Південна Корея - главные новости

Південна Корея - последние новости часа

+8
Південна Корея вже тривалий час має підтвердження того, що Москва отримує від Північної Кореї озброєння і використовує його у війні Кремля проти України.
Щоб стати після війни центром інвестицій та економічного розвитку, Україна має в першу чергу зосередитися на розвитку фундаменту економічного зростання - збалансованої державної політики, верховенства права, кваліфікації робочої сили, системи безпеки. Про це у своїй колонці пише  підприємець Олександр Кацуба.

Все новости, где упоминается Південна Корея

26.12 / 12:08
Telegram Дрони Кім Чен Ина перетнули міжкорейський кордон і досягли околиць Сеула
Про це повідомило агентство Yonhap. Південна Корея змушена була розгорнути винищувачі, гелікоптери та інші засоби, щоб збити північнокорейські дрони.
14.09 / 13:51
ООН президент общество Південна Корея обіцяє відреагувати на постачання КНДР зброї країні-агресору
Південна Корея вже тривалий час має підтвердження того, що Москва отримує від Північної Кореї озброєння і використовує його у війні Кремля проти України.
11.09 / 17:59
технологии экономика ГАЗ самит реформа держава Інвесторам в Україну потрібні не низькі податки, а прозорі правила від держави — Кацуба
Щоб стати після війни центром інвестицій та економічного розвитку, Україна має в першу чергу зосередитися на розвитку фундаменту економічного зростання - збалансованої державної політики, верховенства права, кваліфікації робочої сили, системи безпеки. Про це у своїй колонці пише  підприємець Олександр Кацуба.
15.07 / 14:19
люди НАТО президент общество Здоровье и красота Президент Південної Кореї Юн Сок Йоль приїхав до України | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
До України з неоголошеним візитом прибув президент Південної Кореї Юн Сок Йоль та перша леді Кім Кеон Хі. Про це повідомило агентство Yonhap з посиланням на канцелярію лідера країни у суботу, 15 липня.
15.07 / 14:19
люди НАТО президент общество Здоровье и красота Президент Південної Кореї з неоголошенним візитом прибув до Києва | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
До України з неоголошеним візитом прибув президент Південної Кореї Юн Сок Йоль та перша леді Кім Кеон Хі. Про це повідомило агентство Yonhap з посиланням на канцелярію лідера країни у суботу, 15 липня.
12.07 / 00:38
війна Война России с Украиной США поддерживают предоставление Сеулом военной помощи Киеву - Госдеп
С начала полномасштабной войны России против Украины Южная Корея передала Киеву бронежилеты, каски, медикаменты и другую гуманитарную помощь. В Соединенных Штатах Америки заявили, что поддержат Южную Корею, если она будет оказывать Украине военную помощь.
29.06 / 13:33
спорт трансфер Наполи Бавария приобретает у Наполи корейца
В ближайшее время Ким Мин Дже должен сменить итальянскую Серию А на немецкую Бундеслигу. Защитник Наполи Ким Мин Дже в ближайшее время присоединится к Баварии. Такую новость подтвердили сразу несколько известных футбольных инсайдеров.
01.06 / 15:50
люди Здоровье и красота Штучний інтелект вирахував вагу Кім Чен Ина | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Південна Корея використала програмне забезпечення на основі штучного інтелекту, щоб визначити вагу лідера Північної Кореї Кім Чен Ина. Про це в четвер, 1 червня, повідомляє британське видання Sky News, посилаючись на заяву для журналістів члена парламентського Комітету з питань розвідки Ю Сан Бома.
31.05 / 12:00
паспорт Українцям доведеться платити за безвізовий в'їзд до ЄС
Із 2024 року громадяни 60 країн, у яких діє безвізовий режим з Європейським Союзом, мають отримати спеціальний дозвіл на в’їзд ETIAS, реєстрація коштуватиме 7 євро з особи.
03.04 / 10:14
общество инфекция болезнь симптомы Народная Правда Как избавиться от хронических болей в животе за несколько дней?
Любые неполадки в животе мешают нормальной жизни. Боли, вздутие, метеоризм, дискомфорт заставляют нас отказываться от вкусной еды, мешают активно двигаться и попросту портят настроение. Если у вас отмечаются неприятные симптомы в желудочно-кишечном тракте, незамедлительно обращайтесь к врачу. Только правильные препараты для ЖКТ помогут вам решить любую проблему. Но сперва следует разобраться с причинами и провести диагностику.
03.04 / 10:14
связь закон общество самит Народная Правда Бывший СБУшник из Алчевска Евгений Талантов оброс элитной недвижимостью в столице
Его родители из Донбасса, место последней регистрации – Алчевск, улица Ленина. У отца есть удостоверение ветерана МВД СБУ. Но возраст 63 года позволяет говорить о том, что он начал свою службу во времена СССР, затем продолжил уже при независимой Украине. Семья и происхождение Улица Ленина – центральная в Алчевске. Получить там квартиру могли только партийные функционеры как в стар
03.04 / 10:14
бизнес Народная Правда Облачная АТС: основные преимущества
По своей специфике виртуальные АТС обладают таким же функционалом, что и стационарные. Главным отличием облачной АТС является то, что база данных хранится на сервере компании, там же производится обработка и переадресация звонков. Это позволяет обеспечить стабильную работу станции и провести обслуживание абонентов своевременно и качественно. Также благодаря вышеперечисленным опциям использование АТС в значительной мере упрощается и обеспечивает автоматическое управление звонками, создание SIP-аккаунтов и подключение дополнительного пакета услуг в онлайн режиме.
24.01 / 16:21
общество война России против Украины Кому выгодна долгая война в Украине?
Анатолий Амелин Сооснователь и директор экономических программ Ukrainian Institute for the Future Этот текст не для того чтобы нагнетать панику, а для того, чтобы мы сами учились строить свое будущее и определять его и будущее своих соседей Пам’ятаєте такі цитати?«Війна — це продовження політика іншими знаряддями» (Карл фон Клаузевіц)«Політика — це концентрований вираз економіки» (Ленін)Так ось. Як «параноїк» зі стажем люблю ще одну цитату: «Vide quis proderit» («Шукай кому вигідно»).І вигодонабувачів стає дедалі більше.Пройдуся основними:1.
15.01 / 12:18
Facebook авиакатастрофа МИД Украины Авіакатастрофа в Непалі. В МЗС перевіряють, чи були на борту українці
Міністерство закордонних справ з'ясовує, чи були на борту літака українці, який сьогодні впав у Непалі. Наразі відомство взаємодіє із непальською стороною щодо цього питання.
13.01 / 13:56
президент оборона У Південній Кореї заговорили про ядерну зброю для стримання КНДР
Південна Корея розглядає можливість розміщення на своїй території чи виготовлення ядерної зброї. Таким чином Сеул хоче захиститися від ймовірних атак КНДР.
13.01 / 02:29
происшествия президент общество На тлі загрози з боку КНДР: Південна Корея може розробити власну ядерну зброю
матеріалі The Wall Street Journal.Перспектива Південної Кореї, неядерної держави, отримати власну зброю, загрожує дестабілізувати зусилля з ядерного роззброєння та розпалити й без того високу напруженість у відносинах з Пхеньяном. Цю ідею довго відкидали США та попередні адміністрації в Сеулі, хоча опитування показали, що її підтримує більшість населення країни.Якщо проблема стане серйознішою, ми можемо придбати власну ядерну зброю, наприклад, розгорнути тактичну ядерну зброю тут, у Південній Кореї, — зазначив пан Юн після зустрічі з представниками оборони Південної Кореї.
10.01 / 23:33
технологии паспорт Україна втратила ще одну позицію у глобальному рейтингу впливовості паспортів
Український закордонний паспорт посів 36-ту позицію у міжнародному рейтингу Індексу паспортів.
10.01 / 13:20
ГАЗ Євросоюз торік став найбільшим у світі покупцем скрапленого газу
За підсумками 2022 року Європейський Союз став найбільшим у світі покупцем скрапленого природного газу, обійшовши Китай, Японію та Південну Корею.
08.01 / 10:31
погода Telegram самит Корейський сценарій для України: Росія просуває нову стратегію примирення
Про це в ефірі національного телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов. “Нам зараз пропонують корейський варіант. Так звана умовна '38 паралель'.
05.01 / 19:05
Covid-19 Саудівська Аравія знижує ціни на нафту для Азії з Європою – Bloomberg
Державна Saudi Aramco знижує ціни на нафту для Азії. Цей крок, як повідомляє Bloomberg, відбувається в той час, коли економіка сповільнюється, а кількість випадків Covid у Китаї різко зростає.
03.01 / 11:07
Tesla автопром Південна Корея оштрафувала Tesla на $2,2 млн за обман клієнтів
Південнокорейська комісія зі справедливої торгівлі (KFTC) анонсувала накладення на Tesla штрафу у сумі 2,85 млрд вон ($2,2 млн). Регулятор звинуватив американського виробника електрокарів у тому, що він не поінформував клієнтів по суттєве скорочення запасу ходу автівок за низьких температур, пише CNBC.
02.01 / 00:12
Telegram Кім Чен Ин заявив про намір збільшити ядерний арсенал КНДР
Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин заявив про намір збільшити ядерний арсенал КНДР і закликав до створення міжконтинентальних балістичних ракет.
30.12 / 12:52
закон президент Tesla США частково включать закордонні електромобілі до програми податкових стимулів для покупців
Адміністрація президента США Джо Байдена пропонує розширити програму податкових стимулів для покупців електромобілів, додавши умови, які дозволять включити до неї машини, вироблені за кордоном.
29.12 / 02:39
протестующие заражение карантин Нова хвиля ковіда: Китай скасовує заборону на закордонні поїздки для своїх громадян
У середу, 28 грудня, США ухвалили рішення ввести обмеження на в'їзд у країну для тих, хто прибуває з Китаю. Міністерство охорони здоров'я США вважає, що цей захід абсолютно виправданий і не несе в собі ніякого політичного підтексту. «З 5 січня всі авіапасажири двох років і старші, що вилітають із КНР, повинні будуть пройти тест не більше ніж за два дні до вильоту з Китаю, Гонконгу чи Макао та пред'явити авіакомпаніям негативний результат тесту при вильоті», — йдеться у заяві.
28.12 / 09:17
президент У Південній Кореї помилували екс-президента
У заяві міністерства юстиції Південної Кореї говориться, що Лі був помилований серед 1373 інших засуджених, — пише The Associated Press. Бак був першим президентом Південної Кореї з діловим досвідом та символізував економічне піднесення країни. Він розпочав свою ділову кар'єру з дрібної посади в Hyundai Group у середині 1960-х, перш ніж дослужився до генерального директора 10 компаній Hyundai Group.
28.12 / 04:48
президент Південна Корея прискорить створення військового підрозділу БПЛА
Влада Південної Кореї вирішила сконцентрувати зусилля на створенні військового підрозділу, що спеціалізується на безпілотниках. Таке рішення президента Юна Сук Йоля викликане вчорашнім вторгненням у повітряний простір країни північнокорейських дронів.
27.12 / 11:22
рейтинг Названо 10 найбільш технологічно розвинених країн світу у 2022 році
На 10 місце експерти Insider Monkey помістили Данію. Хоча ця скандинавська країна є світовим лідером цифрової конкурентоспроможності, але займає лише 10-те місце в рейтингу найінноваційних країн світу. Її випереджає сусідня Німеччина, яка зробила величезні інвестиції у технологічні дослідження та розробки.
26.12 / 22:05
Перша смерть від зараження «амебою, що виїдає мозок» зафіксована в Південній Кореї
Південна Корея повідомила про перший у її історії смертельний випадок зараження Naegleria fowleri («Неглерія Фоулера»), що зазвичай називається «амебою, що поїдає мозок». Про це повідомило Управління з контролю та профілактики захворювань Республіки Корея.
26.12 / 17:40
БПЛА Безпілотники КНДР вторглися до Південної Кореї: що відомо
26 грудня 2022 року безпілотники КНДР пересікли демаркаційну лінію з Південною Кореєю. Про це пише Yonhap з посиланням на Комітет начальників штабів Південної Кореї.
26.12 / 16:19
общество Дрони КНДР увійшли в простір Південної Кореї, один долетів майже до Сеула
Північнокорейські безпілотники кілька разів перетнули кордон між двома країнами, йдеться у заявах південнокорейських військових.
26.12 / 13:33
КНДР атакувала дронами Південну Корею, зазнав аварії винищувач
У понеділок, 26 грудня, безпілотники КНДР перетнули повітряний простір Південної Кореї. Це перший такий інцидент із 2017 року. Про це із посиланням на південнокорейське міністерство оборони повідомляє Yonhap.
24.12 / 09:15
Індонезія запросила до морських навчань США, Південну Корею, КНДР і Росію
Військово-морські сили Індонезії у червні 2023 року планують провести морські навчання міжнародного масштабу "Комодо" (MNEK) у районі Макассар.
23.12 / 18:53
держава Індонезія запросила до морських навчань США, Південну Корею, КНДР і Росію
Військово-морські сили Індонезії у червні 2023 року планують провести морські навчання міжнародного масштабу "Комодо" (MNEK) у районі Макассар.
21.12 / 22:29
Facebook президент Telegram оборона Система Patriot стане однією зі складових безпекової допомоги Україні на $1,85 млрд – Блінкен
Читайте також:Що Patriot може дати Україні? – пояснення APСьогоднішня допомога вперше включає систему протиповітряної оборони Patriot, здатну збивати крилаті ракети, балістичні ракети малої дальності та літаки на значно вищій межі, ніж раніше надані системи протиповітряної оборони, – зауважив Блінкен.Окрім цього, він повторив, що США продовжуватимуть “підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, щоб Київ міг продовжувати захищати себе і мати якомога сильнішу позицію за столом переговорів, коли прийде час”.13 грудня американський телеканал CNN повідомив, що адміністрація президента Байдена доопрацьовує плани щодо спорядження системи протиракетної оборони Patriot в Україну, про що може бути оголошено вже цього тижня. План Пентагону ще має схвалити міністр оборони Ллойд Остін, перш ніж його буде відправлено на підпис Байдену.Patriot – це керована ракетна система класу “земля-повітря”, яку було вперше розгорнуто в 1980-х роках.
16.12 / 18:44
США незабаром оголосять про передачу Україні ЗРК Patriot: чи змінить це хід війни
Про це повідомило AP. Представники США підтвердили угоду, і незабаром очікується офіційне оголошення.
13.12 / 10:21
Великобританія Японія з європейськими союзниками розробляє винищувач шостого покоління
Японія об'єднає зусилля з Великобританією та Італією у проектуванні винищувача Mitsubishi FX, — повідомляє The Associated Press. Ця заява була зроблена через кілька днів після того, як прем'єр-міністр Фуміо Кісіда оголосив про значне збільшення видатків на оборону протягом наступних п'яти років. Очікується, що переглянута стратегія національної безпеки дозволить країні розвинути потенціал запобіжного удару та розгорнути ракети великої дальності. Це серйозний відхід від політики Японії, заснованої виключно на самообороні, ухваленій після її поразки у Другій світовій війні.
13.12 / 05:35
политика У Південній Кореї змінили систему відліку віку громадян
Парламент Південної Кореї ухвалив закон, що скасовує традиційну для країни систему підрахунку віку з червня 2023 року. З цієї дати усі інстанції перейдуть на стандартну міжнародну систему. Про це повідомляє південнокорейська агенція «Ренхап».
12.12 / 12:36
политика Економіка ЄС не зазнала суттєвого впливу від запроваджених санкцій проти РФ
Згідно з оцінкою, підготовленої виконавчим органом блоку, вплив санкцій проти РФ на економіку ЄС в основному обмежився кількома конкретними секторами.
08.12 / 23:52
артефакт Артефакт із чистого сусального золота 8-го століття, виявлений у Південній Кореї (Фото)
Артефакт із чистого сусального золота 8-го століття, майстерно вирізаний найкращими майстрами династії Сілла (57 р. до н.е. – 935 р. н.е.), був представлений у всій своїй найдрібнішій красі цього літа через шість років після його виявлення у Кенджу, Південна Корея. Про це пише Thehistoryblog.
08.12 / 16:39
рейтинг паспорт Обновився рейтинг найсильніших паспортів у світі – український у топ-20
Найсильнішим паспортом світу в 2022 році став паспорт Об'єднаних Арабських Еміратів – це випливає із Passport Index, представленого канадською консалтинговою компанією Arton Capital.
08.12 / 09:16
діти населення Названо країну з найнижчою народжуваністю у світі
Статистичне агентство Південної Кореї оголосило, що коефіцієнт народжуваності — середня кількість дітей, народжених кожною жінкою, становить 0,81. Це найнижчий показник у світі третій рік поспіль, — повідомляє The Associated Press.
07.12 / 19:27
Південна Корея передала Україні пікапи та екскаватори
Південна Корея передала на підтримку України 100 пікапів Ssang Yong Musso та 5 мініекскаваторів DOOSAN DX17Z.
06.12 / 20:13
люди електроенергія Названо ТОП-10 країн з найвищою генерацією електроенергії у світі
Tg-канал «Статистикоманія» опублікував інфографіку на основі відкритих статистичних джерел про найбільших виробників електроенергії у світі.
06.12 / 12:29
Бюро Захи Хадід розробило архітектурний проєкт Expo 2030 в Одес
Бюро Zaha Hadid Architects розробило архітектурний проєкт павільйонів для Expо 2030, яке Україна хоче провести в Одесі. Про це повідомляється на сайті бюро.
02.12 / 20:10
чм-2022 Чемпіонат світу Південна Корея сенсаційно переграла збірну Португалії та вийшла в 1/8 фіналу ЧС-2022
Несподіваною перемогою збірної Республіки Корея над національною командою Португалії увінчався вирішальний тур групового етапу Кубка світу в Катарі.
30.11 / 16:45
Росія використовує зиму як зброю: в ЄС додатково пообіцяли Україні ще 40 генераторів
Європейський союз надасть Україні ще 40 електрогенераторів на додачу до 550, переданих раніше. Про це сповістив високий представник ЄС Жозеп Боррель.
29.11 / 22:03
НАТО оборона В Естонії стартували найбільші кібернавчання НАТО: що відомо
В Естонії стартували кібернавчання НАТО Cyber ​​Coalition. Метою навчань, що відбуваються з 28 листопада по 2 грудня, є зміцнення можливостей союзників для захисту свого кіберпростору.
29.11 / 20:31
США виділили Україні ще $53 млн, щоб допомогти пережити зиму: на що витратять кошти
США нададуть Україні 53 млн доларів на підтримку енергосистеми України, яку постійно атакує росія. Про це повідомили у Державному департаменті США, пише CNN.
29.11 / 18:32
политика Укренерго Блекауту ще не було: в Укренерго пояснили, що сталося з енергосистемою України після атак рф
Блекауту в Україні після останньої ракетної атаки росії 23 листопада не відбулося. Тривала відсутність електроенергії була спричинена системною аварію, після чого були запроваджені аварійні вимкнення світла у всіх регіонах України. Про це розповів голова НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.
28.11 / 18:13
спорт чм-2022 Чемпіонат світу ЧС-2022: Гана в гольовому фестивалі дотиснула збірну Південної Кореї
Перемогою збірної Гани завершилася перестрілка з національною командою Південної Кореї в другому турі групового етапу чемпіонату світу-2022.
28.11 / 09:34
ввп фрс Найважливіші події нового тижня: анонси 28 листопада — 4 грудня
Поточний тиждень, як і попередні, буде багатим на різні події як в Україні, так і за кордоном. зібрало головні з них.
26.11 / 11:54
Збройні Сили України військова допомога Бельгія відправить Україні підводні дрони та мобільні лабораторії
Рада міністрів Бельгії у п'ятницю, 25 листопада, затвердила новий пакет військової допомоги Україні. До нього увійдуть десять підводних безпілотників та дві мобільні лабораторії.
25.11 / 18:17
usaid США дали Україні понад тисячу електрогенераторів. Ще 20 потужних генераторів обіцяє Південна Корея
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало Україні понад 1 тисячу електрогенераторів. 50 з них сьогодні посол США в Україні Бріджит Брінк надала Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України, щоб забезпечити роботу органів влади у разі перебоїв з енергопостачанням.
23.11 / 11:29
чм-2022 Чемпіонат світу ЧС-2022: Португалія, Гана, Уругвай та Південна Корея – прев'ю групи H Мундіалю
Національні команди Португалії, Гани, Уругваю та Республіки Корея поведуть боротьбу за дві путівки в 1/8 фіналу чемпіонату світу 2022 року в Катарі.
16.11 / 22:41
g20 Лідери G20 зажадали від РФ «негайно піти» з України
Більшість лідерів країн «Великої двадцятки» на саміті в Індонезії 16 листопада підписали підсумкову декларацію, в якій «рішуче засудила» агресію Росії проти України та закликала РФ до «повного та беззастережного відходу з території України». Про це йдеться у підсумковому документі, опублікованому на сайті саміту на Балі у середу, 16 листопада.
15.11 / 22:27
Саміт G20: формула Зеленського, позиція Байдена та путінські страхи
Рано-вранці у вівторок, 15 листопада, президент Індонезії Джоко Відодо офіційно відкрив саміт G20. У своєму вступному слові він заявив, що війна в Україні має бути зупинена. «Якщо війна не закінчиться, нам буде дуже важко рухатись далі. Ми не повинні ділити світ на частини і не повинні допустити, щоб світ поринув у нову холодну війну», - підкреслив Відодо, який нині головує у «Великої двадцятці». Таким чином, на самому старті G20 стало зрозуміло, що спочатку заявлена топ-тема — допомога світовій економіці у відновленні після коронавірусу, де-факто відійшла на другий план.
15.11 / 10:05
g20 В Індонезії стартував саміт Великої двадцятки
У вівторок, 15 листопада, в Індонезії на острові Балі на вершині скелі Нуса-Дуа в готелі Apurva Kempinski Bali розпочався саміт G20.
14.11 / 17:41
g20 війна Росії проти України Без традиційних фото та з Україною в епіцентрі: чого чекати від G20 на Балі
Лідери найбільших економік світу зберуться на саміт G20 в Індонезії 15-16 листопада. Однією з його ключових тем стане повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Володимир Зеленський виступить перед учасниками онлайн, водночас Володимир Путін відмовився бути присутнім на саміті.
13.11 / 19:59
Сполучені Штати Америки Байден про відносини з Китаєм: конкуруватимемо, але не прагнемо конфлікту
Сполучені Штати підтримуватимуть відкриті лінії зв'язку і не прагнутимуть конфлікту з Китаєм.
DMCA