Єнс Столтенберг - главные новости

Єнс Столтенберг - последние новости часа

+19
В Брюсселе завершилось первое в своей истории заседание Совета Украина-НАТО на уровне глав Министерств иностранных дел Североатлантического альянса. В рамках двухдневного мероприятия партнеры подтвердили поддержку Украины, предоставив рекомендации по вступлению в НАТО.
Західні союзники мають активніше підтримувати Україну, адже очікується різке посилення наступальної активності російських окупантів та повітряних атак по наших містах.

Все новости, где упоминается Єнс Столтенберг

28.11 / 20:25
НАТО досье Західні OSINT-дослідники заявили про просування ЗСУ на Херсонщині
Західні союзники мають активніше підтримувати Україну, адже очікується різке посилення наступальної активності російських окупантів та повітряних атак по наших містах.
29.11 / 18:36
НАТО F-16 МЗС Встреча представителей Украины и НАТО в Брюсселе - о чем говорили и к чему договорились
В Брюсселе завершилось первое в своей истории заседание Совета Украина-НАТО на уровне глав Министерств иностранных дел Североатлантического альянса. В рамках двухдневного мероприятия партнеры подтвердили поддержку Украины, предоставив рекомендации по вступлению в НАТО.
09.11 / 06:25
НАТО президент F-16 политика НАТО не може перешкодити Угорщині шкодити планам Альянсу
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав Будапешт припинити зволікати з ратифікацією вступу Швеції.
16.10 / 17:13
происшествия НАТО политика оборона НАТО проводить навчання з ядерного стримування з урахуванням обставин війни в Україні
16 жовтня НАТО починає щорічні навчання "Непохитний полудень" (Steadfast Noon) з ядерного стримування. У тренуванні візьме участь авіація 13 держав-членів
28.09 / 15:15
НАТО президент общество политика оборона В Киеве неожиданно появилось НАТО
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NV Чем жила страна 28 сентября 2023 года ● В Києві зненацька з’явилось НАТО. Генсек НАТО Єнс Столтенберг із неоголошеним візитом прибув до Києва. Він зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським.
28.09 / 15:04
погода НАТО президент общество политика Столтенберг зробив заяву щодо членства України в НАТО
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що сьогодні Україна близька до членства в Альянсі, як ніколи раніше. На спільному із президентом Володимиром Зеленським брифінгу у Києві він наголосив, що майбутнє України - в НАТО.
09.09 / 09:54
НАТО политика оборона Рашисти вимушені змінити тактику оборони через успішний український контрнаступ – ISW
Рашистські окупанти вимушені суттєво змінити свої підходи до формування структури командування через успіхи українського контрнаступу.
10.07 / 19:13
люди НАТО президент политика самит Ердоган вимагає членства Туреччини в ЄС як умову схвалення вступу Швеції в НАТО
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Європейський Союз повинен відкрити шлях для приєднання Анкари до того, як парламент Туреччини схвалить заявку Швеції на приєднання до НАТО.
10.07 / 15:21
НАТО президент общество Украина-НАТО держава Два человека тормозят украинскую мечту
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NV Чем жила страна 10 июля 2023 года ● НАТО залишило Україну без ПДЧ. Союзники НАТО вирішили скасувати План дій щодо членства (ПДЧ) на шляху України до її вступу в Альянс. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
07.07 / 15:35
НАТО президент общество политика оборона Через три дня Зеленский покинет Украину, — ради чего?
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NV Чем жила страна 07 июля 2023 года ● За три дні Зеленський залишить Україну, — заради чого? Генсек НАТО Єнс Столтенберг підтвердив, що президент України Володимир Зеленський візьме участь у саміті НАТО у Вільнюсі (11−12 липня). «Президент Зеленський приєднається до нас на першому засіданні нової Ради Україна-НАТО. Це буде платформа для кризових консультацій та ухвалення рішень, де ми всі перебуваємо на рівних, щоб розв’язувати спільні безпекові проблеми», — сказав генсек.
06.07 / 15:40
НАТО президент политика оборона реформа Буданов в роли хорошо информированного пессимиста
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NVЧем жила страна 06 июля 2023 года ● Буданов у ролі добре поінформованого песиміста. Результати саміту НАТО у Вільнюсі (11−12 липня) розчарують українців, заявив очільник ГУР МО Кирило Буданов. Про це написала британська The Times.
29.06 / 09:17
люди президент оборона Здоровье и красота держава Україна отримає "міцний пакет" підтримки, – Блінкен | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Україна отримає «міцний пакет підтримки». Оголошено про це буде на саміті НАТО, що пройде у Вільнюсі 11-12 липня. Про це у середу, 28 червня, заявив держсекретар США Ентоні Блінкен.
15.06 / 09:01
самит Українські пілоти вже почали навчання на літаках F-16 - Столтенберг
Союзники НАТО вже почали навчання українських пілотів на літаках F-16. Втім, коли саме Україна отримає винищувачі наразі невідомо.
18.05 / 08:06
люди президент самит Здоровье и красота фейки Генсек НАТО спростував фейк про контрнаступ ЗСУ | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг дав інтерв’ю телеканалу Дождь — російському ресурсу, що працює в еміграції (позиціонує себе як опозиційний, але його ведучі допомагали російським військовим, що воюють проти України).
24.04 / 05:34
президент общество политика роды Украина-НАТО Перспективы членства Украины в НАТО
Владимир Фесенко Политолог, директор Центра политических исследований «Пента» Состоявшийся 20 апреля визит Генсека НАТО в Киев актуализировал дискуссию о перспективах членства Украины в НАТО Як відомо, українське керівництво вже офіційно надіслало заявку щодо членства України в Північноатлантичному Альянсі.У своєму зверненні 20 квітня президент Зеленський зазначив: «Ані більшість українців, ані більшість європейців, ані більшість жителів усього простору НАТО не зрозуміють лідерів Альянсу, якщо на цьому саміті у Вільнюсі не прозвучить заслужене політичне запрошення для України до Альянсу. Україна все зробила для того, щоб наша заявка була задоволена».Генсек НАТО Єнс Столтенберг під час спільної прес-конференції з президентом Володимиром Зеленським у Києві висловився на цю тему достатньо дипломатично: «Президент Зеленський порушив питання членства і гарантій безпеки. І це буде важливим елементом порядку денного на цій зустрічі і НАТО готується до цього.
21.04 / 15:14
технологии закон президент общество оборона Зеленский летом присоединится к НАТО
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NV Чем жила страна 21 апреля 2023 года ● Зеленський влітку приєднається до НАТО. Генсек НАТО Єнс Столтенберг запросив президента Володимира Зеленського на саміт альянсу, який відбудеться у липні у Вільнюсі. «Я обговорив із Зеленським приготування до липневого саміту до НАТО, я запросив його, і я радий, що він прийняв запрошення та відвідає саміт», — заявив Столтенберг перед початком чергового засідання у форматі Рамштайн.● Усі - «за», але згодом.
21.04 / 15:00
закон президент оборона школы Здоровье и красота Путініста Орбана обурила заява Столтенберга про майбутнє членство України в НАТО
Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан обурився заявою генерального секретаря НАТО під час візиту до Києва про те, що Україна у майбутньому має стати членом Альянсу.
20.04 / 15:24
общество политика оборона самит интересное В Киеве появился тот, кого еще не было. И это не об НЛО
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NVЧем жила страна 20 апреля 2023 года ● В Києві з’явився той, кого ще не було. І це не про НЛО. Сьогодні з неанонсованим візитом в Київ прибув генсек НАТО Єнс Столтенберг.
06.04 / 12:26
президент политика оборона Литва офіційно ухвалила резолюцію про запрошення України до НАТО
Парламент Литви ухвалив резолюцію до літнього саміту НАТО у Вільнюсі, де зокрема йдеться про те, щоб офіційно запросити Україну приєднатися до Північноатлантичного альянсу.
23.03 / 12:25
общество семья политика самит держава Стала відома кількість снарядів, яку протягом доби використовують у ЗСУ
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що ЗСУ за добу витрачають від чотирьох до семи тисяч снарядів водночас армія РФ витрачає більше, а саме близько 20 тисяч снарядів, що змушує збільшити обсяги західного виробництва.
24.02 / 20:34
люди президент общество политика Здоровье и красота Китай став на бік Росії щодо України, – голова ЄК | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що «мирний план» Китаю потрібно розглядати в аспекті дружби Пекіна з Москвою. Про це вона сказала на зустрічі міністрів оборони НАТО у п’ятницю, 24 лютого.
17.02 / 19:16
президент общество политика оборона Пекин выступит за мир в Украине, а Вашингтон поддержал удары по Крыму
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NV Чем жила страна 17 февраля 2023 года ● Сі Цзіньпін виступить за мир в Україні? Керівник Китаю Сі Цзіньпін має намір виступити з «мирною промовою» в річницю початку війни в Україні. Про це, як повідомив Sky News, розповів міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні. Він пояснив, що про це йому сказав головний дипломат Китаю Ван Ї, з яким італійський дипломат зустрівся вчора в Римі.
15.02 / 17:26
поставки оружия военная помощь артиллерия снаряды война России против Украины Безграничные запасы агрессора — миф. Как Украине не отстать от России в количестве расходуемых на фронте артснарядов — DW
ВСУ ведут артиллерийский огонь (Фото:Metin Altas / AA / picture alliance) Пока на Западе спорили, кто и сколько танков или самолетов даст Украине, из поля зрения исчез другой вопрос: достаточно ли у ВСУ артиллерийских снарядов? Именно от этого может зависеть исход войны, напоминают эксперты. Росія, як констатують військові оглядачі, нарощує потужність наступу на Донбасі, кидаючи нові і нові підкріплення у бої на найбільш «гарячих» напрямках, як-от Бахмут або Вугледар. Аби стримувати ворога, Україна робитиме ставку на 155-міліметрову артилерію, заявив на початку лютого міністр оборони Олексій Резніков.
13.02 / 19:26
люди президент общество политика оборона Бронированный и подвижный мавзолей Путина
Андрей Смирнов Ответственный редактор, NVЧем жила страна 13 февраля 2023 года ● Броньований і рухомий мавзолей Путіна. Після повномасштабного вторгнення в Україну Путін для далеких поїздок все частіше використовує бронепоїзд вартістю приблизно 1 млрд. рублів.
15.01 / 23:54
НАТО Ердоган вперше назвав умову для схвалення членства Швеції в НАТО
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган вперше публічно назвав умову, за якої буде схвалено меморандум про входження Швеції в НАТО.
15.01 / 22:07
зброя озброєння Столтенберг пообіцяв Україні більше важкого озброєння
Постачання від західних країн важкого озброєння Україні найближчим часом збільшаться. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в інтерв'ю газеті Handelsblatt.
15.01 / 20:44
НАТО ядерна зброя Російська Федерація Столтенберг розповів, яким є ризик застосування Росією ядерної зброї
Ризик того, що Росія піде на застосування ядерної зброї, зараз не є високим.
15.01 / 20:20
НАТО війна Росії проти України Столтенберг анонсував додаткові поставки важкого озброєння Україні
Україна незабаром може очікувати додаткових поставок важкого озброєння від західних країн.
15.01 / 15:36
Telegram війна в Україні В Німеччині пропонують збільшити спецфонд Бундесверу для підтримки України
Через невпинну російську агресію проти України, уповноважена Бундестагу у справах збройних сил Єва Хьогль закликала збільшити спецфонд для Бундесверу втричі. Це допоможе й надалі підтримувати ЗСУ.
15.01 / 12:49
НАТО У Ердогана заявили, що строк ратифікації вступу Швеції та Фінляндії до НАТО закінчується
У Туреччини не залишається часу для ратифікації заявок Швеції та Фінляндії на членство в НАТО до проведення виборів, які очікуються у травні.
12.01 / 22:14
НАТО Швеція не вступить у НАТО, поки вона підтримує терористів, - представник Ердогана
Процес входження Швеції до НАТО не зможе просунутися доти, доки країна надає підтримку організаціям, визнаним у Туреччині терористичними.
12.01 / 12:28
НАТО самит НАТО: В цей ключовий момент війни ми маємо зробити для України ще більше, ще швидше
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг говорить про необхідність "у цей ключовий момент війни", яку проти України веде росія, постачати українцям необхідне озброєння "ще більше і ще швидше". Про це Столтенберг сказав у середу в Брюсселі перед початком засідання Європейської Комісії, куди його запросила глава Комісії Урсула фон дер Ляєн. "Останніми днями ми стали свідками запеклих боїв у районі Бахмута та Соледара на сході України.
12.01 / 10:21
президент оборона самит ЄС та НАТО висловились за надання Україні сучасних систем озброєння
Президент Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн і генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг підтримують надання Україні сучасних систем озброєння для того, щоб українці могли захищати свою батьківщину.
11.01 / 23:09
НАТО Дмитро Кулеба Генсек НАТО після розмови з Кулебою закликав швидше дати Україні сучасне озброєння
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг провів 11 січня телефонну розмову з міністром іноземних справ України Дмитром Кулебою.
11.01 / 18:19
НАТО Дмитро Кулеба Кулеба заявив Столтенбергу про важливість постачання західних танків Україні
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сьогодні, 11 січня, провів розмову з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом.
10.01 / 17:48
Facebook Telegram оборона интересное ЄС і НАТО підписали спільну декларацію щодо «загроз безпеці та викликів» з урахуванням Росії та Китаю
НАТО.Угода є офіційним визнанням зміцнення зв’язків між двома організаціями після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.“Спільна декларація спрямована на подальше зміцнення та розширення стратегічного партнерства між НАТО та ЄС, спираючись на безпрецедентний прогрес у співпраці між двома організаціями з моменту підписання попередніх декларацій у 2016-му та 2018 роках”, — наголосив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.У такий спосіб керівництво блоків вирішили розв’язати питання геостратегічної конкуренції, яка зростає, стійкості та захисту критичної інфраструктури. Лідери Євросоюзу Шарль Мішель та Урсула фон дер Ляєн спільно з генсеком альянсу Столтенбергом заявили, що пріоритетними сферами співпраці будуть новітні та революційні технології, космос, наслідки зміни клімату для безпеки, іноземне втручання та маніпулювання інформацією.“Ми сповнені рішучості вивести партнерство між НАТО та Європейським союзом на новий рівень.
10.01 / 17:09
НАТО самит Евросоюз ЄС і НАТО підписали спільну декларацію з урахуванням загроз з боку Росії і Китаю
ЄС і НАТО підписали вперше за 5 років спільну декларацію про посилення співпраці проти "загроз безпеці та викликів", які являють собою Росія та Китай.
10.01 / 17:09
Офіс Президента війна Росії проти України військова допомога Три пункти. У Зеленського сказали, що дасть постачання Україні західної зброї
Постачання західної зброї дозволяють Україні вирішити кілька завдань на фронті. Серед яких - обнулення "військової репутації" РФ.
10.01 / 15:59
Евросоюз військова допомога війна в Україні Повинні отримати всю зброю. У ЄС зробили важливу заяву про танки для України
Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн, говорячи про танки, заявила, що Україна має отримати всю зброю, якої вона потребує.
10.01 / 15:40
НАТО Російська Федерація Путін не відмовився від своїх цілей. У НАТО закликають бути готовими до тривалої війни
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав бути готовими до тривалої війни в Україні, оскільки немає ознак, що російський диктатор Володимир Путін відмовився від своїх цілей.
10.01 / 14:17
НАТО Евросоюз військова допомога Столтенберг закликав країни ЄС та НАТО посилити допомогу Україні
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав країни ЄС та Північноатлантичного альянсу посилити допомогу Україні.
10.01 / 14:12
прогноз НАТО і ЄС підписали оновлену декларацію про співпрацю, яка враховує загрози Росії
Європейський Союз та Північноатлантичний альянс підписали оновлену Спільну декларацію про співпрацю - першу за останні п'ять років та з початку повномасштабної війни Росії проти України.
10.01 / 10:35
НАТО ЄС та НАТО активізують оборонну співпрацю через збройну агресію РФ проти України - заява
Європейський Союз та НАТО мають намір зміцнити співпрацю на тлі російського вторгнення до України. Про це повідомило агентство AFP з посиланням на проект спільної заяви, яку 10 січня мають підписати в Брюсселі генсек НАТО Єнс Столтенберг , голова Європейської ради Шарль Мішель та Урсула фон дер Ляйєн , президент Європейської комісії. Про це повідомляє AFP.
10.01 / 09:51
НАТО ЕСПЧ війна Росії проти України Потужний штурм Соледара та російський обстріл ринку під Куп’янськом: новини за 9 січня
Російські війська розпочали потужний штурм Соледара (Донецька область) після того, як їм не вдалося окупувати місто. А внаслідок обстрілу ринку у селищі Шевченкове (Харківська область) загинули дві особи, ще чотири отримали поранення.
09.01 / 19:16
НАТО Столтенберг: Незабаром ми зможемо тепло привітати Швецію та Фінляндію в Альянсі
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг очікує вступу Фінляндії і Швеції в Альянс у 2023 році. Про це він заявив на конференції з безпеки у шведському місті Селені, передає Укрінформ.
09.01 / 14:42
НАТО військова допомога війна в Україні У НАТО оцінили можливість постачання важких танків Україні
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг не відкидає можливості поставок країнами-членами Альянсу важких танків Україні.
09.01 / 13:28
НАТО Сполучені Штати Америки Фінляндія готується підписати з США оборонну угоду
Фінляндія готується укласти безпекову угоду з США. Документ дозволить розширити співпрацю країн у сфері оборони.
09.01 / 13:28
НАТО Російська Федерація Проблеми у відносинах НАТО та РФ залишаться навіть після закінчення війни в Україні, - генсек
Відносини НАТО та Росії залишаться напруженими навіть у разі, якщо війна в Україні закінчиться.
DMCA