місто Берлін - главные новости

місто Берлін - последние новости часа

+9
Ральф Фюкс Управляющий партнер Центра либеральной современности Называю десять причин для более решительной политики Запада в отношении Украины Український контрнаступ загруз у російських укріпленнях і мінних полях. Україні не бракує бойового духу, але їй бракує військових ресурсів для стратегічного успіху: техніки для розмінування, артилерійських боєприпасів, винищувальної авіації, далекобійних керованих ракет і контролю над полем радіоелектронної боротьби. Тим часом Росія кидає на фронт нові резерви і масово розширює своє оборонне виробництво.
Митні служби ФРН почали блокувати польські фури та легкові автомобілі на кордоні Німеччини та Польщі. Транспортні засоби вишикувалися в довгу чергу. Соцмережі публікують відео.

Все новости, где упоминается місто Берлін

02.08 / 11:20
культура президент Ліга страхових організацій України створює Раду
Президент Ліги страхових організацій України Віктор Берлін на засіданні Президії ЛСОУ оголосив про початок формування Ради Ліги.
11.12 / 17:25
НАТО общество военная помощь война России против Украины Украина-Германия Битва за Украину вступит в решающую фазу следующей весной. Что сейчас должен сделать Запад
Ральф Фюкс Управляющий партнер Центра либеральной современности Называю десять причин для более решительной политики Запада в отношении Украины Український контрнаступ загруз у російських укріпленнях і мінних полях. Україні не бракує бойового духу, але їй бракує військових ресурсів для стратегічного успіху: техніки для розмінування, артилерійських боєприпасів, винищувальної авіації, далекобійних керованих ракет і контролю над полем радіоелектронної боротьби. Тим часом Росія кидає на фронт нові резерви і масово розширює своє оборонне виробництво.
27.11 / 19:35
Німецькі митники блокують польські авто на кордоні
Митні служби ФРН почали блокувати польські фури та легкові автомобілі на кордоні Німеччини та Польщі. Транспортні засоби вишикувалися в довгу чергу. Соцмережі публікують відео.
09.09 / 11:30
президент Leopard держава Польща та Велика Британія обіцяють дати Україні танки
Польща в складі міжнародної коаліції надасть Україні танки Leopard. Про це  заявив президент Польщі Анджей Дуда.
10.08 / 17:19
президент оборона канцлер Німеччина нарешті готова надати Україні далекобійні ракети Taurus
Німецький уряд найближчим часом може оголосити про постачання Україні далекобійних крилатих ракет Taurus, здатних вражати цілі на відстані до 500 кілометрів. Наразі Берлін працює над вирішенням питання зі США.
26.07 / 18:23
люди оборона Здоровье и красота ЗСУ ведуть наступ правильним єдино можливим чином, – ISW | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Збройні сили України ведуть контрнаступ оптимальним чином – так, щоб зберегти особовий склад і озброєння і при цьому звільняти території від російських окупантів.
07.07 / 11:33
Чем важны визиты Зеленского накануне саммита НАТО
Владимир Фесенко Политолог, директор Центра политических исследований «Пента»Эта работа на результат связана с вильнюсским саммитом НАТО Можливо ці візити Зеленського не такі резонансні, як турне Берлін, Париж, Лондон, але я порівняв би їх з тим, що було перед самітом Великої сімки, коли Зеленський здійснив таку теж інтенсивну європейську подорож, я б сказав, дипломатичний ривок. І зараз щось подібне відбувається.Думаю, що це напряму пов’язано і йде боротьба за кожен голос країни НАТО на нашу підтримку.
26.05 / 15:34
люди закон общество политика самит Треш с судьями, руководителями спецслужб и миром Хуэя
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NV Чем жила страна 26 мая 2023 года ● Хуеєва формула миру, — саме те, що ви подумали. Спецпредставник уряду Китаю Лі Хуей, імовірно, намагався переконати європейських візаві, що їм потрібно закликати до припинення вогню в Україні, визнавши за Росією окуповані українські території. Про це написала The Wall Street Journal із посиланням на західних чиновників, ознайомлених із ходом переговорів посланця Пекіну в європейських столицях.
04.05 / 11:02
Tesla самит мода и стиль 19 стовпів, незабаром для всіх брендів? Tesla відкриває нагнітач із салоном на німецькому заводі
Декілька колон нагнітачів вже деякий час знаходяться на території німецького Gigafactory Tesla недалеко від Берліна, але вони використовуються тільки для зарядки електромобілів, що щойно виробляються. Однак з минулих вихідних ви можете швидко зарядити свою власну Tesla на заводі в Грюнхайді, тому що на загальнодоступній автостоянці також була відкрита зарядна станція. Він навіть має власну вітальню — і, як і більшість зарядних станцій Tesla у Німеччині, незабаром його можна буде використовувати з іншими брендами електромобілів.
18.03 / 18:05
люди общество семья политика Здоровье и красота У Росії запропонували окупувати частину Туреччини | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Росія кожен день пробиває дно все глибше. З Москви звучать погрози захопити не тільки Україну, країни Балтії, Польщу і інші зі східної Європи.
27.02 / 00:25
люди президент политика оборона Здоровье и красота У Берліні заперечили вимогу про початок переговорів із РФ | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Уряд Німеччини заперечує повідомлення про те, що Берлін разом із Францією та Великою Британією мають конкретні плани щодо оборонного пакту з Україною, повідомляє Tagesschau з посиланням на представника уряду.
16.02 / 11:55
оборона У європейців почалися проблеми з наданням Україні танків Leopard 2
Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що західним партнерам буде складно зібрати два дивізіони танків Leopard 2 для України, як було обіцяно раніше.
05.02 / 15:49
погода люди оборона Здоровье и красота В Україну відправили перший танк Leopard 2 | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Канада входить до переліку країн танкової коаліції — тих, що погодились надати Україні важкі танки. На жаль Канада вирішила надати всього чотири танки Leopard 2.
02.02 / 18:36
люди Здоровье и красота труп Окупанти отримали наказ захопити Вугледар і Запоріжжя, – Андрющенко | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Російські окупанти завезли до двох десятків танків в села північніше Маріуполя (зокрема, райони Нікольського й Волновахи). При чому інтервенти плещуть язиками про те, що отримали наказ протягом лютого захопити Вугледар і навіть Запоріжжя (а ще, мабуть, Київ, Львів, Берлін і Вашингтон, – примітка автора).
25.01 / 15:24
погода люди Здоровье и красота Україні нададуть два батальони танків Leopard 2 | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
На сайті уряду Німеччини оприлюднено заяву про те, що на чолі з канцлером Шольцем прийнято рішення про надання Україні танків.
18.01 / 14:04
люди оборона Здоровье и красота курс Міністри оборони декількох країн зберуться для вирішення питання надання Україні танків | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Міністри оборони Польщі та країн Балтії зберуться в четвер, 19 січня, в Естонії, щоб переконати Німеччину надати танки Leopard 2 для України. Міністр оборони Британії Бен Воллес заявив, що приєднається до зустрічі, повідомляє The Guardian.
18.01 / 14:04
люди оборона Здоровье и красота курс «Леопардова коаліція» планує підбадьорити Німеччину перед Рамштайном | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Міністри оборони Польщі та країн Балтії зберуться в четвер, 19 січня, в Естонії, щоб переконати Німеччину надати танки Leopard 2 для України. Міністр оборони Британії Бен Воллес заявив, що приєднається до зустрічі, повідомляє The Guardian.
18.01 / 10:09
оборона танки «Имеет влияние на Шольца». Кто такой Борис Писториус и почему ждут, что он поддержит поставку танков Украине
TRISTAR MEDIA (Фото:Борис Писториус — опытный политик и однопартиец Шольца) Новым министром обороны Германии назначен 62-летний Борис Писториус — опытный политик и однопартийец канцлер Олаф Шольц. Официально он вступит в должность в четверг — после присяги, и в тот же день будет принимать у себя председателя Пентагона Ллойда Остина.Новим міністром оборони Німеччини призначено 62-річного Бориса Пісторіуса — досвідченого політика і однопартійця канцлера Олафа Шольца з Соціал-демократичної партії (СДПН).Він очолить німецьке оборонне відомство після відставки Крістіни Ламбрехт, яку серед іншого критикували за нерішучість щодо постачання військової техніки Україні.
16.01 / 17:25
війна в Україні танки Leopard Крісло-катапульта Крістіне Ламбрехт: чому вона звільнилася та хто очолить Міноборони Німеччини
Міністерка оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт 16 січня оголосила про свою відставку через критику її протягом року повномасштабного вторгнення росії в Україну, яка значно посилилася за останній місяць. Що стало останнʼю краплею для звільнення голови Міноборони Німеччини та хто може її замінити?
16.01 / 15:05
люди президент оборона Полювання на танки Leopard, рейд Бербок та чеська інтрига
Україна отримала від Анджея Дуди обіцянку поставити ЗСУ танкову роту та продовжує шукати джерела для посилення броньованої могутності Сил оборони України.  Анналена Бербок відвідала Харків. Президентські вибори в Чехії подарували насичену інтригу. Зустріч президентів країн «Люблінського трикутника» пройшла минулого тижня у Львові.
16.01 / 12:41
погода Rheinmetall військова допомога війна в Україні Польща очікує, що Німеччина незабаром схвалить відправку Leopard до України
Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький дав зрозуміти, що Німеччина незабаром погодиться на відправку танків Leopard 2 до України.
15.01 / 17:28
Telegram Збройні Сили України Німецька зброя і танки необхідні для виживання, - посол звернувся до берлінського уряду
Уряд Німеччини має якнайшвидше передати бойові танки "Leopard 2" українським військовим. Від цього залежить результат боротьби проти Росії.
15.01 / 11:23
Rheinmetall військова допомога війна в Україні Leopard для України. Виробник назвав терміни підготовки танків, якщо Німеччина погодиться
Німецький виробник зброї Rheinmetall має в запасі 22 танки Leopard 2, які Україна просить надати. Якщо уряд Німеччини погодиться, їх можуть підготувати до відправки менше ніж за рік.
14.01 / 15:23
погода Німеччина не отримала жодного запиту від інших країн про постачання Україні Leopard
Німеччина поки що не отримувала офіційних запитів від інших країн щодо постачання Україні танків Leopard.
13.01 / 20:48
танки Танці з танками: чи отримає Україна такі потрібні «Леопарди»
Під завісу минулого тижня з візитом у Києві побував міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс. Головний литовський дипломат зустрівся із президентом Володимиром Зеленським, а також виступив перед депутатським корпусом Верховної Ради. Серед іншого, іноземний гість висловив думку, що Путін дуже покладається на затримки у постачанні зброї та «його ставка має програти». «Україна більш ніж заслужила на нашу підтримку та повагу. Настав час надіслати ATACMS і випустити, нарешті, «Леопарди», - підкреслив Ландсбергіс, маючи на увазі далекобійні ракети і танки.
13.01 / 20:34
танки Leopard Німеччина може оголосити рішення про постачання танків в Україну
За даними джерел Bloomberg, Німеччина, ймовірно, вирішить надати Україні важкі танки, оскільки заклики до Берліна про надання важких танків звучать дедалі частіше.Берлін ухвалить рішення до зустрічі Контактної групи з питань оборони України на американській авіабазі Рамштайн 20 січня. На зустрічі міністерка оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт "надішле чіткий сигнал" щодо постачання Leopard 2.Станом на 12 січня Берлін ще не ухвалив конкретного рішення, але тиск на Німеччину для того, щоб вона відправила важкі танки, зростає.Як зазначає Bloomberg, зараз з’явились ознаки того, що німецький канцлер Олаф Шольц готовий відступити від початкового спротиву щодо відправлення танків Leopard 2 або що він може дозволити таким країнам, як Польща і Фінляндія, реекспортувати свої власні Leopard в Україну.Поки що незрозуміло, чи стосуватиметься рішення Німеччини лише дозволу іншим країнам передати Leopard Україні, чи сама Німеччина теж відправлятиме їх.
13.01 / 19:55
танки Великобританія незабаром оголосить про свої плани відправити танки в Україну
Україна впевнена, що Британія незабаром оголосить про свої плани відправити близько 10 танків Challenger 2, що, як вона сподівається, допоможе Німеччині нарешті дозволити реекспорт своїх танків Leopard 2, повідомляє The Guardian з посиланням на джерела в Україні.Великобританія вже ухвалила рішення на користь цього кроку, тоді як тиск на Берлін зростає напередодні зустрічі західних міністрів оборони наступної п'ятниці в рамках формату "Рамштайн".Раніше цього тижня стало відомо, що Британія розглядає можливість постачання Україні танків після багатомісячних прохань з боку Києва, але остаточне рішення залишається за прем'єр-міністром Ріші Сунаком.Це буде перший випадок, коли будь-яка західна країна погодиться відправити свою важку бронетехніку до України.
13.01 / 19:18
общество оборона самит Німеччина, швидше за все, вирішить поставити Leopards - Bloomberg
Німеччина прийме рішення про відправку бойових танків Leopard в Україну наступного тижня, оскільки європейські союзники оцінюють, як допомогти уряду в Києві у разі розгортання бойових дій навесні. Про це повідомляє американське видання ]]>]]>, передає Час Пік.
13.01 / 18:53
общество оборона самит Leopard и Challenger 2: Німеччина і Великобританія наступного тижня оголосять рішення щодо постачання танків Україні
Про це повідомляє The Guardian. Офіційне оголошення очікується у понеділок, але українські джерела вказали, що Великобританія вже ухвалила рішення. Раніше цього тижня стало відомо, що Великобританія розглядає можливість постачання танків Україні після кількох місяців запитів із Києва, і остаточне рішення залишається за прем'єр-міністром Ріші Сунаком.
13.01 / 18:46
президент Збройні Сили України війна в Україні Шольц роздратований тиском на уряд щодо передання танків Leopard 2 Україні, - ЗМІ
Канцлер Німеччини Олаф Шольц роздратований дискусією та тиском на уряд щодо передання танків Leopard 2 для Збройних сил України.
13.01 / 16:10
Telegram військова допомога "Це буде незаконно". У Німеччині виключають передачу Україні танків без їх згоди
В уряді Німеччини виключають постачання Україні бойових танків Leopard без згоди Берліна. Бо ж в інакшому випадку це буде "незаконно".
13.01 / 15:44
погода війна Росії проти України військова допомога Німеччина не отримала жодного запиту від інших країн про постачання Україні Leopard
Німеччина поки що не отримувала офіційних запитів від інших країн щодо постачання Україні танків Leopard.
13.01 / 15:35
військова допомога Сполучені Штати Америки У Німеччині заперечують, що для передачі Україні танків їм потрібен крок від США
Німеччина не залежить від рішень США у питанні передачі Україні бойових танків Leopard. Хоч Берлін і веде перемовини щодо цього питання із партнерами.
12.01 / 23:39
президент оборона самит Як канцлер ФРН Шольц опинився у капкані через «Леопарди»
Рівно тиждень тому уряд Німеччини оголосив про своє рішення передати Україні до 40 бойових машин піхоти Marder. Тепер і дня не минає без дедалі наполегливіших вимог відправити слідом за ними і важкі танки Leopard 2. Звучать вони як усередині країни, так і з боку партнерів ФРН по НАТО.
12.01 / 17:58
військова допомога допомога Україні Голова Міноборони Німеччини не виключила постачання Leopard Україні
Рішення про передачу Україні танків Leopard у Німеччині поки не ухвалили, але Берліну варто пристосовуватися до реалій.
12.01 / 17:32
танки Leopard У Німеччині зізналися, чи дозволять відправку Leopard в Україну
Можливість поставки "Леопардів" з Польщі в Україну залежить, зокрема, від позиції Німеччини, яка раніше ці танки продала полякам, повідомляє "УНІАН".Зараз офіційний Берлін не повинен перешкоджати цьому постачанню."Існує різниця між ухваленням рішення для себе та запобіганням ухваленню рішення іншими. Німеччина не повинна стояти на шляху, коли інші країни ухвалюють рішення на підтримку України, незалежно від того, яке рішення ухвалить Німеччина",  - заявив віце-канцлер, міністр економіки Німеччини Роберт Хабек.
12.01 / 16:59
війна Росії проти України військова допомога Міноборони Німеччини про Leopard для України: Берлін не отримував запитів від інших країн
Німеччина поки що не отримувала запитів від інших країн щодо поставки Україні танків Leopard.
12.01 / 16:08
Telegram військова допомога Віцеканцлер Німеччини закликав дозволити іншим країнам передавати Україні Leopard
Німеччина не має допустити зриву поставок Україні Leopard через свою позицію. Тому Берлін має дозволити передачу українцям цих танків іншими країнами.
12.01 / 11:45
Великобританія військова допомога війна в Україні Британські танки для України не змінять позицію Шольца, вона залежить від Байдена, - Politico
Прагнення Великої Британії постачати танки Україні є "головним болем" для канцлера Німеччини Олафа Шольца. Однак його позиція сильно залежить від американського президента Джо Байдена.
11.01 / 23:09
НАТО Дмитро Кулеба Генсек НАТО після розмови з Кулебою закликав швидше дати Україні сучасне озброєння
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг провів 11 січня телефонну розмову з міністром іноземних справ України Дмитром Кулебою.
11.01 / 18:19
НАТО Дмитро Кулеба Кулеба заявив Столтенбергу про важливість постачання західних танків Україні
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сьогодні, 11 січня, провів розмову з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом.
11.01 / 18:02
держава війна в Україні Російська Федерація Чим довша війна, тим більші витрати: Кулеба розкритикував Німеччину через затримку допомоги
Німеччина повинна припинити боятись російської ескалації, оскільки вона не залежить від типу озброєння та її кількості. Чим довше триває війна, тим більшими будуть витрати.
11.01 / 17:50
держава Дмитро Кулеба військова допомога Кулеба - Німеччині: не хочете давати танки самі, дайте дозвіл іншим країнам
Німеччині слід дозволити передачу німецьких танків Україні від інших держав, поки Берлін все ще зволікає з вирішенням питанням про власну допомогу.
11.01 / 17:00
досье війна Росії проти України У Швеції повідомили, коли буде прийняте рішення про поставку танків Leopard 2 з Європи в Україну
Рішення про поставку танків Leopard 2 з Європи в Україну має бути прийняте протягом кількох тижнів.
10.01 / 23:27
Facebook президент Telegram оборона Пентагон підтвердив: США розпочнуть навчання українських військових на системі Patriot в Оклахомі
CNN.Прессекретар військово-повітряних сил Пентагону бригадний генерал Пет Райдер зазначив, що після відправлення на службу ЗРК Patriot “сприятиме розвитку можливостей протиповітряної оборони України та забезпечить українському народу ще одну здатність захищатися від триваючих повітряних нападів Росії”.Райдер також підтвердив, що оголошена раніше програма загальновійськової підготовки українських батальйонів у Європі також розпочнеться наступного тижня, водночас “не вимагатиме значного або будь-якого збільшення кількості американських інструкторів”.Втім американський генерал не надав жодних подробиць того, як Німеччина збирається проводити навчання на системі Patriot, яку вона зобов’язалася спорядити Україні, і чи чекатиме Берлін завершення навчання на системі США, перш ніж надіслати свою. Зауважимо, 5 січня стало відомо, що Німеччина приєднається до США у постачанні Україні додаткової батареї Patriot.США оголосили про постачання Україні ракетної системи Patriot наприкінці грудня, коли президент країни Володимир Зеленський відвідав Вашингтон та зустрівся з президентом Джо Байденом.21 грудня 2022 року держсекретар США Ентоні Блінкен оголосив про надання Україні додаткової безпекової допомоги у розмірі 1,85 мільярда доларів, що міститиме зокрема першу систему протиракетної оборони Patriot.Сполучені Штати надають одну батарею Patriot, яка включає обладнання для генерації електроенергії, комп’ютери, систему керування бойовими діями та до восьми пускових установок.
10.01 / 21:25
самит війна Росії проти України Який західний танк може бути найоптимальнішим для ЗСУ: думка експерта
Україна вже давно отримує танки від партнерів, проте танків західних зразків ще не було. Наразі українська сторона розраховує на отримання декількох видів західних танків, але найоптимальнішим для ЗСУ може стати німецький Leopard.
10.01 / 16:17
озброєння війна в Україні «Німеччина не піде на це сама»: що сказав Шольц про постачання танків Leopard 2 для України
Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що він, як і раніше, переконаний у необхідності координувати постачання зброї Україні з союзниками. За його словами, тиск на Берлін посилюється через необхідність відправити Києву бойові танки Leopard 2. Про це пише Reuters.
10.01 / 13:24
оборона самит Німеччина надасть Україні танки Leopard: Шольц назвав умову
Німецький канцлер Олаф Шольц не виключив передачі ЗСУ важких танків, але зазначив, що Німеччина зможе поділитися з Україною танками Leopard тільки при координації своїх дій з партнерами. Про це канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив на заході Соціал-демократичної партії (СДПН), повідомляє Час Пік із посиланням на західні ЗМІ. Він наголосив, що західні союзники "витратили довгий час на підготовку, обговорення та організацію з цього питання".
10.01 / 12:36
танки Leopard 2 Шольц виправдався за відмову передати танки Leopard 2 Україні
Німеччина зможе поділитися з Україною танками Leopard 2 лише за умови координації своїх дій із партнерами. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц на заході Соціал-демократичної партії (СДПН), присвяченому майбутнім земельним виборам, передає Reuters.
10.01 / 11:31
військова допомога Шольц назвав головну умову передачі Україні танків Leopard
Німеччина може передати Україні танки Leopard. Однак Берлін не піде такий крок самостійно.
10.01 / 01:31
Вторгнення Росії до України Франція та Польща намагаються переконати Німеччину передати Україні танки Leopard 2, - ЗМІ
Франція та Польща намагаються переконати Німеччину розблокувати постачання в Україну сучасних бойових танків Leopard 2.
10.01 / 00:34
Telegram оборона Міністри оборони Греції та Німеччини обговорили передачу Україні БМП
Глави міноборони Греції та Німеччини Ніколаос Панайотопулос та Крістін Ламбрехт обговорили хід постачання Грецією броньованих машин піхоти БМП-1 Україні із заміною їх на німецькі броньовані машини Marder.
09.01 / 18:56
оборона Молдова отримає партію БТР Piranha від Німеччини
Збройні сили Молдови отримають партію бронетранспортерів Piranha від уряду Німеччини.
09.01 / 17:57
танки Leopard 2 Німеччина відмовилася відправляти танки в Україну
Заява пролунала після того, як міністр економіки Німеччини Роберт Габек заявив, що Берлін не може виключати поставку танків Leopard, повідомляє "Європейська правда".Минулого тижня Німеччина заявила, що передає Києву бойові машини піхоти Marder у відповідь на заклики надати важче озброєння для відсічі російським військам.Заступники спікера Бундестагу Катрін Герінг-Еккардт та Вольфганг Кубікі виступають за постачання Україні танків Leopard.
09.01 / 12:02
НАТО танки Leopard 2 Стало відомо, скільки на озброєнні країн НАТО танків Leopard 2, про які Україна просить Німеччину
У країнах НАТО та в союзницьких з Альянсом державах танків Leopard 2 трохи більше 2000 одиниць. Насправді це дуже багато. Якщо Україна отримає хоча б 10% цієї кількості, ЗСУ зможуть прорвати оборону російських окупантів. Про це повідомляють OSINT-аналітики Ukraine Battle Map.
09.01 / 09:46
общество оборона Фінляндія надасть Україні танки Leopard 2 у разі схвалення рішення у Європі
Фінляндія також має передати Україні бойові танки Leopard 2, якщо таке рішення буде ухвалено в Європі на широкому рівні.
09.01 / 09:46
общество политика wsj Польща розглядає передачу Україні німецьких танків Leopard, - WSJ
Польща розглядає запит України щодо передачі їй танків Leopard німецького виробництва. Після того, як Берлін отримає заміну ним техніку з Південної Кореї та США.
08.01 / 23:13
бундесвер Німеччина "судомно шукає", де взяти Marder для України: ЗМІ розкрили деталі
Влада Німеччини зараз ґрунтовно зайнялася питанням передачі Україні БМП Marder, оскільки цю обіцянку не так легко втілити в життя.
07.01 / 22:34
бмп допомога Україні Греція готова відмовитись від німецьких БМП Marder на користь України
У рамках "кільцевого обміну" технікою Німеччина пообіцяла поставити Греції 40 сучасних БМП Marder, щоб та, у свою чергу, передала Україні бойові машини піхоти старішого зразка.
07.01 / 09:42
Варшава військова допомога Польща розглядає передачу Україні німецьких танків Leopard, - WSJ
Польща розглядає запит України щодо передачі їй танків Leopard німецького виробництва. Після того, як Берлін отримає заміну ним техніку з Південної Кореї та США.
DMCA