 14:14
политика ОПЕК+ у листопаді відставала від плану з видобутку нафти на 1,72 млн б/д - МЕА
Країни ОПЕК+ у листопаді видобували 38,38 млн б/д нафти, тоді як за умовами угоди могли видобувати 40,1 млн б/д, підрахували аналітики Міжнародного енергетичного агентства (МЕА).
13.12 / 13:02
У Туреччині виявлено нове родовище нафти
Туреччина відкрила нове нафтове родовище у районі гори Габар на південному сході країни. Про це у понеділок, 12 грудня, заявив президент Реджеп Тайїп Ердоган, передає агентство Anadolu.
12.12 / 09:09
технологии держава США формують 100 команд саперів для розмінування в Україні
Сполучені Штати готують команди саперів для розмінування територій в Україні.
11.12 / 05:29
Турецька армія в рамках операції в Сирії та Іраку нейтралізувала 364 бойовики, - Міноборони
Турецька армія в рамках операції Pençe Kılıç ("Кіготь-меч"), розпочатої 19 листопада на півночі Іраку та Сирії проти членів організації Робоча партія Курдистану (РПК), нейтралізувала 364 бойовики, а також знищила укриття, склади зі зброєю та штаби.
09.12 / 02:36
люди Telegram війна Росії проти України Дії росіян нагадують тактику ІДІЛ, - Держдепартамент США
Мінування російськими військовими цивільних будинків, дитячих іграшок і тіл вбитих нагадує тактику бойовиків ІДІЛ.
05.12 / 12:19
Макрон У Ердогана закликали Захід «не спалювати мости» з Росією
Прес-секретар президента Туреччини Ібрагім Калин пояснив відмову від санкцій проти Росії та закликав Захід "не спалювати мости" з Москвою. Про це він заявив в інтерв'ю англійській версії Al Jazeera.«Ми не хочемо [російськими санкціями] карати власну економіку. На нас уже негативно вплинули всі санкції проти Ірану, Іраку та інших країн, а тепер проти Росії. Чому ми повинні карати себе?», – заявив офіційний представник президента Туреччини Ібрагім Калин.
01.12 / 23:02
политика сенат держава Парламент Чехії остаточно схвалив навчання українських військових у країні
Верхня палата парламенту Чехії - Сенат - у четвер схвалила підготовку українських військовослужбовців на території держави.
01.12 / 05:22
президент Туреччина може розпочати наземну операцію в Сирії в будь-який момент, - речник Ердогана
Туреччина може в будь-який момент розпочати наземну операцію в Сирії.
30.11 / 10:11
погода политика оборона Нижня палата парламенту Чехії дозволила навчання українських військових у країні
Палата депутатів парламенту Чехії погодила перебування українських військових на території країни для навчання.
30.11 / 03:25
погода политика У Чехії погодили навчання українських військових
Нижня палата парламенту Чехії погодила навчання військовослужбовців Збройних сил України на території країни.
29.11 / 13:39
медицина оборона самит У Ахметова передали 4 млн гривень на навчання військових тактичній медицині
Металургійна компанія "Метінвест" продовжує співпрацю з благодійним фондом PULSE, який навчає тактичної медицини українських військовослужбовців. На розвиток цього напрямку "Метінвест" уже виділив 4 млн гривень.
29.11 / 00:10
Сполучені Штати Америки США визнають право Туреччини на самооборону, але закликають до миру, - Білий дім
Сполучені Штати визнають право Туреччини на самооборону, але закликають до мирного врегулювання збройного конфлікту.
28.11 / 15:59
происшествия Армія Туреччини практично завершила підготовку до наземної операції у Сирії
Турецька армія практично завершила підготовку до наземного вторгнення у північну Сирію. Операція може розпочатися найближчими днями після рішення Кабінету міністрів.
28.11 / 15:08
медицина Збройні Сили України У Ахметова передали 4 млн гривень на навчання військових тактичній медицині
Металургійна компанія "Метінвест" продовжує співпрацю з благодійним фондом PULSE, який навчає тактичної медицини українських військовослужбовців. На розвиток цього напрямку "Метінвест" уже виділив 4 млн гривень.
28.11 / 00:52
Маск розсекретив, якого кандидата підтримає на виборах президента США
Американський підприємець та мільярдер Ілон Маск написав у Twitter, що на президентських виборах у США підтримає «розумного та центристського» кандидата.
DMCA