місто Кривий Ріг - главные новости

місто Кривий Ріг - последние новости часа

+6
Українці можуть оформити нову допомогу на 6 місяців Різноманітні міжнародні організації долучилися до допомоги українцям, що постраждали від російської військової агресії. Данська рада у справах біженців (DRC) надає українцям допомогу на 6 місяців на суму до 51 тис.
Розвиток дитячої ІТ-освіти в Україні має важливе значення для зростання технологічної галузі та становлення інноваційної економіки. Саме тому цього року Favbet Foundation започаткували та успішно втілили проєкт «IT Kids», що навчив основам інформаційних технологій сотні українських дітей.

Все новости, где упоминается місто Кривий Ріг

13.06 / 12:35
люди У Кривому Розі окупанти пошкодили ТЕЦ, знеструмили три шахти
Внаслідок нічної ракетної атаки на Кривий Ріг вибуховою хвилею пошкоджено будівлю Криворізької ТЕЦ.
10.09 / 10:44
общество самит Дают до 51000 грн за полгода: в Украине стартовало оформление новой помощи – подробности
Українці можуть оформити нову допомогу на 6 місяців Різноманітні міжнародні організації долучилися до допомоги українцям, що постраждали від російської військової агресії. Данська рада у справах біженців (DRC) надає українцям допомогу на 6 місяців на суму до 51 тис.
21.07 / 12:15
технологии культура самит курс Перші кроки в ІТ: Favbet Foundation завершили курс з програмування для українських дітей
Розвиток дитячої ІТ-освіти в Україні має важливе значення для зростання технологічної галузі та становлення інноваційної економіки. Саме тому цього року Favbet Foundation започаткували та успішно втілили проєкт «IT Kids», що навчив основам інформаційних технологій сотні українських дітей.
25.06 / 13:13
люди ДТП закон Mercedes-Benz Здоровье и красота Три випускниці загинули у авто, яким кермував поліцейський | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
У Кіровоградській області сталося смертельне ДТП біля селища Новгородка на трасі Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя.
25.06 / 11:53
медицина П'яний поліціянт потрапив у дорожню аварію, внаслідок чого загинули троє 17-річних дівчат
На трасі “Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя”, поблизу селища Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області, в дорожній аварії загинули троє 17-річних дівчат. Ще трьох пасажирок госпіталізували в лікарню. За кермом водій машини перебував у стані алкогольного сп’яніння.
19.05 / 07:36
политика оборона Засоби ППО збили 16 дронів "Shahed" та три крилаті ракети "Калібр"
У командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомили, що за ніч проти 19 травня було успішно збито 16 дронів “Shahed” та три крилаті ракети “Калібр”.
15.01 / 11:34
школы обстріл Кривий Ріг Півсотні будинків, школи та дитсадки. В Кривому Розі розповіли про наслідки атаки РФ
До півночі на місці вчорашнього удару ворожої ракети в Кривому Розі працювали рятівні, аварійні та комунальні служби. Постраждало близько 50 приватних будинків, 3 школи, два дитячі садочки, багатоквартирні будинки та адміністративна будівля.
15.01 / 09:04
Telegram Укрзалізниця війна Росії проти України "Укрзалізниця" призначила евакуаційний поїзд на 15 січня
"Укрзалізниця" призначила додатковий евакуаційний поїзд на 15 січня з Покровська Донецької області до Львова.
15.01 / 06:37
війна обстріл окупанти У Кривому Розі російська ракета влучила у житлові будинки: є загиблі
14 січня під час ворожої масованої атаки по Україні силами ППО над Кривим Рогом було збито чотири ракети, одна - влучила в приватний сектор поблизу об’єкта критичної інфраструктури."Шість приватних будинків пошкоджено. Попередньо, одна людина загинула, одна поранена. На місці працюють всі рятівні та аварійні служби", - повідомив у Telegram начальник військової адміністрації міста Олександр Вілкул.
14.01 / 20:17
жертва Кривий Ріг ракети В Кривому Розі ракета влучила в приватний сектор. Є жертва
Українським військовим вдалось збити чотири ракети у Кривому Розі. Але ще одна влучила у жилий сектор поруч з об'єктом інфраструктури.
14.01 / 19:23
Дніпропетровська область Кривий Ріг Російська Федерація У Кривому Розі пролунали звуки вибухів
У суботу, 14 січня, у Кривому Розі пролунали звуки вибухів. В області була оголошена повітряна тривога.
14.01 / 12:43
Telegram Укрзалізниця В УЗ розповіли, чи є затримки потягів через атаку Росії
Усі потяги "Укрзалізниці" продовжують рух за графіком, суттєвих затримок через ворожу атаку наразі не спостерігається.
12.01 / 17:31
Укрзалізниця УЗ призначила додатковий потяг зі Львова у Херсон
"Укрзалізниця" розширює мережу залізничного сполучення для херсонців і призначає поїзд №110/109 Львів - Херсон, який курсуватиме з 20 січня.
11.01 / 21:05
общество Укрзалізниця УЗ змінює маршрути низки поїздів: нові графіки руху
"Укрзалізниця" внесла зміни маршрут низки поїздів, що курсують на ділянці Кривий Ріг - Нікополь - Запоріжжя. Також було змінено розклад руху декількох із них.
11.01 / 20:48
общество Укрзалізниця УЗ змінює розклад і маршрут поїздів напрямку Кривий Ріг – Нікополь – Запоріжжя
З 19 січня 2023 року зміниться розклад руху поїздів Харків – Одеса, Львів – Запоріжжя, Київ – Запоріжжя та інших. Про це Укрзалізниця повідомила на своїй сторінці в соцмережах.
11.01 / 17:56
податки У 2022 «АрселорМіттал Кривий Ріг» сплатив 8,8 млрд грн податків до бюджету
У 2022 році податкові платежі «АрселорМіттал Кривий Ріг» до бюджетів усіх рівнів склали 8,8 млрд грн. Про це повідомили в прес службі компанії.
10.01 / 10:13
війна окупанти Ракетний удар по Очакову: кількість постраждалих майже подвоїлася
Внаслідок масованого ракетного обстрілу РФ міста Очаків Миколаївської області поранення отримали 15 людей. Серед поранених – 2-річна дитина. Вибуховою хвилею пошкоджено дахи 200 будинків. Про це повідомили у Миколаївській ОВА.9 січня ворог завдав ударів по береговій смузі Очаківської громади та місту Очаків.
09.01 / 19:21
війна обстріл окупанти Російські окупанти обстріляли Очаків: багато постраждалих
Пошкоджено лікарню, є вибиті двері та скло, але постраждалих на території медустанови немає."5 викликів "103". Надійшло 8 поранених, з них 3 перевезено для лікування до Миколаєва. Поранені ще надходять", - повідомив у Telegram голова Миколаївської ОВВ Віталій Кім.У місті загалом пошкоджено понад 100 будинків.
03.01 / 13:21
Укрзалізниця Дніпро Укрзалізниця запустила додаткові рейси на різдвяний вікенд: перелік
З нагоди прийдешнього Різдва, який за григоріанським календарем відзначається 7 січня, «Укрзалізниця» анонсувала запуск додаткових рейсів.
03.01 / 08:33
банки податки Топ-5 ударів по українській промисловості у 2022 році
У воєнний 2022 рік сплачені переробною промисловістю до держбюджету податки та збори зменшилися на 22,2% або 44,3 млрд грн. Це опосередковано вказує на величину втрат у галузі.
27.12 / 16:36
Азовсталь За 10 місяців війни Україна втратила 70% металургійної продукції
В січні-листопаді 2022 року випуск металургійної продукції в Україні скоротився на 70% порівняно з аналогічним періодом минулого року.
26.12 / 14:17
З 1 січня в Україні можуть подорожчати послуги водоканалів: що відомо
З 1 січня 2023 року в Україні можуть суттєво подорожчати послуги центрального водопостачання та водовідведення у 32 водоканалів.
26.12 / 14:14
жертва Дніпропетровська область Кривий Ріг Кількість жертв від удару ракетою по будинку у Кривому Розі збільшилась
Кількість загиблих внаслідок удару ракетою по житловому будинку у Кривому Розі у п'ятницю, 16 грудня, зросла до 5 осіб.
26.12 / 13:08
Херсонська область евакуація війна Росії проти України Жителів Херсонської області закликають евакуюватися: можна залишитися без світла та води
Мешканцям Херсонської області краще виїхати на деякий час, адже існує ймовірність, що через ворожі атаки неможливо буде забезпечити стале тепло- та водопостачання.
24.12 / 14:29
Педофіла з Кривого Рогу засудили до 13 років в’язниці
Мешканця міста Кривий Ріг, який зґвалтував 12-річну дитину, засудили до 13 років позбавлення волі. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.У грудні 2019 року чоловік у стані алкогольного сп’яніння помітив знайому дівчинку, яка проходила повз його подвір’я, та запросив її до свого будинку.Після того, як дитина зайшла в кімнату, почав погрожувати фізичним насильством, наказав роздягнутись та зґвалтував її.Під час розгляду кримінального провадження у суді чоловік свою вину не визнав, проте стороною обвинувачення її доведено у повному обсязі.
23.12 / 12:01
Telegram самит Укрзалізниця На кордоні з Польщею скупчення потягів. УЗ повідомила про затримки (список)
На ранок п’ятниці, 23 грудня, декілька потягів ідуть з затримками від 2 до 7 годин. Також через обстріл на ділянці Марганець-Нікополь було змінено маршрут кількох потягів.
22.12 / 20:49
Telegram Укрзалізниця УЗ повідомляє про зміну маршруту потяга Запоріжжя-Київ: що відомо
Потяг №276 Запоріжжя - Київ затримується та надалі прослідує за зміненим маршрутом.
22.12 / 16:20
экспорт металлургия Санкционный бумеранг. Как Россия благодаря Турции демпингует на европейском рынке металлопроката
Производство стали на Арселор Миттал Кривой Рог (Фото:Наталья Кравчук / НВ) Почему европейские санкции оказались не очень эффективны, и как российские металлурги экспортируют свой металлопрокат.На ринку Російської Федерації через санкції з боку ЄС та інших західних країн сформувався надлишок металопрокату. Тому росіяни хочуть закрити свій ринок від казахської продукції ArcelorMittal та шукають можливості збільшувати експорт.
22.12 / 15:38
продукты Telegram Гумпроект "Рятуємо життя" надав допомогу вже 346 тисячам українців
Вже 346 528 жителів України отримали необхідну допомогу від гуманітарної ініціативи "Рятуємо життя", яку реалізує компанія "Метінвест" в координації з Фондом Ріната Ахметова.
21.12 / 00:45
ООН самит 600 тис. продуктів: підсумки гуманітарної програми L'Oréal Україна
З початку російського вторгнення та війни в Україні компанія L’Oréal спрямувала всі зусилля на забезпечення українців засобами гігієни.
20.12 / 11:16
ООН самит 600 тис. продуктів: підсумки гуманітарної програми L'Oréal Україна
З початку російського вторгнення та війни в Україні компанія L’Oréal спрямувала всі зусилля на забезпечення українців засобами гігієни. З березня L’Oréal Україна доставила близько 600 000 засобів для гігієни у понад 60 населених пунктів України. Гуманітарна допомога була спрямована на забезпечення лікарень, пологових будинків, центрів перебування вимушено переміщених осіб, будинків для літніх людей, ТрО та ЗСУ.
17.12 / 21:32
ракетный удар Кривий Ріг Ракетний удар по Кривому Рогу: пошкоджено 43 будинки, три школи та лікарня
Внаслідок вчорашнього ракетного удару по Кривому Рогу Дніпропетровської області пошкодження отримали 43 будинки, три школи та одна лікувальна установа.
17.12 / 16:44
Дніпро У Києві відкрили відремонтований після обстрілу пішохідний міст
З 17 грудня кияни та гості столиці знову можуть гуляти пішохідно-велосипедним мостом. Його відкрили після ремонтних робіт та оновлень.
17.12 / 14:58
жертва ракетный удар Кривий Ріг Ракетний удар по Кривому Рогу. Кількість жертв зросла до п'яти
У Кривому Розі помер один із постраждалих внаслідок вчорашнього удару ракети по житловому будинку. Таким чином кількість жертв зросла до п'яти осіб.
17.12 / 09:30
У Кривому Розі різко зросла кількість жертв ракетної атаки ворога
Число загиблих внаслідок російського ракетного терору у Кривому Розі зросло до чотирьох. У суботу, 17 грудня, рятувальники витягли тіло 1,5-річного хлопчика з-під завалів зруйнованого будинку, до якого потрапила російська ракета. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.
17.12 / 09:24
Telegram ракетный удар Кривий Ріг У Кривому Розі з-під завалів зруйнованого будинку дістали тіло 1,5-річної дитини
В Кривому Розі зросла кількість жертв внаслідок вчорашнього ракетного удару по будинку зросла. З-під завалів рятувальники дістали тіло 1,5-річної дитини.
16.12 / 19:00
Telegram Кривий Ріг війна в Україні Удар по житловому будинку в Кривому Розі: рятувальники дістали тіло ще однієї загиблої
Кількість загиблих внаслідок російського удару по житловому будинку в Кривому Розі зросла. Рятувальники дістали тіло жінки.
16.12 / 13:25
президент политика Кривий Ріг Удар по житловому будинку в Кривому Розі: кількість постраждалих зросла
Під час масованого ракетного обстрілу по Україні, росіяни влучили ракетою по житловому будинку в Кривому Розі. На жаль, кількість постраждалих продовжує зростати.
16.12 / 12:52
люди геноцид жертва У Кривому Розі російська ракета потрапила до житлового будинку: зруйновано під'їзд, є жертви. Фото
Росія відкрито, без жодного сорому проводить політику геноциду мирного населення України, як завжди, обравши своєю метою цивільних. У Кривому Розі російська ракета потрапила до житлового будинку. Під завалами люди.
16.12 / 12:48
люди президент начальник У Кривому Розі російська ракета влучила у житловий будинок: є загиблі і поранені діти (фото)
У Кривому Розі зафіксовано "прильоти" російських ракет. Про це повідомив начальник військової адміністрації міста Олександр Вілкул.
16.12 / 12:03
війна окупанти ракети У Кривому Розі ракета поцілила у житловий будинок, є загиблі
У п'ятницю, 16 грудня, внаслідок ворожого ракетного удару по Кривому Розі зруйновано під'їзд житлового будинку. Двоє людей загинули, щонайменше п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.
16.12 / 10:39
ракетный удар Кривий Ріг ракети Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу
Російські війська атакували Кривий Ріг (Дніпропетровська область) ракетами. Наслідки удару поки невідомі.
16.12 / 10:27
Кривий Ріг ЄБРР прокредитує «АрселорМіттал Кривий Ріг» на $100 млн
ЄБРР узгодив першочергову позику на $100 млн «АрселорМіттал Кривий Ріг», найбільшої металлургійної компанії України. Про це рішення Європейський банк реконструкції та розвитку повідомив в четвер, 15 грудня.
13.12 / 19:00
Кривий Ріг війна Росії проти України У Кривому Розі скорочують комендантську годину
На території міста Кривий Ріг скорочують дію комендантської години.
08.12 / 22:58
Кривий Ріг вибух У Кривому Розі та Херсоні пролунали вибухи
У Херсоні та Кривому Розі сьогодні ввечері, 8 грудня, пролунали гучні вибухи, у регіонах оголошено повітряну тривогу.
07.12 / 09:09
оборона Оперативна інформація про війну на ранок 7 грудня 2022 року – Генштаб ЗСУ
У середу, 7 грудня, розпочалася 287-та доба російсько-української повномасштабної війни. Ворог прагне утримати раніше захоплені українські території, а також зосереджений на ведені наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках, повідомили в Генштабі ЗСУ.
07.12 / 09:06
Facebook Telegram золото оборона Війна Росії проти України: оперативні дані Генштабу ЗСУ станом на ранок 7 грудня
йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.На Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог зосереджує зусилля на ведені наступальних дій. На інших напрямках намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України, обладнує оборонні рубежі та позиції, веде розвідку.За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Яковлівка, Бахмут, Біла Гора, Курдюмівка, Новобахмутівка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.За минулу добу противник завдав 10 ракетних та 33 авіаційних удари, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.Від російських ракет постраждали житлові будинки та інші цивільні об’єкти міст Краматорськ, Кривий Ріг, а також село Степне Запорізької області.Загроза ворожих ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України зберігається і надалі.На Волинському та Поліському напрямках ситуація без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.
07.12 / 08:44
золото политика оборона Противник намагається пересунути лінію фронту на Донбасі: зведення Генштабу ЗСУ
Вранці 24 лютого 2022 року РФ завдала ракетних ударів по території України та розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Розпочалася 287-ма доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію станом на 06:00 07.12.2022 з російського вторгнення, передає Час Пік.
07.12 / 01:02
Кривий Ріг ракетний удар Дніпропетровщина зазнала атаки дронами та балістичними ракетами
Російські загарбники сьогодні ввечері спробували атакувати дронами-камікадзе Дніпропетровську область. А удар по Кривому Розі, за повідомленням місцевої влади, було здійснено балістичними ракетами.
07.12 / 00:03
ракетный удар обстріл Кривий Ріг Російські війська вдарили по Кривому Рогу балістичними ракетами, - Вілкул
Російські війська обстріляли один з об'єктів промислової інфраструктури Кривого Рогу балістичними ракетами.
06.12 / 19:39
Telegram Кривий Ріг Вторгнення Росії до України Ракетний удар по Кривому Розі: що відомо
У Кривому Розі сьогодні, 6 грудня, було чутно звук, схожий на вибух. У місті повітряну тривогу не оголошували.
06.12 / 14:34
политика В Україні масові перебої зі світлом: де виникли проблеми
В Україні спостерігають перебої зі світлом на тлі ракетних запусків РФ. У декількох областях повідомляють про масові відключення.
05.12 / 17:44
люди Кривий Ріг війна в Україні Кривий Ріг може залишитись без світла. В ОВА попередили про ризик відключень
В Кривому Розі, внаслідок масованого удару по Україні, можуть повністю вимкнути світло.
05.12 / 17:02
вода тепло Дніпропетровська область У Кривому Розі частково зникли світло, вода та тепло
Частина Кривого Рогу зараз без світла, води та тепла.Про це в Telegram повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.
05.12 / 15:11
технологии ПВО війна в Україні Україна під ракетним обстрілом 5 грудня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
У понеділок, 5 грудня, вдень жителі міст України почули вибухи. Під обстрілами опинилися Харківщина, Полтавщина.
05.12 / 10:57
политика ракетный удар Кривий Ріг Нічний обстріл Кривого Рогу: в ОП показали наслідки ударів
У ніч на 5 грудня три російські ракети ударили по одному з промислових об'єктів Кривого Рогу. Будівля зазнала значних пошкоджень.
05.12 / 10:23
війна Дніпропетровська область окупанти Ворог вночі атакував Кривий Ріг, є загиблі та поранені
У ніч проти понеділка, 5 грудня, росіяни вдарили трьома ракетами С-300 по промисловому підприємству у Кривому Розі. Одна людина загинула, троє отримали поранення. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.
05.12 / 08:57
люди Кривий Ріг війна Росії проти України Нічний обстріл Кривого Рогу: є загиблий та поранені
Внаслідок нічного обстрілу Кривого Рогу одна людина загинула і ще троє отримали поранення.
05.12 / 03:43
Telegram начальник Кривий Ріг У Кривому Розі пролунали потужні вибухи
У Кривому Розі вночі 5 грудня пролунали потужні вибухи.
DMCA