Росії Володимир Путін - главные новости

Росії Володимир Путін - последние новости часа

+8
Не буде дня «після України», але настане день «після Путіна». Про це сказав президент України Влодимир Зеленський сьогодні під час звернення до народу Литви у Вільнюсі.
Головне управління розвідки Міністерства оборони України у середу, 22 листопада, опублікувало відео з тимчасово окупованого Криму, на якому показало «зайвий» незаконно збудований Керченський міст.

Все новости, где упоминается Росії Володимир Путін

22.11 / 10:02
президент политика оборона В ГУР заінтригували кадрами Кримського мосту
Головне управління розвідки Міністерства оборони України у середу, 22 листопада, опублікувало відео з тимчасово окупованого Криму, на якому показало «зайвий» незаконно збудований Керченський міст.
10.01 / 18:05
люди культура президент самит держава Зеленський Зеленський заявив, що буде день «після Путіна»
Не буде дня «після України», але настане день «після Путіна». Про це сказав президент України Влодимир Зеленський сьогодні під час звернення до народу Литви у Вільнюсі.
23.10 / 12:19
президент оборона самит держава Між двох вогнів: чи вдасться США надати достатньо допомоги Ізраїлю та Україні, розповів Олег Вишняков
Зважаючи на ці два конфлікти та обіцянки президента Байдена, ключовим питанням залишається, чи вдасться Сполученим Штатам надати достатньо допомоги обом країнам. Спроможність США виконати цю обіцянку залежатиме від декількох факторів, про це розповів Олег Вишняков, бізнесмен, Почесний консул Держави Ізраїль у Західному регіоні України.
31.07 / 04:23
самит зерновое соглашение Кремлевский «доктор Зло». По кому нанес удар Путин, отказавшись от «зерновой сделки»
Виталий Портников Журналист Прежде всего Путин хотел ударить по интересам Украины и Запада. И действительно, решение не продлевать зерновое соглашение является серьезным ударом по украинскому агросектору. Но не только Химерний образ «доктора Зло» з пародійного циклу фільмів про розвідника Остіна Паверса досі залишається швидше комічним втіленням персонажа, хворого на манію величі й ображеного на весь світ.
03.07 / 04:24
политика оборона бюджет После мятежа вагнеровцев. Какую тайну раскрыл Путин
Виталий Портников Журналист По словам Путина, только за год во время масштабной войны России против Украины государственный бюджет РФ потратил на нужды якобы частной компании ЧВК Вагнера 86 миллиардов рублей Навіть через тиждень після заколоту «вагнерівців» ми так і не знаємо, чим насправді закінчився невдалий бунт Євгена Пригожина, про що очільник компанії «Вагнер» домовився з білоруським правителем Олександром Лукашенком та головою ФСБ Олександром Бортниковим, якою буде доля так званої «приватної військової компанії» та її найманців.Але про що ми можемо достеменно сказати — так це про те, що ніякої приватної військової компанії (ПВК) «Вагнер» ніколи не було. Читачі та глядачі нерідко запитували у мене, чому, коли я говорю про «Вагнер», я нерідко кажу про «так звану приватну військову компанію».
28.06 / 13:28
президент политика самит сенат демократы Після заколоту Пригожина в США різко зросла кількість прихильників ідеї озброєння України - опитування
Переважна більшість американців підтримують надання зброї Україні для захисту від Московії та вважають, що така допомога демонструє Китаю та іншим суперникам США бажання захищати інтереси США та союзників.
19.04 / 10:59
люди президент политика оборона МЗС України викликало в Київ посла в Білорусі для консультацій
Після того як самопроголошений правитель Білорусі Олександр Лукашенко зустрівся з ватажком так званої "ДНР" Денисом Пушиліним МЗС України викликало свого посла з Мінська Ігоря Кизима для консультацій.
02.04 / 12:54
политика Война аналитика Китай вивчає провали Путіна в Україні в рамках можливої війни з Тайванем, - NYT
За інформацією журналістів, Пекін приділяє особливу увагу недолікам у логістиці та поставках РФ під час розгляду "майбутніх морських операцій". Помилки Росії у розв'язаній нею війні проти України стали "пробним полігоном" для армії Китаю. Китайські аналітики використовують вивчення подій, що відбуваються в Україні, для зміцнення власної армії.
04.02 / 15:33
люди общество политика самит досье Блог | Борис Джонсон: Путин проложил Украине путь к членству в НАТО
"Украинцам нужно дать все необходимое, чтобы они могли закончить эту войну как можно быстрее", – пишет бывший премьер-министр Великобритании Борис Джонсон в колонке для The Washington Post.Далее текст на языке оригинального перевода.Що ж, ми випробували творчу невизначеність і дивіться, до чого це привело нас. Упродовж десятиліть ми використали дипломатичну двозначність щодо НАТО та України — і це завершилося абсолютною катастрофою.Ми роками говорили українцям, що у нас у НАТО політика "відчинених дверей", що у них є право вибирати свою долю і що Росія не має права щось ветувати.
13.01 / 06:04
президент политика ВС РФ Аналітики ISW пояснили, навіщо Путін публічно розкритикував віце-прем'єра РФ
Президент Росії Володимир Путін шукає "цапів-відбувайлів" через провали оборонно-промислової бази розв'язувати проблему нестачі обладнання та технологій для армії.
11.01 / 13:29
нефть Кремль У Кремлі не помітили стелі на російську нафту, незважаючи на обвал цін
У Кремлі ще не бачили випадків обмеження цін на російську нафту, запровадженого Заходом минулого місяця.
10.01 / 06:48
коррупция президент держава ISW: Путін встановлює умови для легалізації корупції
Президент Росії Володимир Путін вніс на розгляд законопроєкт, який визначає умови для подальшої інституціоналізації корупції в Росії шляхом маніпулювання законодавством.
06.01 / 05:36
президент политика У ЄС назвали пропозицію Росії про припинення вогню фальшивою та лицемірною
Заклик президента Росії Володимира Путіна до припинення вогню в Україні є лицемірним. Єдиний шлях до відновлення миру – виведення військ.
06.01 / 01:21
политика Ірина Подоляк Нетаньяху міг би стати ефективним посередником між РФ та Україною, - Подоляк
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху міг би стати ефективним посередником між Росією та Україною.
05.01 / 22:46
президент Главное управление разведки Крим та Білорусь можуть стати майданчиками для ядерного удару Путіна, - ГУР
Кремлівський диктатор знову погрожує ядерними провокаціями - цього разу по території Білорусі і тимчасово окупованого Криму.
05.01 / 22:07
президент общество политика «Він намагається перевести подих»: Джо Байден прокоментував «Різдвяне перемир’я» РФ
повідомляє CNN.За даними видання, Джо Байден висловив скептицизм щодо припинення вогню за розпорядженням Володимира Путіна під час православних різдвяних богослужінь 6 і 7 січня.“Я не хочу відповідати на будь-що, що говорить Путін. Цікаво, що він був готовий бомбити лікарні, дитячі садки та церкви 25 грудня та на Новий рік… Я думаю, що він намагається перевести подих” – сказав Джо Байден.Зазначимо, що за даними російських ЗМІ, сьогодні президент Росії Володимир Путін доручив очільнику Міністерства оборони Сергію Шойгу запровадити з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня “режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні”.Крім того, сьогодні, 5 січня, глава Російської православної церкви патріарх Кирило закликав встановити різдвяне перемир’я в Україні, аби дати змогу віруючим відвідати святкові служби у храмах.За словами очільника РПЦ, напередодні Різдва потрібно встановити перемир’я “у зоні бойових дій в Україні”.
05.01 / 15:25
президент Російська Федерація Путін знову заїкнувся про переговори з Україною та назвав умови
Президент Росії Володимир Путін знову заговорив про переговори з Україною, заявивши, що нібито Кремль готовий до діалогу. При цьому диктатор не забув нагадати умови російської сторони.
04.01 / 23:25
люди война с россией Путін хворіє на рак, але війна в Україні закінчиться до його смерті, - Буданов
Президент Росії Володимир Путін дуже хворий, він хворіє довго та дуже серйозно, проте побачити перемогу України в війні, що розпочала Росія він встигне, ще до своєї смерті. Про це заявив керівник ГУР МО Кирило Буданов в інтерв'ю ABC News. На запитання журналістки, чи хворий Путін, Буданов відповів, що російський диктатор хворий і вже дуже довго.
04.01 / 18:23
люди війна Росії проти України Війна в Україні закінчиться до смерті Путіна, - Буданов
Президент Росії Володимир Путін дуже хворий, він хворіє довго та дуже серйозно, проте побачити перемогу України в війні, що розпочала Росія він встигне, ще до своєї смерті.
04.01 / 16:37
The Economist война России против Украины Что будет дальше с Россией?
Аркадий Островский российский редактор The Economist Все, что Путин намеревался нанести Украине, свалилось на его собственную страну (Фото:REUTERS) Страна рискует стать неуправляемой и погрузиться в хаос Текст опубліковано у спецвипуску журналу NV Світ попереду 2023 за ексклюзивною ліцензією The Economist. Републікація заборонена.Коли 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін вторгся в Україну, він мав намір захопити територію, позбавити її суверенітету, знищити саму ідею її національної ідентичності та перетворити те, що від неї залишиться, на неспроможну державу.
28.12 / 20:18
президент политика оборона ЗСУ близькі до звільнення Кремінної – NYT
повідомляє The New York Times.Кремінна є воротами до двох набагато більших міст поблизу, Сєвєродонецька та Лисичанська, важливих промислових центрів на Донбасі, які тимчасово окупувала РФ після виснажливої ​​та дорогої літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін назвав анексію Донбасу “серцевиною” війни.Після низки принизливих відступів російська армія зміцнила свої лінії поблизу Кремінної серією оборонних бар’єрів, аби зміцнити свої позиції на нерівному фронті, що простягається на сотні миль.
28.12 / 14:36
президент Російська Федерація Подарунок під ялинку? Пєсков анонсував виступ Путіна на тлі Кремля
Президент Росії Володимир Путін вирішив виступити із новорічним зверненням до росіян. Це єдиний традиційний захід, який не скасував глава Кремля наприкінці 2022 року.
28.12 / 13:20
политика Російська Федерація Зрадники та вороги. У Путіна вигадали "покарання" для тих, хто виїхав з Росії
Ті, хто залишив Росію, влада повинна позбавити доходів у країні і не пускати назад "до кінця їхніх днів", навіть якщо проти них немає кримінальних або адміністративних справ.
26.12 / 18:13
президент Російська Федерація Путін вигадав нову посаду для Медведєва
Президент Росії Володимир Путін створив нову посаду свого першого заступника у військово-промисловій комісії РФ. Її займе заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.
25.12 / 20:21
Telegram политика війна Росії проти України Готує до продовження війни? Путін заявив про бажання 99,9% росіян загинути за РФ
В ефірі пропагандистського телеканалу президент Росії Володимир Путін нафантазував, що майже всі росіяни готові померти за РФ, тому що захищають інтереси держави.
25.12 / 13:35
политика війна в Україні Путін зробив нову заяву про переговори з Україною
Президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну у небажанні мирних переговорів для припинення війни. Нібито Кремль готовий зупинитися на "прийнятних розв'язках".
24.12 / 21:50
президент війна Росії проти України Єврокомісія Як Гітлер у 1943-му: віцепрезидент Єврокомісії заявив, що Путін уже програв війну
Віцепрезидент Європейської комісії Франс Тіммерманс вважає, що президент Росії Володимир Путін перебуває наразі в такому ж становищі, що й нацистський диктатор Адольф Гітлер у 1943 році, коли він уже програв війну, але вона ще далека від завершення.
22.12 / 20:49
общество оборона Китай і Росія розпочали спільні навчання у Східнокитайському морі
Китайські і російські військові кораблі відпрацювали спільні дії у Східнокитайському морі, підтверджуючи таким чином зростаюче оборонне співробітництво двох країн.
22.12 / 01:31
Вторгнення Росії до України Путін може припинити війну за один день, але виграти її не зможе, - Байден
Президент Росії Володимир Путін може припинити війну в Україні того ж дня, як ухвалить таке рішення. Але виграти цю війну він не може.
21.12 / 23:38
президент cbs Дом и интерьер Зеленський і Байден зустрілися у Вашингтоні
Президент України Володимир Зеленський у середу, 21 грудня, прибув до Білого дому. Перед будівлею його зустрів президент США Джо Байден разом з дружиною Джилл Байден.
21.12 / 16:31
ГАЗ Російська Федерація У Сибіру запустили нове родовище для постачання дешевого газу до Китаю
Президент Росії Володимир Путін 21 грудня керував запуском нового великого газового родовища у Сибіру, щоб забезпечити заплановане зростання постачання до Китаю.
20.12 / 15:02
Дмитро Кулеба Кулеба назвав зустріч Путіна та Лукашенка "черговим танком", анонсувавши новий діалог
На зустрічі президента Росії Володимира Путіна та глави білоруського режиму Олександра Лукашенка "нічого критичного" для України не сталося. Найближчим часом очікується ще одна подібна зустріч.
20.12 / 09:28
електроенергія Нова атака дронів на Київ та переговори Путіна з Лукашенком: новини за 19 грудня
Російські окупанти знову вдарили по Києву та області за допомогою іранських дронів-камікадзе. Тим часом голова Кремля Володимир Путін приїхав до Мінська і провів переговори з лідером білоруського режиму Олександром Лукашенком.
20.12 / 08:56
президент ФСБ Путін поручив ФСБ посилити контроль за кордонами та суспільством, - Reuters
Президент Росії Володимир Путін наказав Федеральній службі безпеки посилити спостереження за російським суспільством та кордонами країни.
20.12 / 02:40
президент политика Сполучені Штати Америки В США назвали "верхом іронії" слова Путіна про небажання поглинати території
У США назвали "верхом іронії" слова президента РФ Володимира Путіна про відсутність намірів поглинати будь-які країни.
19.12 / 22:04
У Білорусі сьогодні на бойове чергування стали російські "Іскандери" та С-400, - Лукашенко
У Білорусі стали на бойове чергування передані Росією ракетні комплекси "Іскандер" та системи ППО.
19.12 / 21:36
президент ядерна зброя Росія хоче навчити білоруських льотчиків керувати літаками з ядерною зброєю
Сьогодні, 19 грудня, президент Росії Володимир Путін під час переговорів в Мінську з Олександром Лукашенком розповів про заплановані навчання для білоруських льотчиків.
19.12 / 17:44
Зустріч диктаторів. Чому Путін приїхав до Лукашенка: деталі візиту
Сьогодні, 19 грудня, вперше за два роки президент Росії Володимир Путін перебуває з візитом у Мінську (Білорусь). Українська сторона побоюється, що він схилятиме Олександра Лукашенка до вступу до нинішньої війни.
19.12 / 15:35
президент Російська Федерація В ОДКБ анонсували навчання біля кордонів НАТО
Організація договору про колективну безпеку (ОДКБ) у 2023 році проведе низку навчань на західних кордонах.
19.12 / 09:20
Вторгнення Росії до України Чемпіонат світу Зеленський провів засідання Ставки, а Аргентина виграла ЧС-2022: новини за вихідні
Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якому обговорювалася ситуація на східному напрямку та обстановка у Білорусі. Крім того, у неділю завершився чемпіонат світу з футболу, переможцем якого стала збірна Аргентини.
18.12 / 21:07
политика Главное управление разведки війна Росії проти України Путін тричі переносив початок вторгнення в Україну, - розвідка
Президент Росії Володимир Путін три рази відкладав наступ на Україну, востаннє - у середині лютого.
18.12 / 14:50
люди президент Здоровье и красота Путін готовий втратити в Україні до 300 тисяч солдатів, – NYT | Новини та події України та світу, про політику, здоров'я, спорт та цікавих людей
Президент Росії Володимир Путін готовий втратити до 300 тисяч російських солдатів у війні проти України, стверджує одна з держав НАТО, йдеться у розслідуванні The New York Times.
18.12 / 11:56
президент политика війна Росії проти України "Не покладе край жаху". У Німеччині проти перемир’я в Україні на умовах РФ
У Німеччині виступили проти припинення вогню в Україні на російських умовах. Оскільки не покращить ситуацію, а лише буде гіршим для українців.
17.12 / 20:02
президент війна Росії проти України Російська Федерація Путін сказав, що українці виявилися міцнішими, ніж йому казали, - NYT
У березні під час зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом президент Росії Володимир Путін приватно визнавав, що українці виявилися міцнішими, ніж йому говорили.
17.12 / 10:39
политика Слідкував за ударами по Україні? Путін особисто вчора "відвідав" Шойгу
Президент Росії Володимир Путін у п'ятницю, 16 грудня, особисто побував в об'єднаному штабі, звідки відбувається контроль за так званою "спецоперацією" в Україні і звідки, мабуть, давалося "добро" на масований удар.
17.12 / 05:25
президент политика Аналітики ISW назвали мету візиту Путіна до Білорусі
Президент Росії Володимир Путін має намір чинити тиск на президента Білорусі Олександра Лукашенка з метою домогтися поступок щодо інтеграції двох країн під час візиту до Мінська, а також створити умови для нового наступу на Україну.
16.12 / 23:33
политика Російська Федерація Кремль замовив конвеєр позитивних новин про Путіна, він уже запрацював, - ЗМІ
Російські держкорпорації отримали від адміністрації президента РФ замовлення підготувати позитивний порядок денний із новин та заходів, участь у яких має брати Володимир Путін.
16.12 / 09:45
люди закон Ілон Маск подав в суд на власника акаунта в Twitter, який стежив за його літаком
Ілон Маск заявив, що подає в суд на власника акаунта в Twitter, який слідкує за його приватним літаком. Маск заявив, що такі дії наражають на небезпеку його сина.
16.12 / 05:43
президент политика Донбас Путін одночасно використовує два інструменти для досягнення мети в Україні, - ISW
Президент Росії Володимир Путін одночасно використовує два військові інструменти для відновлення контролю та отримання великих територіальних поступок від України.
15.12 / 22:05
рейтинг Bloomberg Зеленський Bloomberg включив Зеленського до рейтингу найвпливовіших людей світу
Лідер України Володимир Зеленський увійшов до списку 50 найвпливовіших людей світу в 2022 році за версією агентства Bloomberg.
15.12 / 19:57
люди президент общество Чого можна очікувати від Росії у 2023 році: аналіз Foreign Affairs
Foreign Affairs.Але Різдво також стане похмурим для Росії. Москва планувала короткий і переможний наступ. Натомість Україна дала їй гіркий урок сучасної війни та національної стійкості. Українці постійно знижували військовий потенціал Росії, завдаючи шкоди її силам на полі бою та в тилу. Вони підірвали репутацію Росії як у всьому світі, так і у свідомості російських військових, командирів і громадян.Україна відтіснила Росію від Києва, повернула собі північно-східну Харківську область, звільнила частину Донбасу. Нещодавно вона звільнила Херсон – єдиний обласний центр, який Росії вдалося захопити.Однак ще зарано ставити на Росії хрест. Президент Росії Володимир Путін призначив нового військового командувача генерала Сергія Суровікіна очолити вторгнення, і Суровікін виглядає більш жорстоким і здібним, ніж його попередники. Першочергово він розпочав енергійну та жахливу кампанію повітряних атак, яка знищила більшу частину енергетичної інфраструктури України — тактику, орієнтовану на цивільних осіб, яку він відточив, керуючи російськими військами в Сирії. Суровікін відповідав за відступ Росії з Херсона, але на відміну від того, як Росія відступала з-під Києва чи Харкова, Суровікін подбав про те, щоб цей відступ був добре організований і добре проведений.Суровікіну буде важко досягти успіху, враховуючи численні проблеми російської армії, такі як погіршення оснащення та низький бойовий дух. Але він працює над об’єднанням військових під своїм командуванням. Він майже напевно складає плани битви, які є чітко зосередженими, на відміну від минулих нападів, які розсіювали російські війська. Якщо Київ хоче зберегти перевагу, йому потрібно буде передбачити стратегію Суровікіна, зберігаючи підтримку Заходу, а це означає продовження
15.12 / 18:02
люди президент общество Що можна очікувати від Росії у 2023 році: аналіз Foreign Affairs
Foreign Affairs.Але Різдво також стане похмурим для Росії. Москва планувала короткий і переможний наступ. Натомість Україна дала їй гіркий урок сучасної війни та національної стійкості. Українці постійно знижували військовий потенціал Росії, завдаючи шкоди її силам на полі бою та в тилу. Вони підірвали репутацію Росії як у всьому світі, так і у свідомості російських військових, командирів і громадян.
13.12 / 06:49
политика оборона військова допомога ISW: Україна та США коригують можливості наступальних операцій ЗСУ взимку
Високопоставлені урядовці США, можливо, коригують свої оцінки спроможності України проводити контрнаступні операції цієї зими.
13.12 / 06:08
президент политика ВС РФ Війна продовжить підривати геополітичні кампанії Путіна по всьому світу, - ISW
Президент Росії Володимир Путін продовжує виснажувати свій бюджет на війну в Україні, і в процесі цього йому, можливо, доведеться припинити фінансування інших міжнародних чи внутрішніх кампаній.
13.12 / 00:46
президент политика Шольц припустив повернення до економічного співробітництва з РФ після війни
Канцлер Німеччини Олаф Шольц пообіцяв повернутись до економічної співпраці, якщо війна в Україні закінчиться.
12.12 / 17:22
политика Сполучені Штати Америки США заявили, що Росія може взяти участь у саміті АТЕС у 2023 році
США планують запросити РФ на зустріч блоку Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), яка відбудеться у 2023 році у Сан-Франциско.
11.12 / 21:56
президент политика бюджет Путін підписав "надто оптимістичний" бюджет РФ на 2023 рік, - розвідка Британії
Президент Росії Володимир Путін підписав держбюджет Росії на наступний рік, де 32% відсотка коштів призначено силовим структурам. Про це повідомляє британська розвідка, передає Час Пік.
10.12 / 19:00
президент политика самит Путін почав частіше з’являтись на публіці: у NYT назвали причини
йдеться у матеріалі The New York Times.Ввечері 9 грудня, продовжуючи відповідати на запитання на пресконференції після того, як його прессекретар спробував завершити її, президент Росії Володимир Путін висунув відверту тезу про природу істини.“Не можна нікому довіряти. Ви можете довіряти тільки мені”, — сказав він репортеру російських державних ЗМІ.Це стало відповідним кодом для тижня, коли Путін був особливо зайнятий конструюванням своєї версії реальності в той час, коли перемога Росії в Україні здається такою далекою, як ніколи.У марафоні публічних виступів, який розпочався 5 грудня з поїздки на пошкоджений Кримський міст, Путін розповідав про ядерну доктрину, обміном ув’язненими зі Сполученими Штатами, передбачуваним польським реваншизмом і навіть “дуже жорсткою” практикою Європи щодо зоопарків.7 грудня Кремль опублікував майже тригодинний запис зустрічі Путіна зі своєю “радою з прав людини”.8 грудня було оприлюднено відео, на якому показано, як Путін обіцяє продовжувати атаки на Україну.
10.12 / 13:44
президент политика війна в Україні Путін став частіше з'являтися на публіці: у чому причина
Президент Росії Володимир Путін останнім часом став частіше з'являтися на публіці та активно комунікувати із пропагандистськими ЗМІ. Таким чином, російський диктатор хоче показати, що він здоровий, пильний і все контролює.
DMCA